Seaside Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 I jeszcze dwa zdj z dziś Za oknem mój tato na drabinie ;) Chwilowo straciła zainteresowanie firankami (mam nadzieję, że dożywotnio :diabloti:), więc od paru dni wiszą normalnie :) I Ruda w pełnej krasie Quote
Jowita Poznań Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no niezle pieknidelko :diabloti: Quote
Seaside Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 peate napisał(a):ta fotka jak słodko śpi przykryta łapką jest po prostu przesłodkie :loveu::loveu::loveu: Ona wogóle ma cudne i pokraczne pozycje do spania :loveu: A tak wogóle się skarże, że nikt nas już nie lubi - oprócz dwóch ciotek tylko. A jedna to już chyba z musu bo więzami krwi z nami związana ;) Albo swoją Bananką tak zajęta :loveu: I jeszcze jedna sprawa - namawiałam rodziców na psa - w końcu zawsze pełen zwierzyniec u nas był.... I tyle sierotek na dogo... Niestety po śmierci Saruni mama jeszcze nie ochłoneła.... :(:shake: To był jej najukochańszy psi przytulak Więc drążę temat trzeciego kota... Nie wiem czy to normalne.... Jestem chora za każdym razem jak myślę o Igorze... Siedzę koło jego grobku pod bzem i ryczę kilka razy dziennie: przed pracą, po pracy, wieczorem... Rodzina twierdzi, że to choroba psychivczna. Sami cierpią, ale żyją normalnie.... Nie mogę się przyzwyczaić do braku czarnej kulki koło moich nóg.... Ale specjalnej kulki... z charakterem Igora.... Dlatego świadomie błągam ich o przygarnięcie starszego kocurka, o którym można powiedzieć wiecej... Najlepiej czarnego z białą muszką :oops::oops: Wiem, wiem tyle bid a ja wybrzydzam i marzę... Ale tak bardzo mi go brakuje... to był MÓJ kocio.... Niestety Rudziutka nie wypełnia tej pustki :oops::-( Kocham ją nad życie ale to nie ON :placz::placz::placz::placz: Quote
Seaside Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Oprócz tego jednego zdjęcia na wątku Rudzi, nie jestem w stanie oglądac żadnych innych, które mam na komputerze.... Jeszcze dwóch miesięcy nie ma, a ja mam wrażenie że wczoraj spał mi na kolanach..... Quote
Jola_K Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jagodko, przytulam... wiem jak Ci smutno nie da sie zapomniec, pogodzic z tym co sie stalo *** dobrze ze masz Rudzie kochaj ja tak mocno jak Igorka ['] pozdrawiam was Quote
Seaside Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziękuję dziewczyny :loveu: Specjalnie dla Was Ruda serfująca po internecie :) Quote
cropka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 I pomyśleć, że takie śliczności przez moment były prawie moje:p. Moje wykarmione i wychuchane właśnie śpi zwinięte w kłębek na fotelu obok. Dopiero co wzięłam słabe, niezdarne 3-tygodniowe kocię, a tu leży obok mnie kawał panny :roll: ktoś mi kota podmienił :lol:. Seaside tulimy baaardzo mocno obie z kociskiem. Quote
Jola_K Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 znowu lza sie w oku zakrecila :( *** Rudzia sliczna :loveu: i jeszcze na klawiaturze sie miesci :eviltong: moje kociaste juz niestety nie, chociaz usiluja :roll: glaskow worek przesylam Quote
Seaside Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Cropka - BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ!!! :calus::buzi::sad::iloveyou: Emoty nie mogą oddać tego jak bardzo...... Bez Was byłoby mi o wiele gorzej..... *** I dziękujemy ślicznie za głaski, odsyłąmy 2 worki ;) Quote
cropka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Głaski przekazane :p, a to metamorfoza oczek mojej Saji(tego maleństwa, które wzięłam zamiast Rudej jeśli ktoś nie pamięta :loveu:) i całe kocisko: i panienka zza firanki :lol: Pozdrawiamy Rudą :loveu: Quote
Seaside Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 :crazyeye::crazyeye: :multi::multi: Jaka duuużaaa, jaka piękna!!!!!!!!!! :loveu::loveu: A taka kuleńka z niej była :lol: Jesz-cze! Jesz-cze!!!! Quote
Jola_K Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 nno, urosla!!!! sliczna! :iloveyou: no glaski sle w kolejnym worku ;) Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a ja pragne oznajmic ze mamy juz swoje wlasne 3 koty. nasza Bananka a dokladnie Ksiezniczka Consuela Banana Hamak :cool3: zostaje u nas na zawsze Jagoda draz temat trzeciego kota coby mnie w rodzinie nie przekleli. Quote
Seaside Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 uuuu..... gratuluję decyzji :) Ale współczuję afery w rodzinie :/ Quote
Jowita Poznań Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Seaside napisał(a):uuuu..... gratuluję decyzji :) Ale współczuję afery w rodzinie :/ ale oni w najblizszym czasie nawet sie nie dowiedza :) Quote
Seaside Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No i dobrze :) Ileż by było komentrarzy :roll: Wyściskaj od ciotki nowego domownika :) :loveu: A zaraz kolejna porcja zdjęć Rudziaka - rozrabiaka Pannica ostatnio siedzi cały czas w łązience (ogrzewanie podłogowe???) Zainteresowana jest wszystkim - dosłownie, a z której to strony pralka szumi,a co to takiego ten kibelek... nad odpływem siedzi z 10 min i się gapi Poruszać się nie da, bo zaraz dokazuje I śpi na ścierce do podłogi... :roll: Quote
Jola_K Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Seaside napisał(a): nie, no bosssssssssssska jest :loveu: :loveu: :iloveyou: :p Quote
Seaside Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 dziękujemy :multi: I niech ktoś no tylko powie, że nie jest Ruda :p W normalnym świetle wygląda na zwykłego buraska - to lampa aparatu wydobywa jej prawdziwy charakterek :razz: Quote
cropka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Seaside napisał(a): I niech ktoś no tylko powie, że nie jest Ruda :p A jak każdy wie - co rude, to :razz:...................piękne!!!:loveu: Quote
Recommended Posts