Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze dwa zdj z dziś

Za oknem mój tato na drabinie ;)

Chwilowo straciła zainteresowanie firankami (mam nadzieję, że dożywotnio :diabloti:), więc od paru dni wiszą normalnie :)

I Ruda w pełnej krasie

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

peate napisał(a):
ta fotka jak słodko śpi przykryta łapką jest po prostu przesłodkie :loveu::loveu::loveu:

Ona wogóle ma cudne i pokraczne pozycje do spania :loveu:

A tak wogóle się skarże, że nikt nas już nie lubi - oprócz dwóch ciotek tylko. A jedna to już chyba z musu bo więzami krwi z nami związana ;)
Albo swoją Bananką tak zajęta :loveu:

I jeszcze jedna sprawa - namawiałam rodziców na psa - w końcu zawsze pełen zwierzyniec u nas był.... I tyle sierotek na dogo... Niestety po śmierci Saruni mama jeszcze nie ochłoneła.... :(:shake: To był jej najukochańszy psi przytulak

Więc drążę temat trzeciego kota...
Nie wiem czy to normalne.... Jestem chora za każdym razem jak myślę o Igorze... Siedzę koło jego grobku pod bzem i ryczę kilka razy dziennie: przed pracą, po pracy, wieczorem... Rodzina twierdzi, że to choroba psychivczna. Sami cierpią, ale żyją normalnie....
Nie mogę się przyzwyczaić do braku czarnej kulki koło moich nóg.... Ale specjalnej kulki... z charakterem Igora....
Dlatego świadomie błągam ich o przygarnięcie starszego kocurka, o którym można powiedzieć wiecej... Najlepiej czarnego z białą muszką :oops::oops:
Wiem, wiem tyle bid a ja wybrzydzam i marzę...
Ale tak bardzo mi go brakuje... to był MÓJ kocio....
Niestety Rudziutka nie wypełnia tej pustki :oops::-(
Kocham ją nad życie ale to nie ON :placz::placz::placz::placz:

Posted

Oprócz tego jednego zdjęcia na wątku Rudzi, nie jestem w stanie oglądac żadnych innych, które mam na komputerze....
Jeszcze dwóch miesięcy nie ma, a ja mam wrażenie że wczoraj spał mi na kolanach.....

Posted

I pomyśleć, że takie śliczności przez moment były prawie moje:p. Moje wykarmione i wychuchane właśnie śpi zwinięte w kłębek na fotelu obok. Dopiero co wzięłam słabe, niezdarne 3-tygodniowe kocię, a tu leży obok mnie kawał panny :roll: ktoś mi kota podmienił :lol:.

Seaside tulimy baaardzo mocno obie z kociskiem.

Posted

znowu lza sie w oku zakrecila :(

Rudzia sliczna :loveu: i jeszcze na klawiaturze sie miesci :eviltong:
moje kociaste juz niestety nie, chociaz usiluja :roll:

glaskow worek przesylam

Posted

Cropka - BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ!!! :calus::buzi::sad::iloveyou:

Emoty nie mogą oddać tego jak bardzo......
Bez Was byłoby mi o wiele gorzej.....

I dziękujemy ślicznie za głaski, odsyłąmy 2 worki ;)

Posted

Głaski przekazane :p, a to metamorfoza oczek mojej Saji(tego maleństwa, które wzięłam zamiast Rudej jeśli ktoś nie pamięta :loveu:)

i całe kocisko:

i panienka zza firanki :lol:

Pozdrawiamy Rudą :loveu:

Posted

No i dobrze :) Ileż by było komentrarzy :roll:
Wyściskaj od ciotki nowego domownika :) :loveu:
A zaraz kolejna porcja zdjęć Rudziaka - rozrabiaka
Pannica ostatnio siedzi cały czas w łązience (ogrzewanie podłogowe???)
Zainteresowana jest wszystkim - dosłownie, a z której to strony pralka szumi,a co to takiego ten kibelek... nad odpływem siedzi z 10 min i się gapi
Poruszać się nie da, bo zaraz dokazuje
I śpi na ścierce do podłogi... :roll:

Posted

dziękujemy :multi:

I niech ktoś no tylko powie, że nie jest Ruda :p
W normalnym świetle wygląda na zwykłego buraska - to lampa aparatu wydobywa jej prawdziwy charakterek :razz: