Seaside Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Tak sobie myślę, że gdyby nie ciąganie znajomych to z ogłoszenia tylko jeden odzew był :( Nie będę i tak ich zciągać - Jolu jakby się coś znalazło to Twoje kocię może też zawitać do Bolesławca nie?? ;) Quote
Agnie Koty Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No to fajnie! :lol: Nie bucz bo Cię głowa rozboli...:evil_lol: Z ogłoszeniami teraz marnie, masa kociaków i wakacje. A ja nowego kociaka mam, z parkingu. I powietrze ze mnie zeszło bo martwię się że mu domu nie znajdę..... Quote
Jola_K Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 pewnie ze moze :) ja tez u nas najwiecej kotkow wydalam poprzez znajomych z ogloszen nie wiele u siebie nasycilam rynek i siedze teraz z .... 32 kotami w domu + 4 rezydentow chyba oszalalam! Quote
Agnie Koty Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tylko trosze oszalałaś, Jolu. I to tak pozytywnie. Quote
Jowita Poznań Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Jola_K napisał(a):pewnie ze moze :) ja tez u nas najwiecej kotkow wydalam poprzez znajomych z ogloszen nie wiele u siebie nasycilam rynek i siedze teraz z .... 32 kotami w domu + 4 rezydentow chyba oszalalam! Jola, no kurcze dalas czadu, 36...jak rasowe poznanskie kociary ;) ale do najwiekszej daleko Ci...jest jedna Pani w Poznaniu ktora ma 120 kotow Quote
Seaside Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 koniecznie trzeba Ci pomóc bo oszalejesz, przy 4 małych i 2 rezydentów trochę roboty było, a u ciebie????? :shake: Zadzwoniła do mnie nowa Pani czarnuszka - Kamila czyli ;) Powiedziała, że mały bawił się już w samochodzie - od razu zakumplował się z Panem jamnikiem, trzepnął kupę na dywan, pojadł i teraz smacznie śpi :lol: Quote
Jowita Poznań Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jola_K napisał(a):hmmm daleko mi? pozyjemy, zobaczymy :roll: Jola, bardzo Ci daleko. Bo Ty suzkasz domu a ta Pani nie :shake: przygarnia nowe i nowe, te koty sa w strasznym stanie :shake: Quote
Seaside Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 koci model :loveu: Rudzia poszła spać i nie mam serca jej na sesję zrywać ;) Quote
Agnie Koty Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jaki słodki szaraczek! Do zjedzenia. A może z kotami jest jak z dziećmi? Kiedy są małe chciałoby się je zjeść a kiedy dorosną człowiek żałuje, że tego nie zrobił... Ale nie, nawet dorosły kot jest milszy niż chmurny nastolatek....:evil_lol: Quote
Seaside Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 lejemy się po pycholach :diabloti: Nie będę pozował, bez sensu - daj mi to długie czarne :evil_lol: I zaraz do spania :) On oczywiście ;) Mam jeszce kilka kilkunastosekundowych filmików marnej jakości ale nie wiem jak je wstawić :oops: Jowita ty chyba z wrzuty korzystasz nie? Quote
Jowita Poznań Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 taaa z wrzuty. a zdjecia boskie, szczegolnie kinol mej ukochanej kuzynki :evil_lol::loveu::diabloti: Quote
Agnie Koty Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 kinol, kinol, noseczek ładny... Kurcze, moja siostra też zawsze czepia się mojego nosa... Quote
Seaside Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Jowita Poznań napisał(a):taaa z wrzuty. a zdjecia boskie, szczegolnie kinol mej ukochanej kuzynki :evil_lol::loveu::diabloti: Ukochana kuzynko patrz na swój :eviltong::eviltong::evil_lol::loveu: Agnie dzięki za wsparcie :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 no co chcecie - ja mowie o zdjeciu gdzie widac kotka i nos Jagody, jak ja gryzie :) Nic zlego nie mialam na mysli :) Ale na pocieszenie Wam powiem ze moj ma garba, ale w zyciu go nie zoperuje bo jest moj wlasny i sie przyzwyczailam :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Seaside Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 no to na pewno jesteśmy rodziną bo mój też garbaty :diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jagoda czy to tylko Rudzia szuka domu? Bo jeden jest zarezerwowany nie? Quote
Seaside Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Tak - zapomniałam napisać, że ten przystojniak to chyba będzie miał najlepszy domek :) babcia sąsiadki osobiście zadzwoniła, że już czeka i tęskni tylko musi się dwuletniej wnuczki pozbyć a nastąpi to w przyszłą sobotę ;) Mama powiedziała, żeby z ogłoszeniami rudzielca się wstrzymać bo ona jeszcze za słaba i płacze ;) jestem za!!!! chociaż dla mnie ten płacz spowodowany jest tym że rozpuściliśmy ją jak dziadowski bicz :diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 haha macie za swoje ;) az strach sie bac jak dziecko wychowacie :D Quote
Jola_K Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 sliczne kociatka :loveu: takie cicie malenkie ciesze sie ze domki sie znajduja :multi: Quote
Agnie Koty Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja też sie cieszę, że coś ruszyło z domami! Ja mam teraz dwa. Rudego i szylkrecię? Reflektuje moje ktoś?:cool3: Quote
peate Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 widzę, że kociaczki "rozchodzą się jak świeże bułeczki" :evil_lol: Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Agnie Koty napisał(a):Ja też sie cieszę, że coś ruszyło z domami! Ja mam teraz dwa. Rudego i szylkrecię? Reflektuje moje ktoś?:cool3: dla takiej kolorystyki pewnie szybko domki znajdziesz chyba mozesz sie rozgladac za nowymi tymczasami ;) mam kocieta do wydania na dt, chcesz? ;) Quote
Agnie Koty Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 rudzielec jest już prawie na wylocie. Nie Jolu, wyjeżdżam i nie mogeę żadnego wziąć. Tu nikt sie nimi nie zajmie. Poza tym boję się, ze limit szczęścia już wyczerpałam :-( Quote
Seaside Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 myślałąm że większe zainteresowanie będzie z ogłoszeń wielu wileku tylko 1 osoba się zgłosiła. Dwójka jest z wici po znajomych No i Rudziutka bez domku Quote
Recommended Posts