Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak sobie spaceruję w trawce
Zdziwiły się lekko bo okazało się, że to jakieś totalnie dziwne podłoże :roll:

"Ludzie, ten czarny dorwał mnie nawet tu!!!" ;)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to jakby ktoś chciał poznać najstarszą 15-letnią rezydentkę (Jowitka zna ;))
Ku rozpaczy wszystkich nie toleruje żadnych innych kotów w domu. Jednak jakoś sobie z tym radzimy, bo to i tak straszna indywidualistka :)
jest francowata i nie lubi się przytulać. Ale cóż jak się kocha to z całym dobrodziejstwem zalet i wad nie?? :)

"I co mi głupia świecisz po oczach!!!!! Nie widzisz, że zażywam relaksu???"

A oczy to ma błękitne jak niebo :loveu: Musicie uwierzyć na słowo ;)

Posted

w koncu nam te swoje kociaki pokazujesz!!
o czarnuszku wiedzialam, bo pamietam debaty sprzed roku, zostanie, czy nie zostanie ;)
ale zdjecia kotki-rezydentki widze po raz pierwszy (chyba :oops:)

sliczoty wszystkie!

Posted

ok - sprawa pomalutku rusza
w przyszłym tyg może 2 domki
może bo jeszcze muszę wszysko obgadać
Jeden to mama mojej sąsiadki
Mieszka z rodziną w domku jednorodzinnym na wsi, żadne gospodarstwo
zawsze mieli kotka i koty dożywają u nich dłuuugich lat. Teraz od jakiegoś czasu nie mają, ale sąsiadka jest przekonana że będą chcieli
Zobaczymy, pogadać muszę

A drugi domek to znajoma mojej koleżanki, muszę sprawdzić warunki bo nic nie wiem na razie :shake:

Posted

Najgorsze jest to, że robi się ich pełno w chacie a mimo całęj miłości do zwierząt moich rodziców czuję z ich strony presję :/
Wnerwiające jest to trochę :/ Co chwilę mama niby prfzypadkiem wspomina jak to wyko`ńczona jest :angryy:
Byliśmy dziś u weterynarza bo mała się coś okropnie rozkichała :(
MAm nadzieję, że antybiotyk pomoże :(

Posted

Presja rodziców to paskudna sprawa. A kwękanie męża? Bezcenne.:evil_lol:
Właśnie się zastanawiam co zrobi jak zobaczy w łazience 3 nowe kociaki... Na szczęście tylko na wekend.
Seaside, najważniejsze ,że coś ruszyło....

Posted

jestem jestem :)
Słuchajcie - super domek :multi:
Młode małżeństwo, domek jednorodzinny pod Bolesławcem
zainteresowani kastracją - same superlatywy
mąz jak zobaczył małęgo to się rozpłynął :loveu:

Drugi domek - ten co mówiłąm, u mamy sąsiadki baaardzo chce kotka
tylko mama błaga o przetrzymanie o 2 tygodnie. Teraz na wakacjach ma małe wnuczki (mówi że jeszcze młode i głupie ;)) i boi się że krzywdę zrobią

A tak wogóle to problem jest
Bo w sumie zostanie Rudzia i jeden kociaczek...
I wiecie co im bardziej ten kociaczek rośnie tym mniej jestem pewna co do płci :roll::oops:
Zaczyna wyglądać na dziewuchę :roll: W tym celu jutro udajemy się na dokładne oględziny do weta bo ja juz głupieję :evil_lol:

Posted

agata-air napisał(a):
Seaside a zrób zdjęcie tyłka może pomożemy ;p

jakis czas temu robilam zdjecia tylka swinki morskiej u wandul 66
bo o ile z kotami nie mamy problemu tak w przypadku swinki nie kumalysmy w ogole co to to jest, gdyby jeszcze jedna odmiannej plci byla, to bymy moze droga dedukcji doszly do prawdy
ale, skonczylo sie tak, ze obfotografowany tylek zostal wyslany do pucki69, w celu okreslenia plci

sprawa byla o tyle wazna, ze Wanda miala sie doswinic a nie chciala byc powodem kolejnych malych swiniatek

Posted

No i bez zaskoczenia okazało się że to co miało być chłopcem jest chłopcem, a Rudzia to Rudzia :p

A poza tym siedzę i buczę :placz::placz:
Godzinę temu zadzwoniła moja bardzo dobra koleżanka, że kuzynka pod Bolesłąwcem zdecydowała się na kotka - ma jamnika, który całe życie z kotami się chował, a ostatnie kocię odeszło im 2 lata temu ze starości
Przyjechała, przeszła magiel, wytrzymała słuchanie wszystkich wytycznych z ogromną cierpliwością i czarnuszek (tzn najciemniejszy tygrysek) pojechał do swojego domu :placz::placz::placz:

Ja już mam wyrzuty sumienia że może za wcześnie, ale mają już po 6 tyg i są całkiem samodzielne :(
Nie wiem - ryczę i już
A jak sobie pomyślę, że Rudzię będę miałą oddać to mam ochotę sobie żyły podciąć :placz::placz::placz: