Alojzyna Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 klasa championów QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka - CWC, CACIB Quote
Alojzyna Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 finały Zwycięzca Młodzieży, Naj. Junior Zwycięzca Młodzieży CACIC, Naj.Dorosła Suka w Rasie CACIB, Naj.Dorosły Pies w Rasie, BOB - Zwycięsca Rasy Quote
Canaveral-staff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :thumbs:EXSTRA - MYSZA -super świetnie wygląda !!!BRAWO za ZW.MŁ.i NJwR :thumbs:TORPEDA- ZOŁZUNIA - piękna dama doskonale zaprezentowana!!!!!!! BRAWA CWC,CACIB i NDSwR GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCY RASY DEMONA DE MINDI Alastor :laola: gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy ,konkurencja bardzo silna ale wygrać może tylko jeden, najważniejsza dobra zabawa i zdrowa konkurencja;) zapomniałabym podziekować za fotki bo bez nich to całkowita klapa i tu :Rose::Rose::Rose:dla fotoreporterów Quote
Vorph Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratulacje dla wszystkich! :Cool!: Mysza jest... extra! :multi: I tak jak wspomniała Kasia, dzięki za fotorelacje :lol: Quote
staff-ka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 GRATULACJE i BRAWA należą sie WYGRANYM !!!!!!!!!!!!! Jeszcze tylko dodam,iż NAJPIĘKNIEJSZYM SZCZENIĘCIEM WYSTAWY drugiego dnia ,w bardzo licznej stawce wszystkich puppysków w oczach p.sędzi Gabreli Ridarcikovej ze Słowacji - został : STAFFORDSHIRE BULL TERRIER : SIRR KNIAŻ XANDRAX Staff-Ka FCI Ogromne gratulacje dla Opiekunów i brawa dla hendlera Mateusza.. !!! Pozdrawiam serdecznie Wszystkich spotkanych , poznanych ,a tych w dechę najbardziej .. Mnie sie tam podobało.. jako calokształt ps.I tak najwieksza ATRAKCJA WYSTAWY był mój toffany Chrzesniak - MARCELINO.. !! Quote
Canaveral-staff Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='staff-ka']GRATULACJE i BRAWA należą sie WYGRANYM !!!!!!!!!!!!! Jeszcze tylko dodam,iż NAJPIĘKNIEJSZYM SZCZENIĘCIEM WYSTAWY drugiego dnia ,w bardzo licznej stawce wszystkich puppysków w oczach p.sędzi Gabreli Ridarcikovej ze Słowacji - został : STAFFORDSHIRE BULL TERRIER : SIRR KNIAŻ XANDRAX Staff-Ka FCI Ogromne gratulacje dla Opiekunów i brawa dla hendlera Mateusza.. !!! Pozdrawiam serdecznie Wszystkich spotkanych , poznanych ,a tych w dechę najbardziej .. Mnie sie tam podobało.. jako calokształt ps.I tak najwieksza ATRAKCJA WYSTAWY był mój toffany Chrzesniak - MARCELINO.. !! BRAWA DLA MAŁEGO KNIAŹulka - to faktycznie duże wróżnienie,majac na uwadzie ile pieknych szczeniaczków staje do tej konkurencji :multi::multi::multi::multi: Quote
Sebastian Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Graulujemy wygranym, tym bardziej i ty mniej;) Quote
Asztir Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Gratulacje dla Wszystkich!!! :multi: Szkoda, że nie mogłam się dokulać ;) psiaki widać w pysznie letniej formie! ale Alu z Myszą to rekordy pobiłaś! nie wiem co z nią robiłaś, ale chyba Ci Ravene wyśle :D bo ta jedza ciągle biega i teraz dopiero ma lekkie wcięcie :mad: ( za to Cartman 17 kilo...) Quote
Justuss Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja jak zwykle na czasie, ale jak to się mówi "co się odwlecze to nie uciecze"... ;) Na poczatku chciałam podziękować naszej niezawodnej fotoreporterce...Kasia dzięki za fotaski jak zwykle są świetne...:thumbs: i nie wiem jak Ty to robisz, ale mój Zołziszonek w Twoim obiektywie wygląda super.... :cool2: Nio to teraz czas na gratulki... :D Wielkie brava napewno należą się Rudiemu i Panu Wackowi, Kentackiemu i Iwonie, Nelly i Jej "Krówce"....:thumbs:a szczególne gratulacje chciałam złożyć wszystkim pozostałym astom, które otrzymały oceny dobre i bardzo dobre w tym mojemu dziadziusowi Markusowi...(bo juz taka okazja może się długo nie powtórzyć... ;) ) :cool2: No i teraz staffiki... :) Alu brava dla Ciebie i Myszy....:klacz: bardzo fajnie dziewczyna wygląda no i gratulacje za ukończenie młodzieżowego championatu....:thumbs: brava także dla Demona Alastor i Jego wlaścicieli.....:klacz: Natomiast szczególne ale to bardzo szczególne gratulacje ze wszystkich staffików należą się najmłodszemu uczestnikowi wystawy SIRR KNIAŹ XANDRAX STAFF-KA FCI za BIS PUPPY Kraków 2008 - brava dla hodowcy i właścicieli....:klacz: Orkan z Matką Staff-Ką i pierwszym pucharkiem.... :) Z dumnym właścicielem.... ;) Z rodzinką... ;) No i oczywiście z handlerem... ;) "Carbonara" napisał(a): Brava dla Myszy- wyglada Bosko dla Zołzy która zawsze w formie jak jej Pani Buziaki dziewczyny Justynka ślicznie dziękujemy... :D a co do formy to Zołza owszem, ale niestety ze mna troszke gorzej...hehe....;) "Katarzyna Zygas" napisał(a): TORPEDA- ZOŁZUNIA - piękna dama doskonale zaprezentowana!!!!!!! BRAWA CWC,CACIB i NDSwR Pani Kasiu bardzo serdecznie dziękuję za gratulacje.... :D "Wera99" napisał(a):Brawa brawa dla wszystkich wygranych !!!!! Szczegolne i z dedykacja dla EXTRY jak i ZOLZY "Torpedy". Justynko - specjalnie dla Ciebie (szkoda, ze Cie nie bylo :-( ) Foty Torpedy w damskim wydaniu: Kasiu Tobie również dziękujemy... :D i dziękuje także za śliczne fotaski Zołziszonka....jak to mnie nie było...:eviltong: przecież gdzieś się tam plątałam....ale faktycznie jak się zbierałaś to mnie chwilowo wcieło...:oops: "Wera99" napisał(a): a to moja mniejsza Torpeda w rekach najlepszego Handlera !!!!!!!!! Justyna - fachura pierwsza klasa - bardzo bardzo dziekuje!!!!!!!!!!! Nie ma za co i polecam się na przyszłość.... ;) Dorzucam jeszcze oceny suczek...!!!! Klasa: młodzieży / youth ABI KETYSO bdb ANNIE'S ANGEL Guardian Team FCI db BLUE MOON Staff Apocalyps db RAMISA Lo-Tro-Ada bdb BATAVIA RED PEARL IN GINGER nb Klasa: pośrednia / intermediate ARMADA STAFF APOCALYPS bdb GOLDEN BEE NUX Sentinel db HALDERA Lo-Tro-Ada db JOYFUL GIRL z Samotni Christa bdb ORCHIDEA z Wiślanego Portu ( FCI ) db BLAZER BEZA Staff Apocalyps (FCI) nb Klasa: otwarta / open 1. CWC, CACIB FORBIDDEN LOVE z Doliny Jezierzycy 2. dsk. AURORA Saros Herida MISS AMERICA bdb OLIVIA z Wiślanego Portu ( FCI ) bdb White Rock Stormy of G.Jukon bdb SUNDANCE z Makdani bdb DESERT ROSE Beautiful Akagera's nb Gang Staff Wind Of Change nb Klasa: championów / champion 1.CWC, Res.CACIB Paloma Picasso Bonita OJ Herida JESSABELLE bdb RAKURRARA AFUNDAQBA STAFF-KA FCI bdb Ordior AGOTHA nb MAKE A WISH SENTINEL nb Klasa: weteranów / veteran JET BLACK Asocjacja db MELLOW APTUS db Mnie się ogólnie bardzo podobało, miło było spotkać dawno nie widziane osoby, pogadać, pośmiać się, astmosfera superowa....moją pierwszą wystawe w sezonie uważam za bardzo udaną...dzięki wszystkim i mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.... : :smt058 Pozdrówka.....:p Quote
Recommended Posts