Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):

jeden długi pies bez głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jbk napisał(a):

no i teraz kto jest kto???:roll:

jbk napisał(a):

ale rozdarciuch ;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):

no i teraz kto jest kto???:roll:

ale rozdarciuch ;)

Z prawej Vadir, z lewej Fialka ;)

Oczywiście, że drze paszczocha ;) Na zewnątrz pozwalamy,co by w domu cicho było ;)

Posted

jbk napisał(a):
Z prawej Vadir, z lewej Fialka ;)

Oczywiście, że drze paszczocha ;) Na zewnątrz pozwalamy,co by w domu cicho było ;)

tak myślałam :p

hehe musi się wykrzyczeć na zapas ;)

Posted

Jbk jesteś pewna że nie pomyliłaś stron [bo psów na pewno :eviltong:]. Mi się dawało, że po tej <-- stronie [lewej] jest Vadir, a po tej --> stronie [prawej] jest Fialka :roll:....

Posted

Maks i Spark napisał(a):
tak myślałam :p

hehe musi się wykrzyczeć na zapas ;)

Wrzaskunek mój ;)

Dobcia napisał(a):
Dzień dobry:)

http://images44.fotosik.pl/71/49ce999d96c511b5.jpg
ktoś komuś podpadł:lol:

Cześć Jadziu ;)

bonsai_88 napisał(a):
Jbk jesteś pewna że nie pomyliłaś stron [bo psów na pewno :eviltong:]. Mi się dawało, że po tej <-- stronie [lewej] jest Vadir, a po tej --> stronie [prawej] jest Fialka :roll:....

JEsoooo! Masz rację, że strony pomyliłam ;) Nazwy stron, hehe :oops:

Posted

śliczne krajobrazy, piękne psiaki, tylko martwię się co będzie w wiosenne roztopy jak zamiast śniegu będzie błotko :shake: trzeba będzie je prać regularnie, żeby takie bialutkie były :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nie przejmuj się, mi też się mylenie stron nagminnie zdarza :evil_lol:... Za to teraz siedzę blada i dumna, że udało mi się samej rozpoznać futrzaki :multi:

Najgorzej, że myślałam dobrze a napisałam źle ;) Nie powinnam robić wszystkiego naraz, hehe ;) Czyli przestaję pracować i biorę się za dogo ;)

Posted

Yana napisał(a):
śliczne krajobrazy, piękne psiaki, tylko martwię się co będzie w wiosenne roztopy jak zamiast śniegu będzie błotko :shake: trzeba będzie je prać regularnie, żeby takie bialutkie były :evil_lol:

Mamy roztopy, kąpiemy psy po każdym spacerze ;) Białe już nie są, bo bez szamponu się spłukujemy, przyszarzały im podwozia ;)

deer_1987 napisał(a):
no wlasnie.. tak mi s9ie zdawalo ze po prawej Fialka bo taki bardziej kobiecy pysio!

Bardzo dobrze widziałaś :)

Posted

Hej widzę, że organizujesz coś z tyt wystawy katowickiej :loveu: Koniecznie proszę o wielką fotorelację, ze szczególnym uwzględnieniem boxów :evil_lol: dzieki

Akurat trafiłam na nową dostawę fot, ale bosko. BTW - nie masz kłopotów z odróżnianiem swoich dzidziusiów?:eviltong:

Posted

Byliśmy wczoraj w tym samym miejscu na spacerze, ale niestety tak ładnie tam nie było jak na Twoich zdjęciach. Niestety teraz zamiast śniegu nad Wisłą zalegają śmieci. :shake: A błoto!
Oby do wiosny, wtedy znów Wisła odzyska swój urok :p
A tym Twoim niedźwiadkom zazdroszczę, że jest ich dwoje, przynajmnie się nie nudzą.

Posted

Doginka napisał(a):
Wpadłam do Was z rewizytą, ale nie dam rady nadrobić ponad 500 stron:diabloti: Powiem tylko, że masz prześliczne szpice:loveu::loveu::loveu:

niebezpiecznie jest tak wpadac :eviltong:

witam sie wieczorkiem :grins: telefonik zapisalam :multi: wiec do zobaczenia wkrotce :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
niebezpiecznie jest tak wpadac :eviltong:

witam sie wieczorkiem :grins: telefonik zapisalam :multi: wiec do zobaczenia wkrotce :loveu:

Ja raz wpadlam, dzieki temu teraz moge z komputera skorzystac :evil_lol:

Pusc sygnal Tengusiu, zapisze sobie tez Twoj numer :)