M&S Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a): glumiemy uszka :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://images49.fotosik.pl/71/9ffa9a6c48fff16a.jpg Bardzo fajne tło do zdjęć :multi: To nad Wisłą ;) deer_1987 napisał(a):No widzisz poprawilas sie :D Staram się :) Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):glumiemy uszka :loveu::loveu::loveu: Hehe, ciekawe określenie ;) Quote
M&S Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a): jeden długi pies bez głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jbk napisał(a): no i teraz kto jest kto???:roll: jbk napisał(a): ale rozdarciuch ;) Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Maks i Spark napisał(a): no i teraz kto jest kto???:roll: ale rozdarciuch ;) Z prawej Vadir, z lewej Fialka ;) Oczywiście, że drze paszczocha ;) Na zewnątrz pozwalamy,co by w domu cicho było ;) Quote
M&S Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Z prawej Vadir, z lewej Fialka ;) Oczywiście, że drze paszczocha ;) Na zewnątrz pozwalamy,co by w domu cicho było ;) tak myślałam :p hehe musi się wykrzyczeć na zapas ;) Quote
Dobcia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dzień dobry:) http://images44.fotosik.pl/71/49ce999d96c511b5.jpg ktoś komuś podpadł:lol: Quote
bonsai_88 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jbk jesteś pewna że nie pomyliłaś stron [bo psów na pewno :eviltong:]. Mi się dawało, że po tej <-- stronie [lewej] jest Vadir, a po tej --> stronie [prawej] jest Fialka :roll:.... Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):tak myślałam :p hehe musi się wykrzyczeć na zapas ;) Wrzaskunek mój ;) Dobcia napisał(a):Dzień dobry:) http://images44.fotosik.pl/71/49ce999d96c511b5.jpg ktoś komuś podpadł:lol: Cześć Jadziu ;) bonsai_88 napisał(a):Jbk jesteś pewna że nie pomyliłaś stron [bo psów na pewno :eviltong:]. Mi się dawało, że po tej <-- stronie [lewej] jest Vadir, a po tej --> stronie [prawej] jest Fialka :roll:.... JEsoooo! Masz rację, że strony pomyliłam ;) Nazwy stron, hehe :oops: Quote
bonsai_88 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nie przejmuj się, mi też się mylenie stron nagminnie zdarza :evil_lol:... Za to teraz siedzę blada i dumna, że udało mi się samej rozpoznać futrzaki :multi: Quote
Yana Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 śliczne krajobrazy, piękne psiaki, tylko martwię się co będzie w wiosenne roztopy jak zamiast śniegu będzie błotko :shake: trzeba będzie je prać regularnie, żeby takie bialutkie były :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no wlasnie.. tak mi s9ie zdawalo ze po prawej Fialka bo taki bardziej kobiecy pysio! Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 bonsai_88 napisał(a):Nie przejmuj się, mi też się mylenie stron nagminnie zdarza :evil_lol:... Za to teraz siedzę blada i dumna, że udało mi się samej rozpoznać futrzaki :multi: Najgorzej, że myślałam dobrze a napisałam źle ;) Nie powinnam robić wszystkiego naraz, hehe ;) Czyli przestaję pracować i biorę się za dogo ;) Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Yana napisał(a):śliczne krajobrazy, piękne psiaki, tylko martwię się co będzie w wiosenne roztopy jak zamiast śniegu będzie błotko :shake: trzeba będzie je prać regularnie, żeby takie bialutkie były :evil_lol: Mamy roztopy, kąpiemy psy po każdym spacerze ;) Białe już nie są, bo bez szamponu się spłukujemy, przyszarzały im podwozia ;) deer_1987 napisał(a):no wlasnie.. tak mi s9ie zdawalo ze po prawej Fialka bo taki bardziej kobiecy pysio! Bardzo dobrze widziałaś :) Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nic tylko biało i biało:roll:...gdyby nie te psy to popadła bym w depresję:evil_lol: http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1hZ2VzNDQuZm90b3Npay5wbC83MS9hMTk3ZDE3NjlkMGY5NTdhLmpwZw%3D%3D&b=5 Quote
aneczka23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Hej widzę, że organizujesz coś z tyt wystawy katowickiej :loveu: Koniecznie proszę o wielką fotorelację, ze szczególnym uwzględnieniem boxów :evil_lol: dzieki Akurat trafiłam na nową dostawę fot, ale bosko. BTW - nie masz kłopotów z odróżnianiem swoich dzidziusiów?:eviltong: Quote
Kalunia_C Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Byliśmy wczoraj w tym samym miejscu na spacerze, ale niestety tak ładnie tam nie było jak na Twoich zdjęciach. Niestety teraz zamiast śniegu nad Wisłą zalegają śmieci. :shake: A błoto! Oby do wiosny, wtedy znów Wisła odzyska swój urok :p A tym Twoim niedźwiadkom zazdroszczę, że jest ich dwoje, przynajmnie się nie nudzą. Quote
Doginka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wpadłam do Was z rewizytą, ale nie dam rady nadrobić ponad 500 stron:diabloti: Powiem tylko, że masz prześliczne szpice:loveu::loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witajcie:multi::multi: http://images44.fotosik.pl/71/49ce999d96c511b5.jpg wielka paszcza:evil_lol: Fajne fotki z tego spacerku:loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 SZLAG!! Wlasnie poszly mi sie czesac wszystkie odpowiedzi....... Wrrrr..... Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Doginka napisał(a):Wpadłam do Was z rewizytą, ale nie dam rady nadrobić ponad 500 stron:diabloti: Powiem tylko, że masz prześliczne szpice:loveu::loveu::loveu: niebezpiecznie jest tak wpadac :eviltong: witam sie wieczorkiem :grins: telefonik zapisalam :multi: wiec do zobaczenia wkrotce :loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Tengusia napisał(a):niebezpiecznie jest tak wpadac :eviltong: witam sie wieczorkiem :grins: telefonik zapisalam :multi: wiec do zobaczenia wkrotce :loveu: Ja raz wpadlam, dzieki temu teraz moge z komputera skorzystac :evil_lol: Pusc sygnal Tengusiu, zapisze sobie tez Twoj numer :) Quote
Recommended Posts