jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bo psa się nie bija :eviltong: Właśnie ;) evaxon napisał(a)::placz:teraz juz to wiem :placz: paluch boli ooo jak boli:placz: a ta franca mała pod grzejniczkiem z nietkniętym doopalonem leży :roll::roll::roll: Dopiero teraz?? No wiesz Ewcia.... :mad: Wstydź się! :diabloti: deer_1987 napisał(a):Tylko ze to roznie tez bywa z relacjami.. niektorzy sie odwiedzaja ciagle, niekrtorzy moga tylko raz/dwa razy do roku - jak rodzina po pl rozprzestrzeniona... Moja rodzinka jest bardzo zgrana i się widujemy i wspieramy i w ogóle. Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a)::placz:teraz juz to wiem :placz: paluch boli ooo jak boli:placz: a ta franca mała pod grzejniczkiem z nietkniętym doopalonem leży :roll::roll::roll: Oj ti, oj ti, oj ti! :diabloti: Quote
Cheritka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Witam, dobrze, że u Was chociaż zdjęcia są, bo u nas to koszmar, moje ulubione białaski na śniegu już niedługo pokicaja, bo u nas już wiosna pełną gębą . Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Naprawdę tylko mi aż tak dobrze idzie rozpoznawanie? Przecież Fialka i Vadir są zupełnie różni :loveu:... nawet na zdjęciach widać, jak bardzo się różnią [np. zupełnie inaczej się uśmiechają], a co dopiero musiało by być na żywo ;) Quote
jamnicze Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jak są razem, to prawie zawsze je rozróżniam, a jak osobno, to ... różnie ale w większości chyba mi sie udaje ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 poczekajta ...niech tylko traffka się pojawi to przyjedziemy do Skoczowa we 4 :p na zapoznanie i ogląd czy da się piesy odróżnić :p Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witanko, Tz wrocil z nocki to ja sie obudzilam... i nie mam co robic :P Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Oj ti, oj ti, oj ti! :diabloti: Hehe :lol: [quote name='Cheritka']Witam, dobrze, że u Was chociaż zdjęcia są, bo u nas to koszmar, moje ulubione białaski na śniegu już niedługo pokicaja, bo u nas już wiosna pełną gębą . Wiosna i nas się zaczyna, ale straszą jeszcze powrotem zimy ;) [quote name='Izuuus']Witamy wieczorkiem ;) Witamy rano :) [quote name='bonsai_88']Naprawdę tylko mi aż tak dobrze idzie rozpoznawanie? Przecież Fialka i Vadir są zupełnie różni :loveu:... nawet na zdjęciach widać, jak bardzo się różnią [np. zupełnie inaczej się uśmiechają], a co dopiero musiało by być na żywo ;) Jeśli chodzi o uśmiech, to Fialki Vadir nigdy nie przebije ;) [quote name='jamnicze']Jak są razem, to prawie zawsze je rozróżniam, a jak osobno, to ... różnie ale w większości chyba mi sie udaje ;) Razem łatwiej ;) [quote name='anitaaa i bartis']śliczne fotki :multi: Dzięki ;) [quote name='Alicja']poczekajta ...niech tylko traffka się pojawi to przyjedziemy do Skoczowa we 4 :p na zapoznanie i ogląd czy da się piesy odróżnić :p Czekamy ;) [quote name='deer_1987']Witanko, Tz wrocil z nocki to ja sie obudzilam... i nie mam co robic :P Ja bym spała dalej :) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 A tu z moją kochaną bratową - nick na dogo - sandrulka :) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 I z moim bratem, który uważa, że Fialusia jest ładniejsza :) No cóż, kobietka :) I kolacyjka :) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 I zabawa z patyczkami, specjalnie przygotowanymi przez teścia, z drzewek owocowych :) Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ale miłosne uściski :cool3::cool3: też chcę, też chcę !!! :) nie pomijajcie mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jonQuilla']ale miłosne uściski :cool3::cool3: też chcę, też chcę !!! :) nie pomijajcie mnie :evil_lol::evil_lol: Przyjedź, to i Ciebie wymiziamy ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Przyjedź, to i Ciebie wymiziamy ;) :evil_lol: :multi::multi: świetnie :) już pędzę ....w dupe z obowiązkami ;) :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A potem kawalki patyka w lozku.. tak u nas jest.. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Hm, wieczorowa porą zawsze można zobaczyc, czym się to nasze psiaki zajmowały w tzw. międzyczasie... papierki, patyczki, chrupki i inne takie. Te resztki ja zawsze znajduję w moim łóżku...:evil_lol: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 pełna hipnoza za sprawą patyka... taka mala rzecz a cieszy.... Quote
Recommended Posts