Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Bo psa się nie bija :eviltong:

Właśnie ;)

evaxon napisał(a):
:placz:teraz juz to wiem :placz:

paluch boli ooo jak boli:placz: a ta franca mała pod grzejniczkiem z nietkniętym doopalonem leży :roll::roll::roll:

Dopiero teraz?? No wiesz Ewcia.... :mad: Wstydź się! :diabloti:

deer_1987 napisał(a):
Tylko ze to roznie tez bywa z relacjami.. niektorzy sie odwiedzaja ciagle, niekrtorzy moga tylko raz/dwa razy do roku - jak rodzina po pl rozprzestrzeniona...

Moja rodzinka jest bardzo zgrana i się widujemy i wspieramy i w ogóle.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
:placz:teraz juz to wiem :placz:

paluch boli ooo jak boli:placz: a ta franca mała pod grzejniczkiem z nietkniętym doopalonem leży :roll::roll::roll:

Oj ti, oj ti, oj ti!

:diabloti:

Posted

Naprawdę tylko mi aż tak dobrze idzie rozpoznawanie? Przecież Fialka i Vadir są zupełnie różni :loveu:... nawet na zdjęciach widać, jak bardzo się różnią [np. zupełnie inaczej się uśmiechają], a co dopiero musiało by być na żywo ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Oj ti, oj ti, oj ti!

:diabloti:

Hehe :lol:

[quote name='Cheritka']Witam, dobrze, że u Was chociaż zdjęcia są, bo u nas to koszmar,
moje ulubione białaski na śniegu już niedługo pokicaja, bo u nas już wiosna pełną gębą .

Wiosna i nas się zaczyna, ale straszą jeszcze powrotem zimy ;)

[quote name='Izuuus']Witamy wieczorkiem ;)

Witamy rano :)

[quote name='bonsai_88']Naprawdę tylko mi aż tak dobrze idzie rozpoznawanie? Przecież Fialka i Vadir są zupełnie różni :loveu:... nawet na zdjęciach widać, jak bardzo się różnią [np. zupełnie inaczej się uśmiechają], a co dopiero musiało by być na żywo ;)

Jeśli chodzi o uśmiech, to Fialki Vadir nigdy nie przebije ;)

[quote name='jamnicze']Jak są razem, to prawie zawsze je rozróżniam, a jak osobno, to ... różnie ale w większości chyba mi sie udaje ;)

Razem łatwiej ;)

[quote name='anitaaa i bartis']śliczne fotki :multi:

Dzięki ;)

[quote name='Alicja']poczekajta ...niech tylko traffka się pojawi to przyjedziemy do Skoczowa we 4 :p na zapoznanie i ogląd czy da się piesy odróżnić :p

Czekamy ;)

[quote name='deer_1987']Witanko, Tz wrocil z nocki to ja sie obudzilam... i nie mam co robic :P

Ja bym spała dalej :)

Posted

[quote name='jonQuilla']ale miłosne uściski :cool3::cool3:

też chcę, też chcę !!! :)
nie pomijajcie mnie :evil_lol::evil_lol:

Przyjedź, to i Ciebie wymiziamy ;) :evil_lol:

Posted

Hm, wieczorowa porą zawsze można zobaczyc, czym się to nasze psiaki zajmowały w tzw. międzyczasie... papierki, patyczki, chrupki i inne takie. Te resztki ja zawsze znajduję w moim łóżku...:evil_lol:

Pzdr.