jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Wracając do domu zrobiłam parę fotek z samochodu ;) Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jonQuilla']mmm patyki na śniadanie ;) aż mi ślinka leci :evil_lol::evil_lol: dzień dobry :multi::loveu: Też lubisz? Hmmm..... Ja to chyba wolę kanapeczkę z serkiem ;) Quote
jonQuilla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 czy lubie? ja uwielbiam :loveu::loveu: czy ja dobrze widzę?? Vadir dżentelmen przodem puścił Fialkę? :cool3::cool3: http://images32.fotosik.pl/450/8ddc8961f4fecd9c.jpg Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jonQuilla']czy lubie? ja uwielbiam :loveu::loveu: czy ja dobrze widzę?? Vadir dżentelmen przodem puścił Fialkę? :cool3::cool3: http://images32.fotosik.pl/450/8ddc8961f4fecd9c.jpg Rzeczywiście ją puścił ;) Albo się wepchała ;) [quote name='Iza i Avanti']Cześć kochana! :loveu: Izunia :loveu::multi: [quote name='deer_1987']Witanko choc dogo sie muli.. co tam u Was? Też muli.... [quote name='deer_1987']Jest ciezko bo nie znam slowa ang ale dostaje szwedzkie tlumaczenie - a wszystkich slow nie znam w szwedzkim i co? nic bo i tak nie rozumiem co to za slowo :-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Może powinnaś jakieś pomoce naukowe po polsku sobie dokupić? Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):A lubisz angielski? Ja się na swoim świetnie bawię ;) Jest ciezko bo nie znam slowa ang ale dostaje szwedzkie tlumaczenie - a wszystkich slow nie znam w szwedzkim i co? nic bo i tak nie rozumiem co to za slowo :-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jaka opowieść w odcinkach :evil_lol: Białe kupry są najlepsze :) http://images46.fotosik.pl/56/be820d8d86b11712.jpg Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ty no nie sciemniaj ze snieg jeszcze macie :cool1::cool1::cool1: Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja potem w domu moge sprawdzic w slowniku co dane slowo oznacza, ale tez ciezko siedziec nad kazdym slowem... eh lepiej sie w swoim ojczystym kraju uczy. Dowiem sie jutro na sprawdzianie jak trzeba znac slowa, czy tylko umiec wstawic w zdania czy tez podac szwedzkie tlumaczenie. jesli wstawic w zdania to nastepnym razem bede sie uczyc pl tlumaczen a jesli szwedzkie tlumaczenie to gorzej.. Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='an1a']Jaka opowieść w odcinkach :evil_lol: Białe kupry są najlepsze :) http://images46.fotosik.pl/56/be820d8d86b11712.jpg Tak jakoś wyszło komiksowo ;) [quote name='evaxon']ty no nie sciemniaj ze snieg jeszcze macie :cool1::cool1::cool1: Mamy jeszcze ;) Resztki, bo resztki, ale są ;) [quote name='deer_1987']Ja potem w domu moge sprawdzic w slowniku co dane slowo oznacza, ale tez ciezko siedziec nad kazdym slowem... eh lepiej sie w swoim ojczystym kraju uczy. Dowiem sie jutro na sprawdzianie jak trzeba znac slowa, czy tylko umiec wstawic w zdania czy tez podac szwedzkie tlumaczenie. jesli wstawic w zdania to nastepnym razem bede sie uczyc pl tlumaczen a jesli szwedzkie tlumaczenie to gorzej.. W ogóle w ojczystym kraju jest lepiej....... Buziaczki i trzymam kciuki za sprawdzian. Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oj w sumie zalezy czy we wszystkim lepiej.. bo np tutaj mamy mieszkanie, prace, szkole i w razie co ew. panstwo pomoze (inna sprawa ile sie trzeba nastarac)... Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a): Mamy jeszcze ;) Resztki, bo resztki, ale są ;) . uuuuuuuuuuu a u mnie sniegu brak :loveu:jest sucho i wiosennie :loveu: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 hahahahahaha a to turyści:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/56/fef0ce9bf14b1fb1.jpg DżoŁanka:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Siemanko białaski kochane :loveu: spadam na urodzinkiii hihihi:eviltong: Quote
Darianna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Biedne pieski, w domu je nie karmią i muszą na spacerze się kijkami posilać...:shake: :diabloti: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='deer_1987']Oj w sumie zalezy czy we wszystkim lepiej.. bo np tutaj mamy mieszkanie, prace, szkole i w razie co ew. panstwo pomoze (inna sprawa ile sie trzeba nastarac)... Ja bym nie mogła żyć za granicą, tęsknota za rodziną by mnie zabiła... [quote name='evaxon']uuuuuuuuuuu a u mnie sniegu brak :loveu:jest sucho i wiosennie :loveu: I co się chwalisz?? [quote name='apple']hahahahahaha a to turyści:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/56/fef0ce9bf14b1fb1.jpg DżoŁanka:loveu: Kochają jazdę samochodem ;)) Jabłuszkowa :loveu: [quote name='zuzolandia']Siemanko białaski kochane :loveu: spadam na urodzinkiii hihihi:eviltong: Nie dość, że się byczysz, to jeszcze na urodzinki? Nie za dobrze się masz? :evil_lol: [quote name='Darianna']Biedne pieski, w domu je nie karmią i muszą na spacerze się kijkami posilać...:shake: :diabloti: Takie biedne zagłodzone psiska..... Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a): I co się chwalisz?? bo lubie :loveu::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a):bo lubie :loveu::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No dobra, to chwal się jeszcze :) A ja też się pochwalę - idę nakarmić psy i na spacer ;) Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Ja bym nie mogła żyć za granicą, tęsknota za rodziną by mnie zabiła... Tz rodzice tu mieszkaja, to tylko moi w pl Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 chciałam dać w doopalona Tigrze i nie trafilam i uderzyłam w drzwi i złamałam paznokcia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: i na dodatek moj palec wyglada jak mała paróweczka:placz::placz::placz::placz: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Tz rodzice tu mieszkaja, to tylko moi w pl Rodzice to jedno, ale jest jeszcze reszta rodziny.... evaxon napisał(a):chciałam dać w doopalona Tigrze i nie trafilam i uderzyłam w drzwi i złamałam paznokcia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: i na dodatek moj palec wyglada jak mała paróweczka:placz::placz::placz::placz: Masz karę za znęcanie się nad zwierzęciem ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a):chciałam dać w doopalona Tigrze i nie trafilam i uderzyłam w drzwi i złamałam paznokcia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: i na dodatek moj palec wyglada jak mała paróweczka:placz::placz::placz::placz: Bo psa się nie bija :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bo psa się nie bija :eviltong: :placz:teraz juz to wiem :placz: paluch boli ooo jak boli:placz: a ta franca mała pod grzejniczkiem z nietkniętym doopalonem leży :roll::roll::roll: Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Rodzice to jedno, ale jest jeszcze reszta rodziny.... Tylko ze to roznie tez bywa z relacjami.. niektorzy sie odwiedzaja ciagle, niekrtorzy moga tylko raz/dwa razy do roku - jak rodzina po pl rozprzestrzeniona... Quote
Recommended Posts