Darianna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzień dobry :diabloti: Sio z łóżka, na spacer!:mad: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Alicja napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a): :niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: :-o:-o:-o Maks i Spark napisał(a):jbk! jak to jest, że u Ciebie mam zawsze najwięcej do nadrobienia ;) :eviltong: a białasy jak zawsze cudne i do wymiziania tylko :loveu::loveu::loveu: m. Może najrzadziej tu jesteś?? :diabloti: deer_1987 napisał(a):Dobranoc!!!!!! Dzień dobry :) Darianna napisał(a):Dzień dobry :diabloti: Sio z łóżka, na spacer!:mad: Kochana, ze spaceru to my wróciliśmy o wpół do siódmej, teraz już jestem w pracy od godziny ;) Quote
sota36 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Rozpoczynam akcje protestacyjna! Przeciwko temu, co pada za oknem - fuj!!!!!!! chce zielone albo domowe, a nie to biale g..... !!!! Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='sota36']Rozpoczynam akcje protestacyjna! Przeciwko temu, co pada za oknem - fuj!!!!!!! chce zielone albo domowe, a nie to biale g..... !!!! Kochana, ja Cię znakomicie rozumiem, mogę nawet poprotestować z Tobą :) Na temat tego, co za oknem :) Zwłaszcza, że na zewnątrz jest coraz większy bajzel ;) Ale w galerii będzie PO KOLEI :diabloti: Czyli na razie biało :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Kochana, ja Cię znakomicie rozumiem, mogę nawet poprotestować z Tobą :) Na temat tego, co za oknem :) Zwłaszcza, że na zewnątrz jest coraz większy bajzel ;) Ale w galerii będzie PO KOLEI :diabloti: Czyli na razie biało :diabloti: Ale fcale nie jest po kolei!!! :eviltong: Jak była już zima, to nas raczyłaś fotkami z jesieni! :eviltong: O! CześćAśku! :loveu: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ale fcale nie jest po kolei!!! :eviltong: Jak była już zima, to nas raczyłaś fotkami z jesieni! :eviltong: O! CześćAśku! :loveu: To jest bardzo po kolei, najpierw pokazywałam lato, potem jesień, teraz zimę, co z tego, że się to nie pokrywa z pogodą?? :diabloti: Jak skończę pokazywać zimę, to pokażę wiosnę, ale jeszcze nie mam :evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Zanim zaczniesz pokazywać wiosnę, to już lato będzie... I zawsze będziesz spóźniona :evil_lol: Miło będzie powspominać, czyż nie? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):To jest bardzo po kolei, najpierw pokazywałam lato, potem jesień, teraz zimę, co z tego, że się to nie pokrywa z pogodą?? :diabloti: Jak skończę pokazywać zimę, to pokażę wiosnę, ale jeszcze nie mam :evil_lol: Zanim zaczniesz pokazywać wiosnę, to już lato będzie... I zawsze będziesz spóźniona :evil_lol: Quote
gosiaja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 takim to dobrze najpierw lody potem mrożone patyki Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Biedny pies....śnig musi jeść....ehhhhhhhh:shake::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/320/46432a1c277aeb22.jpg Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :razz::razz:nie miałabyś ochoty pozmniejszać moich fotasków :oops: mam jakieś 150-200 :hmmmm: To jak ...kawusia ;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='gosiaja']takim to dobrze najpierw lody potem mrożone patyki Co kto lubi :) [quote name='apple']Biedny pies....śnig musi jeść....ehhhhhhhh:shake::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/320/46432a1c277aeb22.jpg No widzisz, zagłodzone biedactwa ;) [quote name='Alicja']:razz::razz:nie miałabyś ochoty pozmniejszać moich fotasków :oops: mam jakieś 150-200 :hmmmm: To jak ...kawusia ;) Hehe ;) Wczoraj wrzuciłam na fotosik (tak, zostałam tam :cool3:) ze czterysta a drugie tyle jeszcze mi zostało ;)) Mogę i Twoje ciachnąć ;) Kawusia - ZAWSZE :) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk'] Hehe ;) Wczoraj wrzuciłam na fotosik (tak, zostałam tam :cool3:) ze czterysta a drugie tyle jeszcze mi zostało ;)) Mogę i Twoje ciachnąć ;) Kawusia - ZAWSZE :) Fotosikiem jestem zalamana :shake: nie wrzucałam specjalnie w tym miesiącu ani jednej foty .... Miesięczny limit transferu 5 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 1.401 GB (28.01 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 3.599 GB (71.99 %) Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A jak to teraz z tym fotosikiem wyglądA?.Kidy trzeba płacić? i ile? Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']Fotosikiem jestem zalamana :shake: nie wrzucałam specjalnie w tym miesiącu ani jednej foty .... Miesięczny limit transferu 5 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 1.401 GB (28.01 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 3.599 GB (71.99 %) No właśnie, oni liczą transfer przy oglądaniu fotek w innych serwisach, nie u nich, jakby się tylko tam działało, to by nie było transferu......... Quote
Recommended Posts