Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelsDream']Killerek wbrew imieniu ślicznie CSuje. ;)

Kiler był tak zazdrosny o mnie, że się rzucał z zębami na Vadira, aż ten się musiał chować za mnie ;) Cały czas musieliśmy ich pilnować ;)

[quote name='zuzolandia']http://images38.fotosik.pl/43/0c6c8ac1688fed9b.jpg

tyz mom takie skarpetki :eviltong::eviltong:

doberek zapracowana :loveu:

Bardzo wygodne są ;) Heloł ;)

[quote name='halgre58']http://images39.fotosik.pl/43/1d0d532ef5320e6b.jpg - kusiu, kusiu ... :loveu:

http://images34.fotosik.pl/425/92f60ff72713f301.jpg
http://images31.fotosik.pl/426/63275d87441baa78.jpg baaardzo fajne... :multi:

Dzięki :)

[quote name='AngelsDream']A ja mam pytanie - bierzesz psy na pojedyncze spacery? :)

Bardzo rzadko - czasem Fialce się nie chce wychodzić rano, ale tylko, jak jest cieplej ;)

[quote name='anitaaa i bartis']http://images31.fotosik.pl/426/63275d87441baa78.jpg jakie to słodkie :multi:

Przytulanki ;)

[quote name='bonsai_88']A ja się pożalę... wczoraj moje dziewczyny popsuły myszkę w lesie :-(. Birmę dało się odwołać, więc pewnie jakbym zauważyła co one robią to by myszka przeżyła :placz:... odwołanie Bianci gorsze, ale za to ona z linką biega..

Biancię masz krótko, jeszcze się nie zdążyła nauczyć, ale jak Cię znam, to wkrótce będzie idealnie wychowana :)

[quote name='evaxon']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Cześć Ewunia ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: będę Ciocią bedę Ciocią :loveu:

A ja nie będę, ja nie będę ;) :bigcool: Do mnie wszystkie dzieci mają mówić po imieniu ;)) Młode Klocusiowe też :bigcool:

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: będę Ciocią bedę Ciocią :loveu:

:mdleje:

matko... coby ci zara nie przyszło sie cieszkać że zostaniesz BABCIĄ ... albo co gorsza..... MAMĄ :diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']

matko... coby ci zara nie przyszło sie cieszkać że zostaniesz BABCIĄ ... albo co gorsza..... MAMĄ :diabloti::diabloti::eviltong:

Buhahahahahaha Klockowa rozbawiasz mnie dzisiaj jak nikt:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

:grin: buahahahahahaha

Posted

[quote name='clockwork']

To by dopiero było :))

Posted

[quote name='clockwork']

:cool1: ja wiem zazdrość przez Ciebie przemawia ...bo już Ci dziś wyliczyłam kiedy Ty Babcią zostaniesz :eviltong::eviltong::eviltong:.... a ja będę jeszcze piękna i młoda :eviltong::eviltong::eviltong:znaczy sie jak zostanę Babcią :diabloti:.... a jakby co to wiesz urodzę a bedziesz kochać jak swoje no nie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: ja wiem zazdrość przez Ciebie przemawia ...bo już Ci dziś wyliczyłam kiedy Ty Babcią zostaniesz :eviltong::eviltong::eviltong:.... a ja będę jeszcze piękna i młoda :eviltong::eviltong::eviltong:znaczy sie jak zostanę Babcią :diabloti:.... a jakby co to wiesz urodzę a bedziesz kochać jak swoje no nie :loveu::loveu::loveu:

Ja będę babcią za pięć lat :)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Pewnie mały był zestresowany. Inna sprawa, że CSy łatwo zepsuć, jak się o nich nie wie i pies daje takie sygnały, a za chwile gryzie...

One się na spacerkach bawią pięknie ;) Ale w domu Kiler jest przyzwyczajony, że cała moja uwaga jest skupiona na nim, a tu się okazało, że się bawię z kim innym ;) To ustawił szczeniaczka ;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Domyślam się i nie jest to absolutnie nic złego.

Toteż nikt nie miał mu za złe :) Wszyscy Kilusia uwielbiają i jest najmądrzejszym psem, jakiego znam :)

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dlaczemu za 5 :hmmmm:

Bo młody obiecał, że będzie miał syna w wieku lat 20, jak jego tata i dziadek wcześniej ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak wracajac do oddzielnych spacerow to ja czasami biore oddzielnie jak akurat z jedna chce posluszenstwo albo cos innego pocwiczyc :D

Ja bym też chciała czasem osobno, ale one by płakały za sobą ;) Poza tym czasu nie mam tyle..... Czekam, aż będzie jasno dłużej, wtedy może się uda ;)

Posted

jbk napisał(a):
Ja bym też chciała czasem osobno, ale one by płakały za sobą ;) Poza tym czasu nie mam tyle..... Czekam, aż będzie jasno dłużej, wtedy może się uda ;)

jak ja ide oddzielnie to blizej - tam kolo bloku - zeby wlasnie zdazyc z jedna wrocic i wziac druga ;) plakac moje nie placza (ev ta co w domu zostaje skomle) a przydaje im sie taki trening bo maja tylko mnie i akurat kazda dostaje to co potrzebuje bez potrzeby dzielenia sie, bo w domu sie musza dzielic nasza miloscia jeszcze z krolikiem, nmie tylko miedzy soba :D

Posted

rwpb napisał(a):
Witam wszystkie młode i piękne Babcie :multi:

To dopiero za chwilę ;)

deer_1987 napisał(a):
jak ja ide oddzielnie to blizej - tam kolo bloku - zeby wlasnie zdazyc z jedna wrocic i wziac druga ;) plakac moje nie placza (ev ta co w domu zostaje skomle) a przydaje im sie taki trening bo maja tylko mnie i akurat kazda dostaje to co potrzebuje bez potrzeby dzielenia sie, bo w domu sie musza dzielic nasza miloscia jeszcze z krolikiem, nmie tylko miedzy soba :D

I bardzo dobrze ;) Ale ja to rano jak wychodzę, to ciemno, jak wracam z pracy, to też już ciemno na spacerze, więc się za bardzo nie da :(