Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanko, jak często Wy go kąpiecie?
http://images40.fotosik.pl/43/eb8b9ed1e07b3c27.jpg
bo on często taki ufajdany na fotkach :evil_lol:, a w domku biały misiaczek :lol:

Co do polowania, to Saidi też ryje nosem w trawach i krecich kopcach, ale na szczęście nic jeszcze nie złowiła ;). Wyniuchała za to na działce u rodziców jeże i jak wsadziła gdzie nie trzeba swój ciekawski nos, to aż zapiszczała :eviltong:.
Uwielbia też sie czaić na ptaki, ale te oczywiście są od niej szybsze i robią frrrrrruuuuu :lol:

Posted

uffff ale temat :razz::razz:...u nas działa ryk FEEEE!!!!! lub NIE!!!!!!... i pies nie ruszy czy żywe czy martwe ....tak nauczony od małego

a teraz leceeeeeeeeee :hand:

Posted

[quote name='Alicja']uffff ale temat :razz::razz:...u nas działa ryk FEEEE!!!!! lub NIE!!!!!!... i pies nie ruszy czy żywe czy martwe ....tak nauczony od małego

U nas tez dziala taki slodki ryk wydobywajacy sie z mojej buzki:diabloti:

dzien dobry:p

Posted

U mnie ryk działa zawsze, chyba że młoda zobaczy KOTECKA :mad:. Kotecka trzeba złapać, zjeść... dorwać... ale koniec z tym - dzisiaj przychodzi linka dla Birmy :diabloti:. Będę wychodzić do lasu z 2 psami na linkach [bo Bianca też] i Smokiem w wózku... zwariuje po tygodniu, ale tej francy nie spuszczę, dopóki sie nie nauczy ładnie przychodzić :angryy:

Posted

[quote name='bonsai_88']Dżapkowa, przecie ja już wzdychałam :roll:... nie pamiętasz :placz:Eeee tam tyle...ja więcej potrzebuję a nie jakies małe ahh:roll::evil_lol: