jbk Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Alicja']U nas też nadal na fotach śniegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....może zostawić do lata na ostudzenie w upały :hmmmm: Ja wolę chronologicznie :) [quote name='Maks i Spark']700 :mdleje: to do czerwca u ciebie biało będzie :diabloti: my i tak chyba nie damy rady do tych Katowic, bo muszę jakieś durne prezentacje robić bo sie ćwiczeniowcom prowadzić zajęć nie chce :mad: Do jakiego czerwca, jak wrzucam codziennie po 30, 40 ;) Na pewno będą jeszcze okazje się spotkać, strasznie bym chciała wymiziać Twoje maluszki :) [quote name='Iza i Avanti']21 mówisz? Boksie też pewnie będą w sobotę :loveu: Obaczymy! Buziole! Telefon, sms i możemy się kawki napić ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 21 mówisz? Boksie też pewnie będą w sobotę :loveu: Obaczymy! Buziole! Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 700 no to ladnie :D 388 zimowe agility Niunia 302 zimowe agility Sherry 712 najlepsza sesja zimowa Örtofta Quote
M&S Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jbk napisał(a):Do jakiego czerwca, jak wrzucam codziennie po 30, 40 ;) Na pewno będą jeszcze okazje się spotkać, strasznie bym chciała wymiziać Twoje maluszki :) ..no dobra to do kwietnia, maja :eviltong: ja Twoje też...!!! może się do Łodzi wybierzecie???chociaż od Was to troszkę daleko ;/ Quote
e.v.a Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/CENTER] Quote
cockermaister Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć my u was pierwszy raz :loveu: śliczności zapraszamy do nas: GALERIA KOKI Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum Quote
akzs Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a ja też się przywitam, a co :P dzisiaj wreszcie dzień pięknej pogody :) słońce wyszło wszystko topnieje i normalnie wiosna chyba NARESZCIE idzie :loveu::loveu: :evil_lol: ale kurcze ani nie ma jak na spacer wyjść ani co, bo w szkole trza siedzieć do wieczora...:shake: heh się doczekać nie mogę sobotowego spacerku :P:):cool3: Quote
jamnicze Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A one znowu pyskują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images43.fotosik.pl/71/94db70e91e57d8dc.jpg Quote
sota36 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jestem i uciekam...nie nadaje se dzis na towarzystwo... Quote
lolka75 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://images42.fotosik.pl/67/dcfe491e65b0a0a1.jpg jaka piekna siersciucha:loveu:.... od kiedy on ma te dorosle kudelki? Quote
jonQuilla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dzień dobry :multi::multi::loveu: melduję że jest 8:11 a Ty nie wrzuciłaś żadnych zdjęć :crazyeye::crazyeye: coś się stało? :roll: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 deer_1987 napisał(a):700 no to ladnie :D 388 zimowe agility Niunia 302 zimowe agility Sherry 712 najlepsza sesja zimowa Örtofta Też masz co wklejać :) I dobrze :) Maks i Spark napisał(a):..no dobra to do kwietnia, maja :eviltong: ja Twoje też...!!! może się do Łodzi wybierzecie???chociaż od Was to troszkę daleko ;/ Łódź rzeczywiście jest daleko :( Jeszcze żebyśmy tam mieli metę jakąś.... evaxon napisał(a): :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A Ty co tak podskakujesz?? cockermaister napisał(a):Cześć my u was pierwszy raz :loveu: śliczności zapraszamy do nas: GALERIA KOKI Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum Witamy i zapraszamy częściej :) deer_1987 napisał(a):Juz po szkole.. co u Was? :D Oj, nie wiem, co wtedy robiłam...... Teraz pracuję :eviltong: Izuuus napisał(a):Witamy się ;) Cześć Izuuus :) Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 akzs napisał(a):a ja też się przywitam, a co :P dzisiaj wreszcie dzień pięknej pogody :) słońce wyszło wszystko topnieje i normalnie wiosna chyba NARESZCIE idzie :loveu::loveu: :evil_lol: ale kurcze ani nie ma jak na spacer wyjść ani co, bo w szkole trza siedzieć do wieczora...:shake: heh się doczekać nie mogę sobotowego spacerku :P:):cool3: Gorzej, że prognozy mówią o nawrocie zimy.... Oby nie w sobotę ;) jamnicze napisał(a):A one znowu pyskują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images43.fotosik.pl/71/94db70e91e57d8dc.jpg Takie pyskacze z nich ;) sota36 napisał(a):Jestem i uciekam...nie nadaje se dzis na towarzystwo... Też się nie nadawałam, spałam już ;) lolka75 napisał(a):http://images42.fotosik.pl/67/dcfe491e65b0a0a1.jpg jaka piekna siersciucha:loveu:.... od kiedy on ma te dorosle kudelki? Zmienianie przebiegło płynnie i łagodnie, nawet nie jestem w stanie powiedzieć, od kiedy ma dorosłe ;) Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:jestem :loveu: Widzę :) jonQuilla napisał(a):dzień dobry :multi::multi::loveu: melduję że jest 8:11 a Ty nie wrzuciłaś żadnych zdjęć :crazyeye::crazyeye: coś się stało? :roll: Nie miałam czasu jeszcze :( Zaraz się poprawiam :) Iza i Avanti napisał(a):Cześć Dżołana! :loveu: Cześć Izunia :)) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://images49.fotosik.pl/71/9ffa9a6c48fff16a.jpg Bardzo fajne tło do zdjęć :multi: Quote
Recommended Posts