Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']

[FONT=Verdana]dobrze, że to chęć skrócenia goldena o ogon, a nie o głowę :crazyeye::evil_lol:...[/FONT]

[FONT=Verdana]hehe ślicznie się bawią :loveu:...Sparkowi by się taki kumpel do zabawy przydał, ale on głupol straszny i nie zawsze docenia możliwość zawarcia nowej znajomości :razz:[/FONT]

[FONT=Verdana]m.[/FONT]

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']No, nareszcie wdepnęłam tu z wizytą ...:evil_lol: Witam ...:multi:
Obejrzałam fotki - jak zwykle świetne i filmiki - super te na których jedzą kolację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A foty to musiałabym wszystkie tu zacytować :multi: są wspaniałe ... jak one się fajnie razem bawią :multi:

http://images46.fotosik.pl/49/01ec76564ac57980.jpg

Hej :multi: Dzięki :)

[quote name='zuzolandia']siemanko :loveu:

te fotaski to chyba z grudnia masz :evil_lol: skąd Ty bierzesz ten snieg?
u nas błotoooo goni błoto i popycha błotem fujjj...:mad::mad:

buzioleeeeeeeeeeeeeee:loveu:

Mieliśmy śnieg i w grudniu, i w styczniu, i teraz mamy w lutym.... ;) Te fotki to akurat styczniowe :)

[quote name='Maks i Spark'][FONT=Verdana]dobrze, że to chęć skrócenia goldena o ogon, a nie o głowę :crazyeye::evil_lol:...[/FONT]

[FONT=Verdana]hehe ślicznie się bawią :loveu:...Sparkowi by się taki kumpel do zabawy przydał, ale on głupol straszny i nie zawsze docenia możliwość zawarcia nowej znajomości :razz:[/FONT]

[FONT=Verdana]m.[/FONT]

W jakim sensie głupol? Nie lubi się zaprzyjaźniać? Vadir to by z każdym najchętniej się pobawił :)

Posted

jbk napisał(a):

W jakim sensie głupol? Nie lubi się zaprzyjaźniać? Vadir to by z każdym najchętniej się pobawił :)

lubi ale głównie z dziewczynami, albo mniejszymi :cool3: i szczeniakiami, żeby mu nikt na jego psią dume nie nadepnął:lol:...reszcie najpierw chętnie by zębami pokazał kto tu rządzi, a potem by sie pobawił jakby było jeszcze z kim:razz:....głupol nie ;)

m.

Posted

[quote name='deer_1987']http://images32.fotosik.pl/437/713eeb3dc8158614.jpg
dostal ugryzienie w ogon?

Cały czas go Vadir podgryzał ;)

[quote name='Maks i Spark']lubi ale głównie z dziewczynami, albo mniejszymi :cool3: i szczeniakiami, żeby mu nikt na jego psią dume nie nadepnął:lol:...reszcie najpierw chętnie by zębami pokazał kto tu rządzi, a potem by sie pobawił jakby było jeszcze z kim:razz:....głupol nie ;)

m.

No to z nami by było idealnie, mam dziewczynkę i szczeniaka :)

Posted

Jakiś czas temu chciałam zaryzykować i się Wam wszystkim przedstawić, nie wyszło, bo skrypty tu są nieobsługiwane, ale teraz znalazłam sposób :)

:bluepaw: :bluepaw:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahahah ale zboczony ten twoj pies:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc :loveu::loveu::loveu::loveu:to ja to ja:multi::multi:

Wcale nie zboczony, tylko dominancik :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):

No to z nami by było idealnie, mam dziewczynkę i szczeniaka :)

wprost perfekcyjnie...tylko strasznie daaaleko jesteście :shake:

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
wprost perfekcyjnie...tylko strasznie daaaleko jesteście :shake:

m.

Nie tak strasznie, z 5 godzin jazdy samochodem ;) Albo 4 nawet, jak ktoś szybko jeździ ;)

Posted

evaxon napisał(a):
buahahahah ale zboczony ten twoj pies:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc :loveu::loveu::loveu::loveu:to ja to ja:multi::multi:

ja ci dam zboczony!!!!:diabloti:...chociż może troszkę i tak, ale w inną z kolei stronę :eviltong:
a tu to poprostu szpic jest :evil_lol:
Maks tez był taki jak był młodszy...teraz ma stosunek olewczy, chyba że go któryś naprawdę już wkurzy:roll::p

m.

Posted

jbk napisał(a):
Nie tak strasznie, z 5 godzin jazdy samochodem ;) Albo 4 nawet, jak ktoś szybko jeździ ;)

to może kiedyś wpadniemy do Was na te przestrzenie i zabawy :cool3::p

m.

Posted

[quote name='jbk']Jakiś czas temu chciałam zaryzykować i się Wam wszystkim przedstawić, nie wyszło, bo skrypty tu są nieobsługiwane, ale teraz znalazłam sposób :)

:bluepaw: :bluepaw:

normalnie już Cię zaprosiłam :p

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ja ci dam zboczony!!!!:diabloti:...chociż może troszkę i tak, ale w inną z kolei stronę :eviltong:
a tu to poprostu szpic jest :evil_lol:
Maks tez był taki jak był młodszy...teraz ma stosunek olewczy, chyba że go któryś naprawdę już wkurzy:roll::p

to może kiedyś wpadniemy do Was na te przestrzenie i zabawy :cool3::p

normalnie już Cię zaprosiłam :p

m.

Vadir z Rikiem sobie wzajemnie tak włażą, to chyba rzeczywiście młodzieńcze zabawy, bo Rico niewiele starszy jest ;)

Oczywiście wpadnijcie polatać z nami :)

Normalnie już przyjęłam ;)

evaxon napisał(a):
bueheheheheh a moze on poprostu obserwuje Dżoane :diabloti::diabloti::diabloti:

Ja sobie wypraszam, nikomu po plecach nie skaczę! :diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Witanko;)'
Zdjęć nie cytuje bo nie wiem które:roll: powiem tylko że wszstkie sie mi podobają:evil_lol:

Cześć Groszku :)

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam powiedzieć, że Cię nie porzuciłam:loveu: To dogo porzuciło mnie:placz:[/FONT]

Zatem kamień spadł mi z serca :)

[quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt:

http://images32.fotosik.pl/437/713eeb3dc8158614.jpg

Na żywo jest jeszcze zabawniej ;)

[quote name='anitaaa i bartis']http://images32.fotosik.pl/437/713eeb3dc8158614.jpg świetne :multi:

Dzięki :)

[quote name='Cheritka']Troszkę z innej beczki :oops:
Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii,
nie znacie ???

Nie znam :( To znaczy mam kuzynkę po psychologii, ale nie utrzymujemy kontaktów raczej....