taxelina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ale Wam sypnelo.. oddajcie nam troche!!!! Quote
Asiaczek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Asiaczki przydreptały i tutaj i się meldują!:lol: Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witajcie Noworocznie! :) Filmiki są bomba, nie mogę się napatrzeć! :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Miałam Plamkę na parę dni i juz jest w swoim domku , teraz zabrałam szczeniaki z żywca, ale są jak na razie u Herspri. Szykuję sie na przyjęcie pod dach szczeniaków, bo one tam w schronie zamarzną. Mojemu synkowi strasznie się wasze psiaki spodobały. "...ALE SZYBKIE KULE..."-tak je nazwał po oglądnięciu filmiku. Marianek wygląda jak BALERON, ogólnie to pilnuje lodowki przez wiekszośc dnia, spacet to tylko jak kota zobaczy przez okno, obraża się na mnie za każdego psa którego przyjmuję pod dach mimo, że wyprowadził sie do moich sąsiadów. Charakterny baaardzo... Jak tylko nasypało sniegu, rano patrze a są siad z Marianem na rękach chodzi, odśniezyła sąsiadka, aby sie śniegiem nie zaziębił!!! Ubaw po pachy. Aha i lubi oglądac piłkę nożną :evil_lol: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale Wam sypnelo.. oddajcie nam troche!!!! Bardzo chętnie wyślę w mailu ;) Prawdę mówiąc liczę na więcej ;) Asiaczek napisał(a):Asiaczki przydreptały i tutaj i się meldują!:lol: Pzdr. Dzień dobry :) Bardzo się cieszę, że Was widzę ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witajcie Noworocznie! :) Filmiki są bomba, nie mogę się napatrzeć! :loveu: Cześć :loveu: Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Miałam Plamkę na parę dni i juz jest w swoim domku , teraz zabrałam szczeniaki z żywca, ale są jak na razie u Herspri. Szykuję sie na przyjęcie pod dach szczeniaków, bo one tam w schronie zamarzną. Mojemu synkowi strasznie się wasze psiaki spodobały. "...ALE SZYBKIE KULE..."-tak je nazwał po oglądnięciu filmiku. Marianek wygląda jak BALERON, ogólnie to pilnuje lodowki przez wiekszośc dnia, spacet to tylko jak kota zobaczy przez okno, obraża się na mnie za każdego psa którego przyjmuję pod dach mimo, że wyprowadził sie do moich sąsiadów. Charakterny baaardzo... Jak tylko nasypało sniegu, rano patrze a są siad z Marianem na rękach chodzi, odśniezyła sąsiadka, aby sie śniegiem nie zaziębił!!! Ubaw po pachy. Aha i lubi oglądac piłkę nożną :evil_lol: A to znam szczeniaczki, byłam u Herspri, są przesłodkie :) Kto by pomyślał, że z Marianka taki wygodnicki się zrobi ;) Ale to szczęście, że taki dom znalazł ;) Quote
rwpb Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Fajne misiaczki masz :loveu:. I tyle śniegu. A u nas jak fajna pogoda, a ja w pracy. Pozdrawiamy :lol: Quote
M&T Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ile filmików!! :-o Nieźle piesy szalały :loveu: i samoyedy+śnieg=boski efekt! :loveu: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Witanko :multi: Hejka :) rwpb napisał(a):Fajne misiaczki masz :loveu:. I tyle śniegu. A u nas jak fajna pogoda, a ja w pracy. Pozdrawiamy :lol: Ja na razie mam wolne, do jutra, ale potem będzie już ciężko. Jedynie w weekendy będzie możliwość focenia, a i to pewnie nie zawsze. Raczej nie zauważę pogody w tygodniu.... M&T napisał(a):ile filmików!! :-o Nieźle piesy szalały :loveu: i samoyedy+śnieg=boski efekt! :loveu: Efekt fajny, bo psy kochają, ba! uwielbiają śnieg :) Quote
crazydaisy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Aleś tych filmików nakręciła :) Na śniegu to ich prawie nie widać :) Quote
jbk Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 crazydaisy napisał(a):Aleś tych filmików nakręciła :) Na śniegu to ich prawie nie widać :) Zrobiłam więcej, te to już wybrane ;) Widać je na śniegu, przecież nie są śnieżnobiałe ;) Dopiero na śniegu widać ich kolor tak naprawdę ;) Quote
Herspri Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Łaaa ile filmików :-o Donośny mają szczek te Twoje puchatki :razz: http://images42.fotosik.pl/41/69a08229899db91c.jpg A co to za minka dziwna :D Quote
jbk Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Herspri napisał(a):Łaaa ile filmików :-o Donośny mają szczek te Twoje puchatki :razz: A co to za minka dziwna :D Szczek mają rzeczywiście donośny, z tym, że Fialka w domu tylko gada, a Vadirowi się zdarza szczekać, już ma taki gruby głos, że można się wystraszyć ;) A minka zniesmaczona ;) Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Aaaaaa pocałuj nas wiesz gdzie;):evil_lol: http://images33.fotosik.pl/426/3b4ae6f6d888fda5.jpg Cześć Joasiu:loveu: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='apple']Aaaaaa pocałuj nas wiesz gdzie;):evil_lol: http://images33.fotosik.pl/426/3b4ae6f6d888fda5.jpg Cześć Joasiu:loveu: Błagam - tylko nie Joasiu.... Wszystkie inne formy - OK, ale nie Joasiu. PLISSSS :) Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='jbk']Błagam - tylko nie Joasiu.... Wszystkie inne formy - OK, ale nie Joasiu. PLISSSS :)No dobra....dobra....boszzzz:roll: i być tu miły człowieku to cię zbesztają:evil_lol: Dżoana pasuje?:razz::evil_lol: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='apple']No dobra....dobra....boszzzz:roll: i być tu miły człowieku to cię zbesztają:evil_lol: Dżoana pasuje?:razz::evil_lol: Nie besztają, tylko grzecznie proszą ;) Źle mi się kojarzy Joasia ;) Poza tym - wszystko może być ;) Nawet Henryka :) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://images49.fotosik.pl/41/ccb978ff187bae06.jpg Ah śliczny uśmeichnięty Vadirkson :evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://images43.fotosik.pl/41/fb29f1a3a9490281.jpg :loveu::loveu::loveu: cudny/cudna :lol: uśmiech - cudny O! :evil_lol: ale skąd Wy tam macie taką zieloną trawkę??!! :crazyeye: Quote
Recommended Posts