Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam Plamkę na parę dni i juz jest w swoim domku , teraz zabrałam szczeniaki z żywca, ale są jak na razie u Herspri. Szykuję sie na przyjęcie pod dach szczeniaków, bo one tam w schronie zamarzną. Mojemu synkowi strasznie się wasze psiaki spodobały. "...ALE SZYBKIE KULE..."-tak je nazwał po oglądnięciu filmiku. Marianek wygląda jak BALERON, ogólnie to pilnuje lodowki przez wiekszośc dnia, spacet to tylko jak kota zobaczy przez okno, obraża się na mnie za każdego psa którego przyjmuję pod dach mimo, że wyprowadził sie do moich sąsiadów. Charakterny baaardzo... Jak tylko nasypało sniegu, rano patrze a są siad z Marianem na rękach chodzi, odśniezyła sąsiadka, aby sie śniegiem nie zaziębił!!! Ubaw po pachy. Aha i lubi oglądac piłkę nożną :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale Wam sypnelo.. oddajcie nam troche!!!!

Bardzo chętnie wyślę w mailu ;) Prawdę mówiąc liczę na więcej ;)

Asiaczek napisał(a):
Asiaczki przydreptały i tutaj i się meldują!:lol:

Pzdr.

Dzień dobry :) Bardzo się cieszę, że Was widzę ;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Witajcie Noworocznie! :)

Filmiki są bomba, nie mogę się napatrzeć! :loveu:

Cześć :loveu:

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Miałam Plamkę na parę dni i juz jest w swoim domku , teraz zabrałam szczeniaki z żywca, ale są jak na razie u Herspri. Szykuję sie na przyjęcie pod dach szczeniaków, bo one tam w schronie zamarzną. Mojemu synkowi strasznie się wasze psiaki spodobały. "...ALE SZYBKIE KULE..."-tak je nazwał po oglądnięciu filmiku. Marianek wygląda jak BALERON, ogólnie to pilnuje lodowki przez wiekszośc dnia, spacet to tylko jak kota zobaczy przez okno, obraża się na mnie za każdego psa którego przyjmuję pod dach mimo, że wyprowadził sie do moich sąsiadów. Charakterny baaardzo... Jak tylko nasypało sniegu, rano patrze a są siad z Marianem na rękach chodzi, odśniezyła sąsiadka, aby sie śniegiem nie zaziębił!!! Ubaw po pachy. Aha i lubi oglądac piłkę nożną :evil_lol:

A to znam szczeniaczki, byłam u Herspri, są przesłodkie :) Kto by pomyślał, że z Marianka taki wygodnicki się zrobi ;) Ale to szczęście, że taki dom znalazł ;)

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witanko :multi:

Hejka :)

rwpb napisał(a):
Fajne misiaczki masz :loveu:. I tyle śniegu. A u nas jak fajna pogoda, a ja w pracy.
Pozdrawiamy :lol:

Ja na razie mam wolne, do jutra, ale potem będzie już ciężko. Jedynie w weekendy będzie możliwość focenia, a i to pewnie nie zawsze. Raczej nie zauważę pogody w tygodniu....

M&T napisał(a):
ile filmików!! :-o
Nieźle piesy szalały :loveu: i samoyedy+śnieg=boski efekt! :loveu:

Efekt fajny, bo psy kochają, ba! uwielbiają śnieg :)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Aleś tych filmików nakręciła :) Na śniegu to ich prawie nie widać :)

Zrobiłam więcej, te to już wybrane ;) Widać je na śniegu, przecież nie są śnieżnobiałe ;) Dopiero na śniegu widać ich kolor tak naprawdę ;)

Posted

Herspri napisał(a):
Łaaa ile filmików :-o Donośny mają szczek te Twoje puchatki :razz:

A co to za minka dziwna :D

Szczek mają rzeczywiście donośny, z tym, że Fialka w domu tylko gada, a Vadirowi się zdarza szczekać, już ma taki gruby głos, że można się wystraszyć ;)

A minka zniesmaczona ;)

Posted

[quote name='jbk']Błagam - tylko nie Joasiu.... Wszystkie inne formy - OK, ale nie Joasiu. PLISSSS :)No dobra....dobra....boszzzz:roll: i być tu miły człowieku to cię zbesztają:evil_lol:

Dżoana pasuje?:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No dobra....dobra....boszzzz:roll: i być tu miły człowieku to cię zbesztają:evil_lol:

Dżoana pasuje?:razz::evil_lol:

Nie besztają, tylko grzecznie proszą ;) Źle mi się kojarzy Joasia ;)

Poza tym - wszystko może być ;) Nawet Henryka :)