Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dzięki Basiu:loveu: Brzuszek już lepiej:lol:Ale robale żywe:placz: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Dzięki Basiu:loveu: Brzuszek już lepiej:lol:Ale robale żywe:placz: mam nadzieję, że w końcu się odczepią :-? bo mały faktycznie długo je ma... trzymam kciuki za jego zdrówko! Quote
GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dobrze, że z brzuszkiem jest lepiej. Oby domek znalazł się szybko i robaki przestały męczyć malucha. Quote
Marzena&Gusti Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oj i znów kupa z makaronem:( Trzymajcie kciuki:)Ciiii miałam nie zapeszać... Quote
Marzena&Gusti Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 BORYS POJECHAŁ DO SWOJEGO DOMU!!!!!!! Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Później wstawie fotke z Panią:)Ale się cieszę!:) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 śliczny bobek :loveu:, Marzena, Ania gratulacje!:multi: Quote
anouk92 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 A Wy wiecie jak ja się cieszę!:multi: Borys trafił do domu doświadczonych psiarzy. Pani ma 1,5 miesiąca urlopu więc będzie wychowywać Borysa. Mam tylko nadzieję że jak Pani zobaczy że cała kupa chodzi to nie odstawi go Marzenie:evil_lol: Marzena dziękuję Ci bardzo za super opiekę nad Borysem i za cierpliwość do robali:loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hmmm kupa chodzi?Ona biega:D Komu Pani może go odstawić?Mi nie:DJa nie podpisywałam umowy:D Ja również dziękuję za współprace:)-prawie jak komentarz na allegro... Quote
Zmysł Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Super, bardzo się cieszę, że megaśpioch w domku!!!! Quote
papudraczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 cudnie!!!! teraz to i robale się odczepią od naszego Boryska!! mam nadzieję że domek jest kochający i stały w uczuciach do zwierzaków;) Quote
GrubbaRybba Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cudowne wieści!!! :multi::multi::multi: I zdjęcia śliczne... duży chłopak z tego Boryska. :loveu: Oby domek wykazał odpowiednią dozę cierpliwości, zwalczył robale i wychował tego małego urwisa. :multi::multi::multi: Quote
anouk92 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Dzisiaj dzwoniłam do Borysa - nowi Państwo są nim zachwyceni. Mały śpi, je, wali kupy i bardzo chętnie się bawi:multi:. Państwo Borysa mają nadzieję że wyrośnie z niego duży psiak więc trzymajcie kciuki aby tak było:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 anouk92 napisał(a):Dzisiaj dzwoniłam do Borysa - nowi Państwo są nim zachwyceni. Mały śpi, je, wali kupy i bardzo chętnie się bawi:multi:. Państwo Borysa mają nadzieję że wyrośnie z niego duży psiak więc trzymajcie kciuki aby tak było:evil_lol: o robalach ani slowa? :evil_lol: Quote
anouk92 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 GameBoy napisał(a):o robalach ani slowa? :evil_lol: No właśnie z tego wszystkiego zapomniałam spytać a Pani nic nie mówiła więc chyba nie było tak źle:evil_lol:. Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 anouk92 napisał(a):No właśnie z tego wszystkiego zapomniałam spytać a Pani nic nie mówiła więc chyba nie było tak źle:evil_lol:. to dobrze, mam nadzieje, ze wszystkie zostaly u Marzeny :diabloti: Quote
Marzena&Gusti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hehe wczoraj jeszcze chodziły:D Wspaniale,że jest dobrze:) Właśnie o nim myślałam... Mój pies znowu nie ma apetytu:( (to u niego normalne)Nie ma co się śpieszyć z jedzeniem ,bo nikt mu nie zje z michy:) Quote
Recommended Posts