Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Dzięki Basiu:loveu: Brzuszek już lepiej:lol:Ale robale żywe:placz:

mam nadzieję, że w końcu się odczepią :-?
bo mały faktycznie długo je ma...
trzymam kciuki za jego zdrówko!

Posted

A Wy wiecie jak ja się cieszę!:multi:
Borys trafił do domu doświadczonych psiarzy.
Pani ma 1,5 miesiąca urlopu więc będzie wychowywać Borysa.

Mam tylko nadzieję że jak Pani zobaczy że cała kupa chodzi to nie odstawi go Marzenie:evil_lol:

Marzena dziękuję Ci bardzo za super opiekę nad Borysem i za cierpliwość do robali:loveu:

Posted

Cudowne wieści!!! :multi::multi::multi:

I zdjęcia śliczne... duży chłopak z tego Boryska. :loveu: Oby domek wykazał odpowiednią dozę cierpliwości, zwalczył robale i wychował tego małego urwisa. :multi::multi::multi:

Posted

Dzisiaj dzwoniłam do Borysa - nowi Państwo są nim zachwyceni. Mały śpi, je, wali kupy i bardzo chętnie się bawi:multi:.
Państwo Borysa mają nadzieję że wyrośnie z niego duży psiak więc trzymajcie kciuki aby tak było:evil_lol:

Posted

anouk92 napisał(a):
Dzisiaj dzwoniłam do Borysa - nowi Państwo są nim zachwyceni. Mały śpi, je, wali kupy i bardzo chętnie się bawi:multi:.
Państwo Borysa mają nadzieję że wyrośnie z niego duży psiak więc trzymajcie kciuki aby tak było:evil_lol:

o robalach ani slowa? :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
o robalach ani slowa? :evil_lol:

No właśnie z tego wszystkiego zapomniałam spytać a Pani nic nie mówiła więc chyba nie było tak źle:evil_lol:.

Posted

anouk92 napisał(a):
No właśnie z tego wszystkiego zapomniałam spytać a Pani nic nie mówiła więc chyba nie było tak źle:evil_lol:.

to dobrze, mam nadzieje, ze wszystkie zostaly u Marzeny :diabloti:

Posted

Hehe wczoraj jeszcze chodziły:D Wspaniale,że jest dobrze:) Właśnie o nim myślałam... Mój pies znowu nie ma apetytu:( (to u niego normalne)Nie ma co się śpieszyć z jedzeniem ,bo nikt mu nie zje z michy:)