madzia828 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dostałam emaila w sprawie Boryska Witam pisze w sprawie pieska do oddania czy jest jeszcze aktualne i chcialabym sie dowiedziec czy ten piesek w przyszlosci bedzie duzy ankar32@poczta.onet.pl dziewczyny odpiszecie tej osobie;) Quote
Marzena&Gusti Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Owieczko dzięki za banerki!Madzia już piszę z prośbą o telefon:) Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Mail wysłany:) to czekamy na odpowiedz :cool1: Quote
Marzena&Gusti Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Odpisałam o co poprosiła...zaproponowałam wysłanie zdjęć-jak porobię i poprosiłam o telefon do Ani:) Quote
anouk92 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dzwoniłam do swojego weta i powiedział że po odrobaczeniu to normalne że organizm sam wydala robale. Trzeba go jeszcze jutro raz odrobaczyć - koniecznie na pusty żołądek i nie może nic jeść przez ok. 3 godziny. Wet powiedział że jeśli psiak ma apetyt i nie widać żeby mu coś dolegało to nie należy się przejmować. Robale muszą wyjść. Dzwoniły 2 konkretne osoby ale obie mogą adoptować psiaka dopiero po 20 lipca:shake: - zobaczymy czy nadal będą zainteresowane. Quote
Marzena&Gusti Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 On baaaardzo chce jeść.Rzuca się na miske. Mam problemy z netem-nie mogłam się połączyć przez 30 min. Borys jest tak wygłodniały,że nauczył się otwierac lodówkę-szok... Je dużo... Quote
anouk92 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):On baaaardzo chce jeść.Rzuca się na miske. Mam problemy z netem-nie mogłam się połączyć przez 30 min. Borys jest tak wygłodniały,że nauczył się otwierac lodówkę-szok... Je dużo... To przez robale - musi się podzielić tym co zje z resztą kolegów:evil_lol:. Po ostatnim odrobaczeniu nie powinno być już problemów. Quote
Zmysł Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dobrze, że jest jakieś zainteresowanie. Może coś z tego wyjdzie Quote
tomcug Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zmysł napisał(a):Dobrze, że jest jakieś zainteresowanie. Może coś z tego wyjdzie Zawsze maluchy mają większe szanse, niż dorosłe psy. Ale są wyjątki - chociażby 3 maluchy (wiesz, o jakich psiakach mówię), u których od miesięcy zupełnie nic się nie dzieje. :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wczoraj Borysek był u weta,bo miał strasznie-ale to strasznie wzdęty brzuszek. Te robale są okropne!! Jak wróciliśmy do domu tak bardzo się cieszył... Quote
Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Uff lepiej brzuszek wygląda...Robale jeszcze są-tylko jakieś cieńsze makarony- żywe:( Quote
madzia828 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 słodziak:loveu::loveu: oczko chyba już całkiem zdrowe;) Quote
anouk92 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 madzia828 napisał(a):słodziak:loveu::loveu: oczko chyba już całkiem zdrowe;) Oczko już zdrowe - cioteczka Marzena świetnie o nie zadbała:loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 anouk92 napisał(a):Oczko już zdrowe - cioteczka Marzena świetnie o nie zadbała:loveu: Jak już mówiłam i pisałam-JA TU TYLKO SPRZĄTAM:evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 to i ja podniosę :) Borysku - szukaj domku!! a jak dziś brzuszek? i qpki? mały jest cudny, uroczy i w ogóle :loveu: szkoda, że ja nie mogę przygarnąć... ale będę zaglądać, jak tylko czas pozwoli:) Quote
Recommended Posts