Marzena&Gusti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dzisiaj Borys nie ma już tak napuchniętego brzuszka,robali mniej... Wcześniej kupa była cała w makaronowych robalach(nie mam pojęcia jak się nazywają:D). Domku gdzie jesteś? Mały powoli zaczyna się do mnie przywiązywać...:( Quote
Marzena&Gusti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mój osobisty:)Potrzebuje prania i strzyżenia... Na szczęście mój pies super się dogaduje z suczkami i szczeniakami:) Quote
Marzena&Gusti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Gdzie ten domek?Ja 1 sierpnia wyjeżdżam do miejsca gdzie nie można być z psami:( Domek potrzebny... Quote
Marzena&Gusti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak mogę mu jeszcze pomóc pozbyć się robali. To co przed chwilą zrobił:placz: http://images32.fotosik.pl/307/17a4269766760343med.jpg Musiałam Wam to pokazać:-( Chyba dziś nic nie zjem... Quote
papudraczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 znam skądś ten widok:-( okropne są te robale!! niestety psiaki same muszą się z nimi uporać po odrobaczaniu!! trzeba tylko pilnować żeby się nie odwodniły!! Quote
tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja się nie znam, ale jak długo psina będzie się tak męczyć? Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 moze pokazac go wetowi trzeba, przeciez takie rozwolnienie jest strasznie meczace .....:shake: Quote
Marzena&Gusti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 On nie ma rozwolnienia... dziwne te kupki... Rzuca się na jedzenie jak szalony...Zje swoje to zerka do guciowej michy-a ma nad Guciem przewagę:D Wszędzie się wciśnie... Pewnie przez te robale taki wygłodniały...sama nie wiem. Quote
tomcug Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dla mnie też to dziwne, ale ja się nie znam za bardzo na szczeniorkach. :oops: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 tomcug napisał(a):Dla mnie też to dziwne, ale ja się nie znam za bardzo na szczeniorkach. :oops: wg mnie ktos powinien pomoc Marzenie wybrac sie z nim do weta, zeby rzucil okiem na wszelki wypadek przeciez on od poniedzialku tymi robalami sie wyproznia :shake: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Może jest ktoś z mokotowa? masz gdzies blisko domu weta Marzena? czy trzeba jechac? Quote
Marzena&Gusti Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Można i na pieszo iść...Tylko z wózkiem ciężko bez transportera. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zrobić maluchowi jakieś banerki? czy już są? Quote
Recommended Posts