anouk92 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 No tak Borys bezpieczny w DT to już nikt do niego nie zagląda:mad: Quote
Marzena&Gusti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dzisiaj Borys ma rozwolnienie:(Dałam mu pół smecty i obserwuje... Na siusiaku zauważyłam rope-kolor taki zielonkawy. Zarobaczony jest strasznie... Quote
GrubbaRybba Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Biedny Borysek. Oby się szybciutko pozbył robali i wrócił do sił. Marzenko, trzymaj się. PS - Ja też zaglądam stale, choć bywa, że nie mam czasu pisać. Quote
Marzena&Gusti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oj pozbyć się tych robali! Nie wiem tylko co z tym siusiakiem...Jakaś infekcja. Obserwacja trwa... Quote
anouk92 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Oj pozbyć się tych robali! Nie wiem tylko co z tym siusiakiem...Jakaś infekcja. Kurde ciotka nie strasz ja wieczorem wyjeżdżam i nie będzie mnie do piątku. Dasz radę zabrać go do weta w razie czego? Quote
GrubbaRybba Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Oj pozbyć się tych robali! Nie wiem tylko co z tym siusiakiem...Jakaś infekcja. Obserwacja trwa... A często siusia? Lub może znowu w drugą stronę, zbyt rzadko? Jeśli siusia normalnie, to może być po prostu wydzielina. Jeśli siusia za rzadko lub za często, coś może się dziać. Quote
Marzena&Gusti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Chyba normalnie sika... Anouk nie stresuj się. Tylko transporter by sie przydał na wypadek wizyty u weta. Quote
elainfo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ile razy był juz odrobaczany? tzn jak dostawał te paste vetminth? Quote
Marzena&Gusti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Z tego co wiem był odrobaczany dwa razy pastą-w poniedziełek u mnie po czym też były sensacje:( Mały wydałał śluz ze śladową ilością kwi.To ustąpiło bardzo szybko-tego samego wieczora- nocy. Smecta działa,kupa normalniejsza...tylko te robale:( Quote
GrubbaRybba Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Chyba normalnie sika... Anouk nie stresuj się. Tylko transporter by sie przydał na wypadek wizyty u weta. Mam transporter, mogę pożyczyć. Quote
papudraczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Robale są okropne! Miałam już 2 tymczasy które były tak zatrute robalami że ledwo się wywinęły:shake:. Ale borysek zniesie to dzielnie:lol: i niedługo znajdzie domek Quote
madzia828 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 robale wstrętne odczepcie się od Boryska:mad: Quote
anouk92 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 To oznacza że w niedzielę trzeba będzie go jeszcze raz odrobczyć i na razie wstrzymać się ze szczepieniem. Quote
Marzena&Gusti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Musiałam wyjść z domu-i znów kupka ładna:) Quote
Marzena&Gusti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Był jeden telefon-ludzie podobno bardzo sensowni...Zakochali się w małym. Jeden problem-wyjeżdzają.Chcieli jechać z Borysem-gdyby był zaszczepiny to by go wzieli. Tam gdzie jadą są wiewiórki i inne zwierzęta.Byli u weta i ten odradził im zabranie go ze sobą. Jeśli nie znajdą do czasu wyjazdu innego psa, to po powrocie mają się odezwać. Quote
Recommended Posts