Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 tomcug napisał(a):Ale baleronik z niego. :multi: Znów się posty poprzestawiały... Quote
tomcug Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Znów się posty poprzestawiały... No dogo to norma. :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Maluszek słodki i miły obudził mnie o 5:00 rano,a teraz morduje misia:D Quote
Zmysł Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Maluszek słodki i miły obudził mnie o 5:00 rano,a teraz morduje misia:D Trudno się dziwić, trochę się wcześniej chłopak wyspał. Biedny misio. Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Misiowi dał spokój teraz zjada mi dziecko:) A tutaj fotka jak mały mnie pożera:D Quote
anouk92 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tak mały lubi sobie pospać i jest mu obejętne gdzie:evil_lol: Oczko będzie w porządku - dr. wyjał mu z oczka ok. 2 cm zdźbło trawy - i to było powodem stanu zapalnego. Mały dostał całą serię kropelek i za parę dni nie powinno być śladu po chorym oczku. A więc Borys jest zupełnie zdrowy i można go ogłaszać jako zupełnie zdrowego psa. Marzena jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nie ma za co:)Zmień może tytuł.Oczko po nocy było zaropiałe teraz po oczyszczeniu i wkropleniu leków wygląda super:) Quote
elainfo Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 anouk92 napisał(a):Tak mały lubi sobie pospać i jest mu obejętne gdzie:evil_lol: Oczko będzie w porządku - dr. wyjał mu z oczka ok. 2 cm zdźbło trawy - i to było powodem stanu zapalnego. Mały dostał całą serię kropelek i za parę dni nie powinno być śladu po chorym oczku. A więc Borys jest zupełnie zdrowy i można go ogłaszać jako zupełnie zdrowego psa. Marzena jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu: co?????? bidak jak on musiał cierpiec z ta trawą w oku..???????? to tak wygladaja dzisiaj wada genetyczna oka.. żdziebełko trawki...hmm;-) Quote
madzia828 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 anouk pisała jakaś osoba do Ciebie w sprawie Boryska? z takiego emailu patka24praga@o2.pl:roll: super że maluch jest zdrowy :multi: Quote
papudraczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 slodycz z niego aż bije!! domku gdzie jesteś Quote
anouk92 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='madzia828']anouk pisała jakaś osoba do Ciebie w sprawie Boryska? z takiego emailu patka24praga@o2.pl:roll: super że maluch jest zdrowy :multi: Niestety nikt nie pisał:shake: Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Fajnie gdyby zainteresowana osoba poprostu zadzwoniła.... Quote
madzia828 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 dostałam kolejnego emaila kasiula123_p@wp.pl Oto treść wiadomości: dzieńdobry ja mogła bym go wziąść nawet dzisiaj nawet teraz ale gdyby pani go przywiozła!oddamy za benzyne!mieszkamy w nowym dworze mazowieckim! Marzenko albo anouk możecie napisać do tej pani moze akurat bedzie fajny domek;) Quote
anouk92 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='madzia828']dostałam kolejnego emaila kasiula123_p@wp.pl Oto treść wiadomości: dzieńdobry ja mogła bym go wziąść nawet dzisiaj nawet teraz ale gdyby pani go przywiozła!oddamy za benzyne!mieszkamy w nowym dworze mazowieckim! Marzenko albo anouk możecie napisać do tej pani moze akurat bedzie fajny domek;) Proszę podawaj mój numer telefonu - jeśli będzie ktoś zainteresowany to niech zadzwoni - 513-077-146 Ja dostaję mnóstwo maili w sprawie adopcji z których nic nie wynika:shake: Quote
anouk92 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Niestety faktycznie nie chce pić. Po puszce miał nie ładną koope więc dostał suche namoczone wodą-zjadł ze smakiem:)I wody przez to musiał się napić.Oko przemywałam tylko dwa razy,kropelki podajemy...Bardzo mało zbiera się ropy:) Quote
elainfo Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Niestety faktycznie nie chce pić. Po puszce miał nie ładną koope więc dostał suche namoczone wodą-zjadł ze smakiem:)I wody przez to musiał się napić.Oko przemywałam tylko dwa razy,kropelki podajemy...Bardzo mało zbiera się ropy:) nieładna koopa to akurat nic dziwnego.. chłopak zminił nagle dietę.. z ludzkiej na psią.. może zapodaj mu troszke jakiegoś trilaca czy lakcidu do jedzonka- niech sie chłpakowi unormuje flora w jelitach.. a czesto mały sika? Quote
Marzena&Gusti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Raczej mało,ale sika. Idę do chłopaka namówić go,że picie to życie:) Quote
anouk92 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Raczej mało,ale sika. Idę do chłopaka namówić go,że picie to życie:) Z tym piciem to tak jak Ci mówiłam - trzeba mu podstawić miskę pod nos to wtedy załapie o co chodzi inaczej się nie napije. A z tymi kupkami to nie wiem - u mnie miał bardzo ładne kupki. Żadnego rozwolnienia:shake: Quote
Recommended Posts