Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borys obecnie przebywa w DT i szuka domu.
Z oczkiem będzie dobrze - dr. wyjął mu z oka 0ok. 2 cm zdźbło trawy i to było powodem stanu zapalnego. W tej chwili dostaje krople i za parę dni powinno być dobrze. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu małego.

Borys jest jedynym dzieckiem suni która przybłąkała się do naszego nowego zakładu. Miał jeszcze braciszka ale ten niestety już za TM.
Borysek miał mieć nowy dom - wziął go Pan ochroniarz i miało być pięknie....niestety wczoraj Pan przywiózł Borysa i wystawił za bramę... powiedział że nie chce chorego psa:angryy:.

Borys ma chore oczko...nie wiem dokładnie co mu jest ale po wstępnych oględzinach wet stwierdził że u Boryska nieprawidłowo rozwinął się otwór oczny...otwór w prawym oczku ma mniejszy niż w lewym - oczko bardzo ropieje ale Borysek dostał kropelki i za parę dni powinno być dobrze. W przyszłości prawdopodobnie przyda się operacja powiększenia oczodołu ale jeśli nie będzie mu to przeszkadzało to może nie będzie konieczna.

Nie mogłam zostawić go na ulicy - wybłagałam TZ żeby został u nas do piątku - w piątek wieczorem wyjeżdżamy i nie będę miała co z nim zrobić.
Po powrocie niestety nie mogę zabrać go z powrotem:shake:.

Błagam o tymczas dla Boryska - biorę na siebie wszystkie koszty szczepień oraz jeśli będzie taka potrzeba koszty związane z leczeniem oka.

Borysek tak naprawdę cały czas śpi - budzi się na jedzenie - trochę się pobawi i znowu idzie spać. Jest bardzo radosny i dosyć grzeczny jak na szczeniaka.

Bardzo prosżę o pomoc bo nie wiem co z nim zrobię:shake:

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']Ania jak zwolni mi sie miejsce wezme go - ale musze cos wydac bo mam tyle maluchow, ze glowa mala :shake:[/quote]

Rany ciotka:loveu: - tak myślałam żeby do Ciebie zadzwonić ale się nie odważyłam:oops:.
Daj znać jak Ci się coś zwolni - oby do piątku.

Posted

[quote name='anouk92']Rany ciotka:loveu: - tak myślałam żeby do Ciebie zadzwonić ale się nie odważyłam:oops:.
Daj znać jak Ci się coś zwolni - oby do piątku.[/quote]

naprawde nie moge nic obiecac
mam od dzis jeszcze 4 tyg bokserka - znalezionego oczywiscie :shake:
zobacze co da sie zrobic

Posted

[quote name='beka']Aniu jaki masz pięny avatarek..:)_

SLiczny ten szczeniorek[/quote]

W końcu się dorobiłam;)

A szczeniorek faktycznie śliczniutki - może jesteś zainteresowana;)

Posted

[quote name='anouk92']W końcu się dorobiłam;)

A szczeniorek faktycznie śliczniutki - może jesteś zainteresowana;)[/quote]

Ja zawsze ale moja rodzina sie zbuntowała...
4 sztuki to max co sa w stanie znieść....

Posted

Bardzo proszę o DT dla Boryska - jeszcze nie miałam takiej sytuacji.
TZ wściekły, w piątek wyjeżdżamy a ja nie mam co z nim zrobić.
Nie oddam go do schronu bo pęknie mi serce:shake:.

Posted

ja też mogę tylko podnieść!! chłopak mojej dziewczyny szuka psa!! coprawda doga niemieckiego, ale siostra już zaczęła działać! może uda jej się go namówić na boryska!! Czy on bedzie dużym psem? jakiej wielkości jest mamusia??

Posted

Mamusia jest średnia. Nie wiem co z niego wyrośnie-jest jeszcze malutki.

Tymczasem naprawdę proszę o pomoc - maluch ma czas do piątku a później nie chce myśleć:shake:

Posted

[quote name='papudraczek']ja też mogę tylko podnieść!! chłopak mojej dziewczyny szuka psa!! coprawda doga niemieckiego, ale siostra już zaczęła działać! może uda jej się go namówić na boryska!! Czy on bedzie dużym psem? jakiej wielkości jest mamusia??[/quote]
chłopak Twojej dziewczyny? To pewnie bliska Ci osoba.
Sorry za żart;)

Posted

a ja poprosze o zmiane tytulu....

napisac MIASTO i POTRZEBA DT + NA JAK DLUGO

bo tak, to malo kto wie.....jak do Kuleczki jeszcze nie zajzal.