tomcug Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Postępy są i to najważniejsze. Bardzo się cieszę, bardzo. :multi: Quote
EVA2406 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja też się cieszę i czekam na dalsze informacje. Oby zawsze były coraz lepsze. Funiu, zdrowiej sunieczko. Quote
tomcug Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam nadzieję, że Funia odzyska sprawność w nóżkach. Quote
enia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 grzesiuka napisał(a):Są postępy :) mała jak się ją lekko podtrzyma to potrafi ustać, na tyle silną ma prawą nogę. Lewa niestety jest dużo słabsza... Rehabilitują ją codziennie, ale lekki zanik mięśni jednak jest. Dużo jeszcze pracy przed nią i na razie biega tylko na wózku. Dzisiaj obszczekala i pogonila kota i oczywiście wywaliła się razem z wózkiem, bo żadne przeszkody nie są dla niej straszne ;) grunt, że widać postępy pozdrawiam a czy jest tam wanna? może mogłaby popływać? nasz węgrowski Czaruś na wózku to szalał jak pijany zając-nawet do stawu sie pchał z wózkiem, najbardziej lubił w parku towarzyszyć młodzieży podczas spożywania piffka....... wepchnął sie wszędzie z tym wózkiem, teraz na swojej posiadłości namietnie krety wykopuje a teren ma ogromny i pagórkowaty:) Funiu zdrowiej! Quote
grzesiuka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 myślę, że specjalnej wanny do rehabilitacji to tam nie mają... dziewczyna, która z nią ćwiczy też nie chce jej przyzwyczajać za bardzo do wózka, co by mała więcej pracowała... Trzy razy dziennie ją męczy i dodatkowo jeszcze lekarze też. Mam nadzieje, że ta lewa nóżka poprawi się w najbliższym czasie Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zdecydowanie właściwa opieka (w tym i rehabilitacja) + czas, są w stanie zdziałać cuda. Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śnij o pełnej sprawności Funiu , wypoczywaj i zdrowiej! Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zmysł, nawiązałeś kontakt, by dopytać o szczegóły, z dziewczynami z Piotrkowa Tryb. z wątku Gizmo, czy odpuściłeś? Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 majqa napisał(a):Zmysł, nawiązałeś kontakt, by dopytać o szczegóły, z dziewczynami z Piotrkowa Tryb. z wątku Gizmo, czy odpuściłeś? nie nawiązałem:oops: Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ot tak tylko dopytałam. Zmysł, zachęcam mocno, bo wbrew moim przekonaniom, raczej warto. Być może tam jest, w dużym uproszczeniu pisząc, źródło jej szczęścia. Jestem zmuszona ograniczyć subskrypcję wątków. Funia i tak ma grono do hopania. Nijak nie jestem zdolna pomóc suni na ten i pewno najbliższy czas, z powodu czego bardzo mi przykro. :-( Pzdr. ciepło sekundantów suni!!! 3maj się maleńka!!! :loveu: Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 majqa napisał(a):Ot tak tylko dopytałam. Zmysł, zachęcam mocno, bo wbrew moim przekonaniom, raczej warto. Być może tam jest, w dużym uproszczeniu pisząc, źródło jej szczęścia. Jestem zmuszona ograniczyć subskrypcję wątków. Funia i tak ma grono do hopania. Nijak nie jestem zdolna pomóc suni na ten i pewno najbliższy czas, z powodu czego bardzo mi przykro. :-( Pzdr. ciepło sekundantów suni!!! 3maj się maleńka!!! :loveu: spróbuję, ale wtedy próbowałem znaleźć ten wątek i nie wyszło. potem w natłoku spraw wyleciało mi. ale dzisiaj też nie udaje mi się go odszukać. czy masz jakieś bliższe dane, bo na hasło "gizmo" wyskakuje milion postów. Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zmysł w 9 poście, czyli na samym początku, podałam Ci link. Przed momentem klikałam w niego i działa. Zechciej więc, proszę, zrobić, co i ja uczyniłam przed chwilą: http://www.dogomania.pl/forum/showth...ighlight=Gizmo Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='majqa']Zmysł w 9 poście, czyli na samym początku, podałam Ci link. Przed momentem klikałam w niego i działa. Zechciej więc, proszę, zrobić, co i ja uczyniłam przed chwilą: http://www.dogomania.pl/forum/showth...ighlight=Gizmo Dzięki, jakoś nie zauważyłem tego linka Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mogłeś, żadna to moja złośliwość, zupełnie. Nadmiar wątków, emocji, linków. Rozumiem. Pozdrawiam Cię ciepło Zmysł. :loveu: Oby choć to zaprocentowało. Buzieńki Funiu! :loveu: Quote
grzesiuka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 witam szybki skrót na temat postępów suni Wczoraj na spacerze była na takiej smyczy podtrzymującej pupę zamiast wózka i widać było, że to jej sprawia większą frajdę. Zawija już tą prawą nóżką jak by ją stawiała, lewą trochę też. Jeszcze jest za słaba co by sama ustać, ale widać postępy naprawdę. Dobra spadam do Funi co by przebiec się po okolicznych trawnikach... Quote
Recommended Posts