Zmysł Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Selenne napisał(a):www.selenne04.cooldog.pl :) Jeszcze raz dzięki:loveu: Quote
EVA2406 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czy u Funi nikt nie bywa..................:shake: Quote
Selenne Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Denerwuje mnie to, że nie wiem co się dzieje... A chciałabym dowiedziec się, że wsyzstko jest dobrze Quote
tomcug Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tyle ogłoszeń, ale chyba nie ma odzewu...:placz: Quote
Angie :) Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hej, co z nowym opiekunem Funisi? Czy ktos sie zaofiaruje zawiesc mala? Moge pokryc koszt biletu np. PKP wdwie strony wraz z psiakiem :)) Quote
majqa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Angie :) napisał(a):Hej, co z nowym opiekunem Funisi? Czy ktos sie zaofiaruje zawiesc mala? Moge pokryc koszt biletu np. PKP wdwie strony wraz z psiakiem :)) Nie bardzo rozumiem. Pewno coś przeoczyłam. Nowy opiekun Funi? Powyżej jest napisane, że nie ma odzewu z ogłoszeń. Funia miała swoich właścicieli, którzy nie radzili sobie z sytuacją. Czy mam rozumieć, że pojawił się ktoś chętny skoro jest propozycja pokrycia kosztów transportu? Quote
grzesiuka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witam, Baaardzo dziękuję za te ogłoszenia, naprawde ładnie napisane. Niestety nikt sie do tej pory nie odezwał. Dzisiaj jade do maleństwa :) dam znać jak postępy Quote
Zmysł Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Teraz wakacje, wysyp wszelkiego rodzaju zwierzaczków Quote
grzesiuka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Są postępy :) mała jak się ją lekko podtrzyma to potrafi ustać, na tyle silną ma prawą nogę. Lewa niestety jest dużo słabsza... Rehabilitują ją codziennie, ale lekki zanik mięśni jednak jest. Dużo jeszcze pracy przed nią i na razie biega tylko na wózku. Dzisiaj obszczekala i pogonila kota i oczywiście wywaliła się razem z wózkiem, bo żadne przeszkody nie są dla niej straszne ;) grunt, że widać postępy pozdrawiam Quote
Recommended Posts