tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 JoSi napisał(a):Funiu, przez Frotkę przepraszam psy zaniedbane, narażone na kalectwo, przez Tusię stare i chore wyrzucane z domu, przez Fafika traktowane jak worki treningowe... Ciebie przepraszam, że tylko tyle mogę. Jakie to smutne. :-( Quote
magda z. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 nastrój widzę u wszystkich podobny dziś:( Quote
grzesiuka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Malutka dzisiaj tez szybko uciekła ze spaceru... ale kto lubi moknąć... rozmawialam z panią z recepcji, za którą mała szaleje i nie odstępuje jej na krok... zainteresowałą się Funią jedna z klientek kliniki i bardzo prawdopodobne, że zdecyduje się na adopcje... nie chcę rozpalać nadzieji, ale trzymam mocno kciuki za małą... oczywiście miła pani z recepcji powiedziala, ze zanim dojdzie do adopcji to ona 10 razy sprawdzi przyszłą opiekunkę, no i nadmieniła, że serce jej pęknie jak mała ich opuści, ale grunt co by jej było lepiej... Funia odwdzięczy się serduchem za własny dom po wielokroć :) Quote
tomcug Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Funiu, oby ci się w końcu poszczęściło. :loveu: Quote
tomcug Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 I ja jeszcze raz wpadnę do malutkiej, samotnej suni. Quote
grzesiuka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 niestety dzisiaj Funi nie mogę odwiedzić, ale jutro mam nadzieję czegoś nowego się dowiem o sytuacji małej i dam znać... Quote
Recommended Posts