JoSi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie przegapcie tego serduszka, nie przegapcie tej miłości, może jedynej w waszym życiu. Quote
grzesiuka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zaraz zmykam do małej trzymam kciuki za chociaż i małe kroczki do przodu... Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jakie sa aktualne info? czy pierwszy post jest aktualny? Quote
EVA2406 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ja też pamiętam o Funi. To taka kochana sunia. Quote
JoSi Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czy są jakieś zmiany na lepsze? Wiem, trzeba czasem długo czekać. Czy nikt nie da chociaż DT takiej cudnej suni? Quote
JoSi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113042&page=47 Sparaliżowana Funia ma szanse na chodzenie, duże szanse, merda ogonkiem i wróciło głębokie czucie, zresztą przeczytajcie sami. Sparaliżowany Bursztyn, na razie nie grozi mu eutanazja ale powrót do schronu. Również duże sznse na chodzenie, głębokie czucie zachowane. Link na poprzedniej stronie, zobaczcie jakie kochane psy. [SIZE="5"]Konieczny chociaż DT by mogły wrócić do zdrowia. Opieka nie jest trudna a radość dla pomagającego wielka. Frotka ma małe szanse na normalne chodzenie ale jest w domu kochana i nic już jej nie grozi, mam nadzieję na poprawę wyników analiz ale trzeba czekać. Quote
tomcug Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Funiu, mam nadzieję, że znajdziesz swojego Człowieka. Quote
grzesiuka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Witam, Nie mogłam się zalogować na początku tygodnia niestety, a dopiero dzisiaj wróciłam do kraju... Postępy są, bo maleństwo prawą tylnią nogą zamiata jak przy chodzeniu, nawet jak jeździ na wózku... do tego stopnia, że potrafi sama wyciągnąć ją z podpórki na wózku. Niestety łapki są nadal zbyt słabe aby mogła bez pomocy się poruszać. Postaram się jutro z nią zaobaczyć i informować bardziej na bieżąco... Quote
tomcug Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja cały czas wierzę, że sunia stanie na własnych łapkach. Quote
EVA2406 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 tomcug napisał(a):Ja cały czas wierzę, że sunia stanie na własnych łapkach. Życzę jej tego serdecznie. Tyle biedactwo wycierpiało przez głupotę i nieodpowiedzialność ludzi :mad: Quote
Recommended Posts