belmonti Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 domku gdzie jestes??????????????????????????:placz: Quote
grzesiuka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 podnoszę małą :) odwiedzę ją w przyszłym tygodniu i uściskam mocno.... Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Podnoszę i ja :multi: Jak się miewa sunia Funia :loveu: Śliczna kosmatka :loveu: Czy zapalenie pęcherza opanowane ? Czy są nawroty ? Jak często się powtarzają ? Warto na stałw wprowadzić Urosept. Jest tani, dostępny bez recepty. Wiem niestety z własnego bolesnego doświadczenia, że w przypadkach takich jak Funia spraw pęcherzowych należy bardzo mocno pilnować, bo może nie być czasu na poprawę :-( Quote
EVA2406 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Czy ta miła sunia znajdzie wreszcie domek. Czy ona chodzi już bez wózeczka i czy ma jakieś ogłoszenia? Quote
tomcug Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Niunia chodzi już bez wózeczka. Miała ogłoszenia bardzo dawno temu, kiedy była zupełnie niepełnosprawna. Jeśli ktoś podrzuci aktualne foty, tekścik i namiary to chętnie poogłaszam jeszcze raz. Quote
grzesiuka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Sońka vel Funia została adoptowana!!!!!! Mała sama sobie znalazła opiekunkę ;) Sprytna i mądra bestia ;) Dowiedziałam się, że już tydzień jest w domku u pewnej Pani, która znalazła ją na ulicy. Mała wypuściła się za swoją ukochaną panią z recepcji i zagubiła w wielkim mieście. Psiak, sam zwrócił na siebie uwagę jednej Pani, która skontaktowała się z kliniką, bo malutka miała nr telefonu przy obroży. Funia tak oczarowała swoją nową właścicielkę, że ta zdecydowała się na adopcję. Tak w skrócie... Jak dla mnie najlepsza wiadomość sezonu :) Pozdrawiam wszystkich trzymających kciuki i podnaszących Fuńkę :) Quote
tomcug Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [LEFT]Nie mogę uwierzyć!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Myślałam, że już do końca życie będzie w tej klinice. Maleńka, niech Ci się wiedzie jak najlepiej, zasłużyłaś na szczęście i domek. :lol: [/LEFT] Quote
Daga&Maks Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jaka wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: Funieczko powodzenia w nowym domu :loveu: Quote
belmonti Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Witam:) Teraz już mogę potwierdzic SONIA MA DOM :))))))))))))) jest u nowej opiekunki od 25 lipca:)))))))))) nie chciałm nic pisać żeby nie zapeszyć ale jest bardzo szczęśliwa. W przyszłym tygodniu wybiorę sie w odwiedziny. Narazie nie chciałam jej rozpraszać:)))))) Smutno bedzie w pracy bez niej ale najwazniejsze ze ma dom :)))))))))))))):loveu: Quote
tomcug Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A ja nadal nie mogę w to uwierzyć. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ale radosna wiadomość :lol: :lol: :lol: Funiu, ale więcej się nie gub w wielkim mieście ;) Quote
tomcug Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 EVA2406 napisał(a):Ale radosna wiadomość :lol: :lol: :lol: Funiu, ale więcej się nie gub w wielkim mieście ;) Jesteś wreszcie. Pustawo tu bez Ciebie :calus: Quote
EVA2406 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tomcug napisał(a):Jesteś wreszcie. Pustawo tu bez Ciebie :calus: Dzięki za ciepłe słowa :calus:. Zaglądam na dogo trochę mniej niż kiedyś, chyba się "wypaliłam". Ta ogromna ilość dramatów przytłacza mnie. Do tego dochodzą własne problemy.......:-(. Ale takie zakończenia smutnych historii dodają skrzydeł i motywują do dalszego działania. Quote
tomcug Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ewa, ja też momentami mam dość, ale jednak wracam. Ktoś prosi o ogłoszenia, ktoś inny znowu potrzebuje czegoś i tak czujemy się jednak potrzebni. :p Ale takie chwile i wiadomości naprawdę dodają skrzydeł. Chociaż na moment zapominam o własnych kłopotach, a tych nie brakuje. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. :loveu: Quote
Basia Z. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam. Nie mam czasu wszystkiego przeczytać ale chcę się upewnić; Sonia - to ta suczka, która miała niesprawne tylne łapeczki i ona juz nie jest do adopcji, bo już znalazła domek, czy tak ? Quote
Basia Z. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Niech będzie szczęśliwa. Ona jest podobna do mojej Jagódki (tej z avataru). Jagódka umarła 15 sierpnia, przez podłego weta. Może wszystkie suńki, które tak wyglądają są takie kochane i mądre...? Quote
asiaf1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No nareszcie!!! Bardzo się cieszę że juz jest w swoim domku:multi: Quote
Recommended Posts