Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Podnoszę i ja :multi:
Jak się miewa sunia Funia :loveu:
Śliczna kosmatka :loveu:
Czy zapalenie pęcherza opanowane ?
Czy są nawroty ? Jak często się powtarzają ?
Warto na stałw wprowadzić Urosept. Jest tani, dostępny bez recepty.
Wiem niestety z własnego bolesnego doświadczenia, że w przypadkach takich jak Funia spraw pęcherzowych należy bardzo mocno pilnować, bo może nie być czasu na poprawę :-(

Posted

Niunia chodzi już bez wózeczka. Miała ogłoszenia bardzo dawno temu, kiedy była zupełnie niepełnosprawna. Jeśli ktoś podrzuci aktualne foty, tekścik i namiary to chętnie poogłaszam jeszcze raz.

Posted

Sońka vel Funia została adoptowana!!!!!!
Mała sama sobie znalazła opiekunkę ;) Sprytna i mądra bestia ;)
Dowiedziałam się, że już tydzień jest w domku u pewnej Pani, która znalazła ją na ulicy. Mała wypuściła się za swoją ukochaną panią z recepcji i zagubiła w wielkim mieście. Psiak, sam zwrócił na siebie uwagę jednej Pani, która skontaktowała się z kliniką, bo malutka miała nr telefonu przy obroży. Funia tak oczarowała swoją nową właścicielkę, że ta zdecydowała się na adopcję. Tak w skrócie... Jak dla mnie najlepsza wiadomość sezonu :)
Pozdrawiam wszystkich trzymających kciuki i podnaszących Fuńkę :)

Posted

[LEFT]Nie mogę uwierzyć!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Myślałam, że już do końca życie będzie w tej klinice. Maleńka, niech Ci się wiedzie jak najlepiej, zasłużyłaś na szczęście i domek. :lol:
[/LEFT]

• 2 weeks later...
Posted

Witam:)
Teraz już mogę potwierdzic SONIA MA DOM :))))))))))))) jest u nowej opiekunki od 25 lipca:)))))))))) nie chciałm nic pisać żeby nie zapeszyć ale jest bardzo szczęśliwa. W przyszłym tygodniu wybiorę sie w odwiedziny. Narazie nie chciałam jej rozpraszać:))))))
Smutno bedzie w pracy bez niej ale najwazniejsze ze ma dom :)))))))))))))):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale radosna wiadomość :lol: :lol: :lol:
Funiu, ale więcej się nie gub w wielkim mieście ;)

Jesteś wreszcie. Pustawo tu bez Ciebie :calus:

Posted

tomcug napisał(a):
Jesteś wreszcie. Pustawo tu bez Ciebie :calus:

Dzięki za ciepłe słowa :calus:.
Zaglądam na dogo trochę mniej niż kiedyś, chyba się "wypaliłam". Ta ogromna ilość dramatów przytłacza mnie. Do tego dochodzą własne problemy.......:-(.
Ale takie zakończenia smutnych historii dodają skrzydeł i motywują do dalszego działania.

Posted

Ewa, ja też momentami mam dość, ale jednak wracam. Ktoś prosi o ogłoszenia, ktoś inny znowu potrzebuje czegoś i tak czujemy się jednak potrzebni. :p

Ale takie chwile i wiadomości naprawdę dodają skrzydeł. Chociaż na moment zapominam o własnych kłopotach, a tych nie brakuje. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. :loveu:

Posted

Witam. Nie mam czasu wszystkiego przeczytać ale chcę się upewnić; Sonia - to ta suczka, która miała niesprawne tylne łapeczki i ona juz nie jest do adopcji, bo już znalazła domek, czy tak ?

Posted

Niech będzie szczęśliwa. Ona jest podobna do mojej Jagódki (tej z avataru). Jagódka umarła 15 sierpnia, przez podłego weta. Może wszystkie suńki, które tak wyglądają są takie kochane i mądre...?

• 2 months later...
  • 1 year later...