grzesiuka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 malutka stara sie biegac bez wózka i naprawde nawet jej to wychodzi... chociaz jak zwalnia to placza sie jej łapki troche i pupa robi sie ciezka ;) dalej rządzi i czaruje; Funia, Sunia, Sońka vel Gina torpeda ferrari Quote
Zmysł Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 grzesiuka napisał(a):malutka stara sie biegac bez wózka i naprawde nawet jej to wychodzi... chociaz jak zwalnia to placza sie jej łapki troche i pupa robi sie ciezka ;) dalej rządzi i czaruje; Funia, Sunia, Sońka vel Gina torpeda ferrari czyli cały czas do przodu:multi: Quote
Daga&Maks Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wspaniale że Funia zaczyna biegać bez wózka :multi: Quote
ala Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo się cieszę że Funia radzi sobie coraz lepiej.:multi:Żeby tak jeszcze jakiś domek Ją wypatrzył:roll: Quote
grzesiuka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wczoraj nagrałam krótki filmik z mała na spacertku. Była akurat po rehabilitacji i bardzo ładnie sobie radziła bez wózka :) Postaram się jakoś go umieścić na forum.... Quote
Zmysł Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 grzesiuka napisał(a):Wczoraj nagrałam krótki filmik z mała na spacertku. Była akurat po rehabilitacji i bardzo ładnie sobie radziła bez wózka :) Postaram się jakoś go umieścić na forum.... no to czekamy;) Quote
grzesiuka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no to kaszanka, bo nie wiem, czy jest taka możliwość umieszczenia filmu na wątku... jak ktoś może mi podpowiedzieć to będę baaaardzo wdzięczna :) Quote
Zmysł Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 grzesiuka napisał(a):no to kaszanka, bo nie wiem, czy jest taka możliwość umieszczenia filmu na wątku... jak ktoś może mi podpowiedzieć to będę baaaardzo wdzięczna :) wiem, że jest, ale ja nie umiem:wallbash: Quote
Daga&Maks Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 najpierw trzeba wrzucić gdzie indziej np. na youtube i wstawić link na dogo i chyba link powinien sam się zamienić w film Quote
martka1982 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jeśli chodzi o filmik to najpierw musisz się zarejestrować na youtube. Potem logujesz się tam i po prawej stronie na górze strony masz napisz na pomarańczowo PRZEŚLIJ FILM, wciskasz to, a potem naciskasz na PRZEGLĄDAJ (mniej więcej w środkowej części strony) i wybierasz z dysku filmik o jaki Ci chodzi. Jak wybierzesz już filmik, to wciśnij PRZEŚLIJ FILM VIDEO. W czasie jak film video będzie przesyłany, masz czas aby wpisać jego tytuł,dodać opis oraz wybrać kategorię. To przesyłanie może potrwać kilka minut. Gdy już przesyłanie będzie zakończone wciśnij przycisk: ZAPISZ ZMIANY (na dole). Następnie wyświetli Ci się nowa strona, na której naciśnij przycisk:PRZEJDŹ DO FOLDERU MOJE FILMY VIDEO. Odczekaj chwilę, bo filmik jest przetwarzany, a potem naciśnij ODTWÓRZ. voila! Powodzenia:) Quote
Zmysł Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 martka1982 napisał(a):Jeśli chodzi o filmik to najpierw musisz się zarejestrować na youtube. Potem logujesz się tam i po prawej stronie na górze strony masz napisz na pomarańczowo PRZEŚLIJ FILM, wciskasz to, a potem naciskasz na PRZEGLĄDAJ (mniej więcej w środkowej części strony) i wybierasz z dysku filmik o jaki Ci chodzi. Jak wybierzesz już filmik, to wciśnij PRZEŚLIJ FILM VIDEO. W czasie jak film video będzie przesyłany, masz czas aby wpisać jego tytuł,dodać opis oraz wybrać kategorię. To przesyłanie może potrwać kilka minut. Gdy już przesyłanie będzie zakończone wciśnij przycisk: ZAPISZ ZMIANY (na dole). Następnie wyświetli Ci się nowa strona, na której naciśnij przycisk:PRZEJDŹ DO FOLDERU MOJE FILMY VIDEO. Odczekaj chwilę, bo filmik jest przetwarzany, a potem naciśnij ODTWÓRZ. voila! Powodzenia:) dzięki za super instrukcję:loveu: Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
belmonti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Sońka juz lata bez wózka i siłą nie można jej do niego wsadzić:)))) z dnia na dzień widac postepy:))))) Ruszyło lawina nawet innego psa potrafi popędzic biegnąc za nim Az mi sie łzy w oku kreci gdy ja widze w tak dobrej formie:))))))))))) Juz nawet sama kuca do siusiania na trawniku:))))):multi: Quote
ewa36 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dobrze wiedzieć, że czasami się udaje. Cieszę się wraz z Wami. Quote
Zmysł Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 belmonti napisał(a):Sońka juz lata bez wózka i siłą nie można jej do niego wsadzić:)))) z dnia na dzień widac postepy:))))) Ruszyło lawina nawet innego psa potrafi popędzic biegnąc za nim Az mi sie łzy w oku kreci gdy ja widze w tak dobrej formie:))))))))))) Juz nawet sama kuca do siusiania na trawniku:))))):multi: ale wieści:multi: warto wierzyć Quote
tomcug Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To może porobić świeże foteczki i poogłaszać na nowo dziewczynkę. :cool3: Quote
grzesiuka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 martka1982 napisał(a):Jeśli chodzi o filmik to najpierw musisz się zarejestrować na youtube. Potem logujesz się tam i po prawej stronie na górze strony masz napisz na pomarańczowo PRZEŚLIJ FILM, wciskasz to, a potem naciskasz na PRZEGLĄDAJ (mniej więcej w środkowej części strony) i wybierasz z dysku filmik o jaki Ci chodzi. Jak wybierzesz już filmik, to wciśnij PRZEŚLIJ FILM VIDEO. W czasie jak film video będzie przesyłany, masz czas aby wpisać jego tytuł,dodać opis oraz wybrać kategorię. To przesyłanie może potrwać kilka minut. Gdy już przesyłanie będzie zakończone wciśnij przycisk: ZAPISZ ZMIANY (na dole). Następnie wyświetli Ci się nowa strona, na której naciśnij przycisk:PRZEJDŹ DO FOLDERU MOJE FILMY VIDEO. Odczekaj chwilę, bo filmik jest przetwarzany, a potem naciśnij ODTWÓRZ. voila! Powodzenia:) baaardzo dziękuję za instrukcje :) nie było mnie w kraju, ale jutro podjade do małej i może jeszcze uda mi się coś nakręcić i bedę kombinować z filmem :) też się cieszę, że mała tak dzielnie daje sobie rade bez wózka :) Quote
Recommended Posts