Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malutka stara sie biegac bez wózka i naprawde nawet jej to wychodzi... chociaz jak zwalnia to placza sie jej łapki troche i pupa robi sie ciezka ;)
dalej rządzi i czaruje; Funia, Sunia, Sońka vel Gina torpeda ferrari

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzesiuka napisał(a):
malutka stara sie biegac bez wózka i naprawde nawet jej to wychodzi... chociaz jak zwalnia to placza sie jej łapki troche i pupa robi sie ciezka ;)
dalej rządzi i czaruje; Funia, Sunia, Sońka vel Gina torpeda ferrari

czyli cały czas do przodu:multi:

Posted

Wczoraj nagrałam krótki filmik z mała na spacertku.
Była akurat po rehabilitacji i bardzo ładnie sobie radziła bez wózka :)
Postaram się jakoś go umieścić na forum....

Posted

grzesiuka napisał(a):
Wczoraj nagrałam krótki filmik z mała na spacertku.
Była akurat po rehabilitacji i bardzo ładnie sobie radziła bez wózka :)
Postaram się jakoś go umieścić na forum....

no to czekamy;)

Posted

grzesiuka napisał(a):
no to kaszanka, bo nie wiem, czy jest taka możliwość umieszczenia filmu na wątku... jak ktoś może mi podpowiedzieć to będę baaaardzo wdzięczna :)

wiem, że jest, ale ja nie umiem:wallbash:

Posted

Jeśli chodzi o filmik to najpierw musisz się zarejestrować na youtube.
Potem logujesz się tam i po prawej stronie na górze strony masz napisz na pomarańczowo PRZEŚLIJ FILM, wciskasz to, a potem naciskasz na PRZEGLĄDAJ (mniej więcej w środkowej części strony) i wybierasz z dysku filmik o jaki Ci chodzi. Jak wybierzesz już filmik, to wciśnij PRZEŚLIJ FILM VIDEO. W czasie jak film video będzie przesyłany, masz czas aby wpisać jego tytuł,dodać opis oraz wybrać kategorię. To przesyłanie może potrwać kilka minut. Gdy już przesyłanie będzie zakończone wciśnij przycisk: ZAPISZ ZMIANY (na dole). Następnie wyświetli Ci się nowa strona, na której naciśnij przycisk:PRZEJDŹ DO FOLDERU MOJE FILMY VIDEO. Odczekaj chwilę, bo filmik jest przetwarzany, a potem naciśnij ODTWÓRZ. voila! Powodzenia:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Potem logujesz się tam i po prawej stronie na górze strony masz napisz na pomarańczowo PRZEŚLIJ FILM, wciskasz to, a potem naciskasz na PRZEGLĄDAJ (mniej więcej w środkowej części strony) i wybierasz z dysku filmik o jaki Ci chodzi. Jak wybierzesz już filmik, to wciśnij PRZEŚLIJ FILM VIDEO. W czasie jak film video będzie przesyłany, masz czas aby wpisać jego tytuł,dodać opis oraz wybrać kategorię. To przesyłanie może potrwać kilka minut. Gdy już przesyłanie będzie zakończone wciśnij przycisk: ZAPISZ ZMIANY (na dole). Następnie wyświetli Ci się nowa strona, na której naciśnij przycisk:PRZEJDŹ DO FOLDERU MOJE FILMY VIDEO. Odczekaj chwilę, bo filmik jest przetwarzany, a potem naciśnij ODTWÓRZ. voila! Powodzenia:)

dzięki za super instrukcję:loveu:

Posted

Sońka juz lata bez wózka i siłą nie można jej do niego wsadzić:))))
z dnia na dzień widac postepy:)))))
Ruszyło lawina nawet innego psa potrafi popędzic biegnąc za nim
Az mi sie łzy w oku kreci gdy ja widze w tak dobrej formie:)))))))))))

Juz nawet sama kuca do siusiania na trawniku:))))):multi:

Posted

belmonti napisał(a):
Sońka juz lata bez wózka i siłą nie można jej do niego wsadzić:))))
z dnia na dzień widac postepy:)))))
Ruszyło lawina nawet innego psa potrafi popędzic biegnąc za nim
Az mi sie łzy w oku kreci gdy ja widze w tak dobrej formie:)))))))))))

Juz nawet sama kuca do siusiania na trawniku:))))):multi:

ale wieści:multi: warto wierzyć

Posted

martka1982 napisał(a):

baaardzo dziękuję za instrukcje :)
nie było mnie w kraju, ale jutro podjade do małej i może jeszcze uda mi się coś nakręcić i bedę kombinować z filmem :)
też się cieszę, że mała tak dzielnie daje sobie rade bez wózka :)