asiaf1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dzwoniły do mnie 2 osoby w sprawie adopcji Lucka ale że on zostaje u Basi to zgodziły sie na przekazanie tel. Komu moge przesłać numery? Domy oczywiście nie sa sprawdzone, jeden w grójcu, drugi w w-wie. Quote
magda z. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 EVA2406 napisał(a):To trzymamy kciuki ja też trzymam Quote
grzesiuka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 rozmawiałam z Panią z Warszawy, która jutro podjedzie do kliniki na Gagarina, aby z małą się poznać i jest szansa na domek dla Funi... trzymam kciuki... Quote
Monia70 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dołączam się do domkowych kcików i czekam na wieści. Quote
maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 też zaciskam kciuki i czekam na pomyślne wiadomości;) Quote
asiaf1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 tomcug napisał(a):Funieczka czeka nadal. czyli nic z tego nie wyszło?:shake: Quote
grzesiuka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 z tego co wiem, to jeszcze nie odwiedzila małej ta zainteresowana pani z Warszawy. To musi być przemyślana decyzja... Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ochoooochoooo :cool3: tak tak lepiej zaczekać trochę dłużej i mieć pewność że to będzie ten jedyny najtroskliwszy dom, niż postanowić szybko i mało sensownie :-o ale ja mam nadzieję że znajdzie szczęście w ramionach swojej ukochanej Pani - oby tylko jak najszybciej... Quote
grzesiuka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jade dzisiaj małą odwiedzić, napiszę co u niej słychać Quote
grzesiuka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 malutka zchudla bardzo po tych problemach żołądkowych i trzęsie się strasznie na spacerach... tzn przejdzie pare kroków w lewo, parę w prawo i wraca do ciepłego pomieszczenia.... wczoraj dostała ciepły kubraczek w kolorze czerwonym hehe... teraz juz całkiem podobna do torpedy ferrari... tak na nią tam też wołają ;) podobno przedwczoraj byla w odwiedzinach u niej jedna pani... i skwitowala wizyte, ze bedzie szukala dla niej domku... kciuki trzymam dalej.... Quote
tyciaNi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to teraz w tym czerwonym wdzianku wygląda zapewne jak bierdonka...biedronka ma się rozumieć :evil_lol: kochane maleństwo Quote
grzesiuka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 malutka super wygląda w czerwonym wdzianku :) no i spacery już dłuższe są hehe postaram sie zdjątko jakieś zrobić w przyszłym tygodniu... Quote
Recommended Posts