Angie :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zmysł napisał(a):Funia w górę... na sama gore ;);) Quote
Angie :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A co to -cioteczki o slicznookiej suni zapomnialy? :shake: Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Funiu, wprawdzie przywitałam się z Tobą, ale nie na tym wątku. :oops: Oj, źle ze mną, źle. :angryy: Quote
Monia70 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Najważniejsze ,że przywitanie było.To się liczy najbardziej ! Quote
grzesiuka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 rozmawiałam z lekarką i Mała dostawała większość tych leków po wypadku, ale teraz nie są już stosowane, gdyż zagoiły się rany i nie ma już obrzęków. Zaczną podawać jej witaminy :) po za tym to wszystko w normie Quote
Monia70 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :shake:no nie wiem..... Nivalin mozn podawac dość długo.... A homeopaty działaja po jakimś czasie więc na pewno warto je włączyć. Kurczę.Wybaczcie .Ale mam bardzo mieszane uczucia co do leczenia i rehabilitacji Funi :-( Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Zmysł'] Dzien Dobry Funieczko - jak dzisiaj dzionek sie dla Ciebie zaopiwada - ile cioteczek/ow Ciebie dzisiaj odwiedzi:loveu: Quote
Recommended Posts