Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Selenne napisał(a):Już 11.03 - czas na nowy domek! domku przyjdz do mnie :) Quote
grzesiuka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 witam witam mała ma silniejszą nóżkę prawą, ale za to w lewej mięśnie prawie całkiem jej "zanikły" Jak się ją lekko podtrzyma to stoi ładnie... niestety leci na lewą stronę, bo tam odmawia jej posluszenstwa łapka ... rehabilitantka ćwiczy z nią codziennie...i podobno są postępy... co do sikania to zauważyłam, że jak jej się chce siku to nawet na wózku podgina łapki pod siebie i wtedy robi... Quote
EVA2406 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Funia to super sunieczka. Ona tak cudnie i wiernie patrzy w oczy człowiekowi. Jest taka ufna. Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Zmysł']Wciąż trzymamy za nią kciuki Ktos zapytal czy to ten sam przypadek ? ta mala tez potrzebuje pomocy a wyglada jak Funia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116837&page=2 Quote
Monia70 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dopiero teraz dotarłam na ten wątek przez banerek. Wklejam sobie tez banerek do podpisu . Przeczytałąm całły wątek jednym tchem i prosze napiszcie tyulko jakie leki dostaje teraz Funia???? I czy do masaży są używane jakieś maści ? Naświetlana jest jakąś lampą ? Bioptron lub podczerwień? Miałam sparaliżowanego pieska na wózka. Quote
grzesiuka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Podpytam sie dzisiaj o te leki... z tego co wiem to oprócz masaży i ćwiczeń, Funia nie ma innych zabiegów... pytałam się o to jakiś czas temu, ale może coś się zmieniło... Quote
Monia70 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurcze, to nie dobrze gdyby nic nie dostawała na kręgosłup :shake: Popytaj o leki i lampy. Quote
grzesiuka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wiam, Funia dostaje tylko el karnityne, a tak to ma duzo ćwiczeń, łącznie też z takimi wykonywanymi w wodzie.... maleństwo jest takie kochane.... Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='grzesiuka']wiam, Funia dostaje tylko el karnityne, a tak to ma duzo ćwiczeń, łącznie też z takimi wykonywanymi w wodzie.... maleństwo jest takie kochane.... a jakis glukozamina na stawy i miesnie? zajrzyjcie tutaj prosze !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117183 Quote
Monia70 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tylko tyle :shake: A Nivalin, cocarboxylaza, wszystkie witaminy z B a np.homeopaty na kręgosłup..... Quote
magda z. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 podnoszę, po cichu myślałam że jak wróce to może coś się zadziało w twojej sprawie:roll: Quote
Recommended Posts