tomcug Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Oto zdjęcia Funieczki. Jest śliczna i taka rezolutna. :loveu: Quote
Zmysł Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Ja też zakochałem się w Funi, jak ją zobaczyłem Quote
EVA2406 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ale jakie będą jej dalsze losy................................ Quote
EVA2406 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zmysł napisał(a):Znajdzie super dom... tak jak Żabcia Ale klinika nie chce jej wydać. Czytałeś moją relację z wizyty u suni? Quote
tomcug Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 EVA2406 napisał(a):Ale klinika nie chce jej wydać. Czytałeś moją relację z wizyty u suni? Ale ja trochę nie rozumiem. Całe życie w klinice sunia przecież nie będzie. Chyba, że któryś pracownik ją zabierze. Quote
Zmysł Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 EVA2406 napisał(a):Ale klinika nie chce jej wydać. Czytałeś moją relację z wizyty u suni? Czytałem i jestem trochę zadziwiony. Ale może faktycznie ktoś ją, brzydko mówiąc, "zarezerwował". Quote
tomcug Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dziwne to wszystko, jakoś nie mogę ogarnąć, o co chodzi. :shake: Quote
kakadu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 czy na gagarina sa dwie male suczki na wozkach? bo ja bywam tam na rehabilitacji bardzo czesto i widuje mala sunie ktora byla pogryziona przez onka, ale z tego co widzialam to ona sika na korytarzu podczas chodzenia; wy tu piszecie od samego poczatku, ze mala kontroluje fizjologie, a tymczasme sama widzialam jak zostawiala za soba cienka struzke na podlodze; moze to jakas inna sunia? jak bede jutro (o ile mi sie uda pojechac) to zapytam pania ize; Quote
Zmysł Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 to chyba ta sama sunia. ja też widziałem, jak zostawiła strużkę na podłodze Quote
tomcug Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Funieczka pewnie nie kontroluje zwieraczy do końca. Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 tomcug napisał(a):Piękny dzień się zapowiada. :lol: No malenstwo hopsaj do gory - dzis znajdziesz kochajacy domek ;) Quote
grzesiuka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 bardzo ładny dzień dzisiaj rozmawialam wczoraj z jedna pania z gagarina, która powiedziała, że nie mają dla Funi domku, ale szukają. Nie chcą jej oddać "byle komu" i może dlatego to dziwne zachowanie w ub tygodniu. Kierowniczka jest na ulopie do sierpnia i też nie mogłam z nią tego wyjaśnić. Są bardzo sceptyczni co do oddania jej właścicielowi... Malutka nie do końca kontroluje swoją fizjologię. Najczęściej robi siku podczas wkładania jej do wózka. Nie wiem czy to jest związane z tym, że nie może wytrzymać, czy też z tym, że ją się podnosi za brzuszek. W klatce nie załatwia się. Ale pamiętam jak podczas pierwszych dnii na wózku wogóle się nie załatwiała na spacerze i trzeba było ją zdjąć co by zrobiła siku... Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zmysł napisał(a):Szukamy domu... caly dzien czekam na wiesci i nic... ale jezeli zamiast pisac maile aGNIESZKA zajmuje sia mala to przezyje brak info ;):lol: Quote
Recommended Posts