Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale klinika nie chce jej wydać. Czytałeś moją relację z wizyty u suni?

Ale ja trochę nie rozumiem. Całe życie w klinice sunia przecież nie będzie. Chyba, że któryś pracownik ją zabierze.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale klinika nie chce jej wydać. Czytałeś moją relację z wizyty u suni?

Czytałem i jestem trochę zadziwiony. Ale może faktycznie ktoś ją, brzydko mówiąc, "zarezerwował".

Posted

czy na gagarina sa dwie male suczki na wozkach? bo ja bywam tam na rehabilitacji bardzo czesto i widuje mala sunie ktora byla pogryziona przez onka, ale z tego co widzialam to ona sika na korytarzu podczas chodzenia; wy tu piszecie od samego poczatku, ze mala kontroluje fizjologie, a tymczasme sama widzialam jak zostawiala za soba cienka struzke na podlodze; moze to jakas inna sunia? jak bede jutro (o ile mi sie uda pojechac) to zapytam pania ize;

Posted

bardzo ładny dzień dzisiaj
rozmawialam wczoraj z jedna pania z gagarina, która powiedziała, że nie mają dla Funi domku, ale szukają. Nie chcą jej oddać "byle komu" i może dlatego to dziwne zachowanie w ub tygodniu. Kierowniczka jest na ulopie do sierpnia i też nie mogłam z nią tego wyjaśnić. Są bardzo sceptyczni co do oddania jej właścicielowi... Malutka nie do końca kontroluje swoją fizjologię. Najczęściej robi siku podczas wkładania jej do wózka. Nie wiem czy to jest związane z tym, że nie może wytrzymać, czy też z tym, że ją się podnosi za brzuszek. W klatce nie załatwia się. Ale pamiętam jak podczas pierwszych dnii na wózku wogóle się nie załatwiała na spacerze i trzeba było ją zdjąć co by zrobiła siku...