Jump to content
Dogomania

DOBERMAN... kompletna ruina psa... Ortis w drodze do domu:))))

Recommended Posts

Posted

na koty Ortis nie zwraca uwagi:)
nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, bo mojej kocicy moze sie to nie bardzo podobac;)
ale spróbuje:)

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii napisał(a):
na koty Ortis nie zwraca uwagi:)
nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, bo mojej kocicy moze sie to nie bardzo podobac;)
ale spróbuje:)

Mosii demonizuje swoją kocicę, a to przecież takie przytulaśne stworzonko :eviltong:

Posted

tak ale ja mam kilkadziesiąt róznych tel w sprawach róznych psów, czasem mi cos umknie i nie odzwonie
lunarmermaid wstrzymaj sie prosze kilka dni, jezeli fundacja przesle pieniądze Ortis pojedzie do Niemiec.
dam znać.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ortisek ciągle u mnie
to chodząca łagodność, do ludzi, nawet obcych, do dzieci, moga być bardzo malutkie, koty akceptuje bez problemu, z sukami w kazdej ilości sie porozumie, psy musza byc małe i niezaczepne, duże samce owczarkowate nie sa lubiane;) ładnie chodzi na smyczy, z obrozy niestety umie sie uwolnic, jakims trikiem wysuwa głowe, ja zakładam mu szelki na spacer, Ortis chyba tez je woli. Marzy mi sie zeby zamieszkał w mieszkaniu, na dworze bardzo marznie. W ogrodzie zdarza mu sie wymknąć jakąs dziurą, podkop tez zrobi. Nie ucieka wtedy tylko stoi przy furtce, ja na szczescie mieszkam w lesie wiec takie sytuacje nie sa niebezpieczne ale nie wyobrazam sobie podobnej w mieście:shake:

na razie jedna fotka z dzisiaj ale jutro dorobie

Posted

Fundacja chyba zapomniała o Ortisku, albo jakies nieporozumienie miało miejsce z tym jego wyjazdem:roll:
wiec chyba trzeba mu czegoś szukac, bo zima idzie :-(

Posted

Mosii, trzeba im przypomniec o Ortisku. Wiem, ze z Lodzi jechaly dobki na poczatku grudnia. Zrob prosze Ortiskowi dobre zdjecia :modla:
Jesli nie ja, to AISAK poprosi Fundacje o znalezienie domu dla Ortiska.
Aisak zajmuje sie dobermanami na dogomanii.

Posted

Fundacja wezmie Ortisa. Tylko trzeba szukac transportu.
Mosii zapytaj prosze Reno2001 czy innych dziewczyn z Lodzi, kiedy jada z lodzkimi dobkami. Mieleckie psy niestety dopiero pojada na wiosne.

Temat: Betreff: Ortis Dobermann
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: Pn Grudnia 8 2008, 6:37 pm

wir werden ihn auf jeden Fall bei der nächsten Tour im nächsten Jahr nehmen.Ist er bei Euch in der Nähe???LG

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo sie ciesze, ze Fundacja wziela Ortiska.
Mam nadzieje, ze nie bedzie zbytnio testknil za Toba Mosii.
Zmien moze tytul watku, zeby Ortiskowi przyniosl szczescie.