mosii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 na koty Ortis nie zwraca uwagi:) nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, bo mojej kocicy moze sie to nie bardzo podobac;) ale spróbuje:) Quote
Gem Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mosii napisał(a):na koty Ortis nie zwraca uwagi:) nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, bo mojej kocicy moze sie to nie bardzo podobac;) ale spróbuje:) Mosii demonizuje swoją kocicę, a to przecież takie przytulaśne stworzonko :eviltong: Quote
lunarmermaid Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzwoniłam kilka razy i się nie dodzwoniłam.Może w jakiś konkretnych godzinach? Quote
mosii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 tak ale ja mam kilkadziesiąt róznych tel w sprawach róznych psów, czasem mi cos umknie i nie odzwonie lunarmermaid wstrzymaj sie prosze kilka dni, jezeli fundacja przesle pieniądze Ortis pojedzie do Niemiec. dam znać. Quote
lunarmermaid Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie ma problemu,jak ma mieć domek to niech jedzie jak najszybciej! O to przecież nam chodzi! Quote
Ulka18 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mosii, pieniadze powinny juz dotrzec lada chwila. Z zagranicy 'ida' kilka dni. Quote
mosii Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 wiadomo kiedy Ortisek pojedzie? zimno sie robi... Quote
ULKA12 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 U mnie ten sam problem, zima się zbliża. Proszę wygłaskać ode mnie Ortiska i resztę bandy:lol: Quote
Ulka18 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mosii, 27.9 pojechal mielecki doberman Orfeusz oraz 2 z Katowic. Zapytaj prosze Aisak kiedy bedzie nastepny wyjazd. A pieniazki czy karma z Fundacji dostalas? Quote
Ulka18 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To sie bardzo ciesze :fadein: Tak jak pisalam zapytaj kochana Mosii naszej forumowej AISAK, kiedy jest wyjazd dobusiow do Fundacji. Quote
mosii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Ortisek ciągle u mnie to chodząca łagodność, do ludzi, nawet obcych, do dzieci, moga być bardzo malutkie, koty akceptuje bez problemu, z sukami w kazdej ilości sie porozumie, psy musza byc małe i niezaczepne, duże samce owczarkowate nie sa lubiane;) ładnie chodzi na smyczy, z obrozy niestety umie sie uwolnic, jakims trikiem wysuwa głowe, ja zakładam mu szelki na spacer, Ortis chyba tez je woli. Marzy mi sie zeby zamieszkał w mieszkaniu, na dworze bardzo marznie. W ogrodzie zdarza mu sie wymknąć jakąs dziurą, podkop tez zrobi. Nie ucieka wtedy tylko stoi przy furtce, ja na szczescie mieszkam w lesie wiec takie sytuacje nie sa niebezpieczne ale nie wyobrazam sobie podobnej w mieście:shake: na razie jedna fotka z dzisiaj ale jutro dorobie Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A czemu Ortis jest u Ciebie?:-o Przecież miał jechać do Niemiec? Quote
mosii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Fundacja chyba zapomniała o Ortisku, albo jakies nieporozumienie miało miejsce z tym jego wyjazdem:roll: wiec chyba trzeba mu czegoś szukac, bo zima idzie :-( Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To może skontaktuj się z Ulka 18 - może ona bedzie coś wiedzieć.A jak nie to trzeba mu szybko znaleźc dom! Quote
Ulka18 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mosii, trzeba im przypomniec o Ortisku. Wiem, ze z Lodzi jechaly dobki na poczatku grudnia. Zrob prosze Ortiskowi dobre zdjecia :modla: Jesli nie ja, to AISAK poprosi Fundacje o znalezienie domu dla Ortiska. Aisak zajmuje sie dobermanami na dogomanii. Quote
Ulka18 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Fundacja wezmie Ortisa. Tylko trzeba szukac transportu. Mosii zapytaj prosze Reno2001 czy innych dziewczyn z Lodzi, kiedy jada z lodzkimi dobkami. Mieleckie psy niestety dopiero pojada na wiosne. Temat: Betreff: Ortis Dobermann Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Pn Grudnia 8 2008, 6:37 pm wir werden ihn auf jeden Fall bei der nächsten Tour im nächsten Jahr nehmen.Ist er bei Euch in der Nähe???LG Quote
mosii Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ortisek jest juz w drodze do Poznania, jutro rano wyjezdza do swojego domku w Niemczech:multi::multi: Quote
Ulka18 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bardzo sie ciesze, ze Fundacja wziela Ortiska. Mam nadzieje, ze nie bedzie zbytnio testknil za Toba Mosii. Zmien moze tytul watku, zeby Ortiskowi przyniosl szczescie. Quote
lunarmermaid Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nareszcie kochany Ortisek będzie miał swój domek!!! :multi: Niech mu się szczęści w dalszym życiu!!!:loveu: Quote
Recommended Posts