mosii Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Mosii, Ortisek bardzo sie w Fundacja podobal. Chyba jest juz na ich stronie internetowej. bardzo sie ciesze:loveu: Ulka podpytaj kiedy bedą zabierać dobki, bo już mówiłam Ortisowi, ze bedzie zagraniczny:cool3: Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Na razie p.Simone pisala, ze maja DT zapachane i musza kilka psow wyadoptowac, a trudno idzie, bo sa wakacje. Nasze mieleckie mialy jechac w sierpniu, a pojada we wrzesniu wlasnie z tego powodu. A pieniazki dostalas na utrzymanie Ortiska? Chyba Aisak podawala do Ciebie namiary. Quote
Gem Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Piękny psiak :) Widziałem go pierwszy raz chyba dzień po zabraniu ze schroniska i nie był to przyjemny widok :shake: Zakurzona sierść, smutne oczy, można było policzyć mu wszystkie żebra. A dziś - dosłownie królewicz :) Sierść błyszcząca, już nie przeraźliwie chudy a zwyczajnie szczupły, szczekał sobie i wcale nie przypominał tego biedaka sprzed miesiąca :) Quote
Ulka18 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mosii, czy dostalas wsparcie finansowe z fundacji? Jesli nie, to moze Aisak sie upomni :wink: Quote
mosii Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 no jakby mogła...... bo nie wiem czy fundacja sie wycofała?? Quote
aisaK Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Upomnę sie ;) Pewnie Simonie wylecialo w glowy ;) Quote
mosii Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 było by super gdyby wpadło pare groszy, ciezko jest wykarmic cale towarzystwo... Quote
Ulka18 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mosii, dostalas wsparcie od Fundacji Dobermana? Oni maja wiele psow pod opieka, trzeba im przypominac. A jak sie Ortisek czuje? Quote
mosii Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ortis czuje sie swietnie, jest juz gotowy do adopcji. Mozesz sie za mnie przypomniec?? Quote
Klementynkaa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 chwilowo może być kłopot bo aisaK pojechała na urlop a to ona jest łącznikiem głównym, z niemcami :( Quote
Ulka18 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja napisze do Fundacji w sprawie pomocy i ew. domu dla Ortiska. Quote
lunarmermaid Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A czy jest możliwość poznania Ortisa? Zastanawiam się nad jego adopcją,miałam już dobermana.I w związku z tym jest mały problem...Swojego dobermana musiałam uspić w wieku 18 miesięcy z powodu problemów neurologicznych - niespodziewane ataki agresji skierowane głównie w stronę mojego syna.Dlatego chciałabym wcześniej poznać reakcję Ortisa na niego.Mam również malutką córeczkę - 8 miesięcy.Jest również suczka,mieszaniec wyżła.Jak Ortis zachowuje się w stosunku do innych psów? Gdyby wszystko było ok,to mogłabym go wziąść dopiero we wrześniu,z powodu wyjazdów. Quote
mosii Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 wszystkich informacji udziele pod nr tel. 609 253 707 Quote
Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mosii, dzisiaj napisalam ponowne zapytanie do Fundacji. Musimy poczekac na odpowiedz. Quote
Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mosii, pieniadze wyjda dzisiaj z Fundacji. Czy moglabys zrobic Ortiskowi kocie testy i zdjecia z nich? czy byloby to mozliwe??? Temat: Betreff: Re: Dobermann Ortis Od: "Dobermann-Nothilfe" <info@dobermann-nothilfe.de> Data: Śr Sierpnia 6 2008, 1:59 pm Do: mielec@bezdomne.com (więcej) Ja, das geht heute noch raus:-)))))))))) Könnt ihr mit dem Dobi Orpheus den Katzentest machen? LG Simone Herzliche Grüße Simone Hammer-Lippert Dobermann Nothilfe e.V. www.dobermann-nothilfe.de http://www.dobermann-nothilfe.de/Forum.htm Quote
ULKA12 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mosii, nie mogę się z Tobą skontaktować:shake: Quote
Ulka18 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mosii, w ciagu 2-3 dni powinnas miec pieniadze na koncie. Quote
Recommended Posts