Jump to content
Dogomania

DOBERMAN... kompletna ruina psa... Ortis w drodze do domu:))))

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mosii,
Ortisek bardzo sie w Fundacja podobal. Chyba jest juz na ich stronie internetowej.

bardzo sie ciesze:loveu:

Ulka podpytaj kiedy bedą zabierać dobki,
bo już mówiłam Ortisowi, ze bedzie zagraniczny:cool3:

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie p.Simone pisala, ze maja DT zapachane i musza kilka psow wyadoptowac, a trudno idzie, bo sa wakacje. Nasze mieleckie mialy jechac w sierpniu, a pojada we wrzesniu wlasnie z tego powodu.

A pieniazki dostalas na utrzymanie Ortiska? Chyba Aisak podawala do Ciebie namiary.

Posted

Piękny psiak :)
Widziałem go pierwszy raz chyba dzień po zabraniu ze schroniska i nie był to przyjemny widok :shake: Zakurzona sierść, smutne oczy, można było policzyć mu wszystkie żebra. A dziś - dosłownie królewicz :) Sierść błyszcząca, już nie przeraźliwie chudy a zwyczajnie szczupły, szczekał sobie i wcale nie przypominał tego biedaka sprzed miesiąca :)

Posted

A czy jest możliwość poznania Ortisa? Zastanawiam się nad jego adopcją,miałam już dobermana.I w związku z tym jest mały problem...Swojego dobermana musiałam uspić w wieku 18 miesięcy z powodu problemów neurologicznych - niespodziewane ataki agresji skierowane głównie w stronę mojego syna.Dlatego chciałabym wcześniej poznać reakcję Ortisa na niego.Mam również malutką córeczkę - 8 miesięcy.Jest również suczka,mieszaniec wyżła.Jak Ortis zachowuje się w stosunku do innych psów?
Gdyby wszystko było ok,to mogłabym go wziąść dopiero we wrześniu,z powodu wyjazdów.

Posted

Mosii, pieniadze wyjda dzisiaj z Fundacji.
Czy moglabys zrobic Ortiskowi kocie testy i zdjecia z nich? czy byloby to mozliwe???

Temat: Betreff: Re: Dobermann Ortis
Od: "Dobermann-Nothilfe" <info@dobermann-nothilfe.de>
Data: Śr Sierpnia 6 2008, 1:59 pm
Do: mielec@bezdomne.com (więcej)

Ja, das geht heute noch raus:-))))))))))
Könnt ihr mit dem Dobi Orpheus den Katzentest machen?

LG
Simone

Herzliche Grüße
Simone Hammer-Lippert
Dobermann Nothilfe e.V.
www.dobermann-nothilfe.de
http://www.dobermann-nothilfe.de/Forum.htm