Jump to content
Dogomania

DOBERMAN... kompletna ruina psa... Ortis w drodze do domu:))))

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii-wysłac go też do Niemiec? tzn: informacje o nim, aby i tam szukali dla niego domku?

A tu teraz doczytałąm, że Ulka18 już im wysłała. Wiec ja im o nim przypomne, ok? ;)

Posted

No, własnie pozniej doczytałam :lol:
A Simona źle zrozumiała, że on jest w Mielcu, ale już sprostowałam ;)
Mam nadzieje,ze mu pomogą i szybko znajdzie domek. Słodziak!
Dziekuje, Ulka18, że o nim tez pamietałaś (mając tyle psiaków z Mielca na głowie)

Posted

Aisak,
wiesz jak przeczytalam tytul watku, ze na tego dobusia psy sie zalatwialy, to mi rece opadly do samej ziemi :placz: Wiem, ze psy sa okrutne, ale zeby az tak :shake: Napisalam od razu do Simone, ale Ortis jest wyciagniety ze schroniska z centralnej Polski, na tymczasie u Mosii.

Posted

Dla mnie to straszne.... brzydze sie wladza, wszelkimi rozkazami, brakiem szacunku dla czlowieka, zwierzecia. Moze dlatego, ze od niedawna mam szefa, ktory tylko rozkazuje, moja niechec do wladzy jeszcze wzrosla.

Posted

Ortis do góry!!

dziewczyny wiem ze fundacja bedzie zabierac te dwa dobki( brązowy i bez ucha) nie mozna by było dołączyc do nich Ortisa???

Posted

dostałam też maila z fundacji
zrobie mu dzis nowe fotki i opis a Ciebie Ulka poprosze o przetłumaczenie i przesłanie,
Aisak posłałam Tobie nr konta
:)