Buffy Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Olo i Oli - to około 2,5 - 3 miesięczne kocurki. Samotne, głodne, wystraszone, zmarznięte, znaleziono w centrum Opola. Były przeziębione, ale po chorobie nie ma śladu. Są jeszcze trochę strachliwe - ale jak się bierze je na ręce i głaszcze, zaczynają mruczeć. Bardzo ładnie bawią się ze sobą. Również z innymi kotami świetnie się dogadują. Jedzą wszystko, co mały kot może. Są czyściutkie, załatwiają się tylko do kuwety. Prosimy, aby dom wziął obydwa kocurki. Mniejszy – bardzo się boi, kiedy braciszka nie ma w pobliżu. Osoba, która się nimi opiekuje, nie może ich zatrzymać, albowiem ma swoje koty wymagające stałej opieki weterynaryjnej. Kocurki są odrobaczone i niedługo zostaną zaszczepione. Zostaną dowiezione do domu, który zaadoptuje maluchy. Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Buffy, mam identyczna sytuację. Kiedy brata nie ma w pobliżu drugi miauczy przeraźliwie. Ale żal potrwa dzień- dwa, czasami nie ma innej możliwości, trzeba rozdzielić. Tylko dwa razy miałam tak, że domek chciał od razu dwa kociaki.... Quote
Buffy Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Osoba, która prosiła mnie o pomoc w zrobieniu ogłoszeń, przesłała mi ogłoszenie o takiej właśnie treści. Niewykluczone, że maluchy można rozdzielić. Quote
Buffy Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Domki - prosimy - znajdźcie te maluchy ... Quote
Buffy Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Maluchy rosną i ciągle czekają ... Mogą być rozdzielone. Quote
Buffy Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Maluchy rosną i ciągle szukają domu / domów. Quote
Buffy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Szukamy domu / domów dla tych ślicznych maluchów. Quote
Buffy Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jak mi dzisiaj przekazano - maluchy już są w swoich nowych domach. :) Quote
Recommended Posts