Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Możecie tą rozmowę przenieść na inny wątek, a nie zaśmiecać tutaj?
Wchodzę by zdobyć informacje o wynikach finałowych, a ciągle Wasza wymiana zdań na temat Akity Am........ :/

równiez jestem tego zdania, ja koncze temat, wypowiedziałam sie i wystarczy, tylko niektorzy jacys nadwrazliwi ;)

i przepraszam za zawracanie głowy jakąś akitą, i wyjscie po za temat.

Posted

panienkabubu napisał(a):

Wiadomo co to za Samoyed i nr 440 czyli Basenji? :modla:

Samoyed pani Anny Jaśkiewicz z Chatangi :cool3: Bulba chyba, czy jakoś tak, nie mam katalogu w ogóle, ale sprawdź :cool3:

Posted

[quote name='Martyna2006']BOG IX:

1.TOY PUDEL - RASCAL ADVENTURER Crista Mini wł.Marcin Wilczek :loveu:

[quote name='McDzik']Samoyed pani Anny Jaśkiewicz z Chatangi :cool3: Bulba chyba, czy jakoś tak, nie mam katalogu w ogóle, ale sprawdź :cool3:

dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='Anka S']jak kopiujesz to chociaz nie wszystko, jak popadnie tylko patrz co,

niektore tytuly skopiowalas, nie widzac ze sa to w wersji angielskiej i polskiej,i nie zwracaj mi uwagi, bardzo cie prosze.

a marketing byl, jak sie kopiuje i wstawia jakies tytuly nie swojego psa

skończ już dziewczę, proszę ze swoimi teoriami (skopiowałam wersję ang. wyszłam z założenia, że wszystko jedno bo chyba nie będzie problemu ze zrozumieniem...pomyliłam się :)) i jak już po raz kolejny ktoś zauważył to wątek wystawowy więc wrzucę kilka zdjęć z ringu akitek,astków, bis szczeniąt i skończę dyskusję, bo broniąc obcego psa przed bezsensowną krytyką wyszłam na speca od marketingu :)

BIS szczeniąt

obok naszej kitki piękny dobek ( I miejsce)

niestety na całej wystawie tylko 3 akity
akita psy klasa szczeniąt
Taishi Go Yamamoto wo,1miejsce/1

suki klasa szczeniąt
Tera Go Yamamoto wo, 1/1

suki klasa pośrednia
Miyage Yamamoto oc.doskonała 1/1 BOB

Posted

Cordia napisał(a):
ten samoyed Pani Jaskiewicz to DAY DREAM BULLA

MEGNUM napisał(a):
440. PEPSI COLA Ypsylon

dziękuję :loveu:

Ja zapytam i już zaraz ucinam temat, bo tak spojrzałam na tą Akitę z fotki szczeniaczka i mi zaświtało - czy one zawsze powinny być takie spionizowane?

Czy jakaś dobra dusza może mi podać stawki bernardynów?

Posted

panienkabubu napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza może mi podać stawki bernardynów?

bardzo prosze :)

BERNARDYN DŁUGOWŁOSY:
suki:
Kl.młodziezy:
LADY Podkarpacki Olbrzym
kl.otwarta:
HAWANA Z Malawy
ROXA Olbrzym z Ksiestwa

wiecej w katalogu nie ma - a krotkowlosych nie ma wcale..

Posted

BOG VII
1. Malomkozi JASMINE - wyżeł niemiecki krótkowłosy (moja sunia)
2. KABAŁA Lekarstwo na Miłość- seter irlandzki

Reszta ( w postaci weimara) sie nie stawiła:cool1:

Basset z BISa był chyba z Francji(????) Pani Chwalibóg do włascicielki zwróciła się po francusku, chociaż to oczywiście nie musi o tym świadczyć. Tak gdybam, a katalogu nie mam po ręką:evil_lol:

Posted

[quote name='pati1033']bardzo prosze :)

BERNARDYN DŁUGOWŁOSY:
suki:
Kl.młodziezy:
LADY Podkarpacki Olbrzym
kl.otwarta:
HAWANA Z Malawy
ROXA Olbrzym z Ksiestwa

wiecej w katalogu nie ma - a krotkowlosych nie ma wcale..

Dziękuję :loveu:

Znowu BOB mi przeleciał koło noska hihi

[quote name='Goshka']BOG VII

Basset z BISa był chyba z Francji(????) Pani Chwalibóg do włascicielki zwróciła się po francusku, chociaż to oczywiście nie musi o tym świadczyć. Tak gdybam, a katalogu nie mam po ręką:evil_lol:

dziękuję :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Goshka']BOG VII

To by się zgadzało, bo w katalogu to jest REZIHEGHYI VIG DöMPER Aztek Clouseau, hod. Eva Pentasci, wł. Eddy i Tilly Vogeleer-Janssens

Posted

zrobie mały off. jak bylam na 2 wystawach to karty oceny byly juz u sedziow a tu trzeba bylo je zanoscic... troche nie wiedzialam o co chodzi. czy tak sie robi na wystawach??

Posted

Na wrześniowej zeszłorocznej karty były u sędziów. W tym roku w maju już trzeba było zanosić na ring. Akurat byłam gospodarzem na jednym z ringów i musiałam biegać za zapominalskimi - wiele osób robiło wielkie oczy, że trzeba oddać na samym początku.

Generalnie to te teczki już na stolikach są, do tej pory (w sumie wystawiamy się dopiero od tego roku) tylko w Radomiu takie coś widziałam. No, ale wszystko przede mną ;)

Posted

Guciek napisał(a):
Na wrześniowej zeszłorocznej karty były u sędziów. W tym roku w maju już trzeba było zanosić na ring. Akurat byłam gospodarzem na jednym z ringów i musiałam biegać za zapominalskimi - wiele osób robiło wielkie oczy, że trzeba oddać na samym początku.

Generalnie to te teczki już na stolikach są, do tej pory (w sumie wystawiamy się dopiero od tego roku) tylko w Radomiu takie coś widziałam. No, ale wszystko przede mną ;)

Ja sie już na kilku wystawach spotkalam z tym ze trzeba samemu dawac karte :)