Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati1033 napisał(a):
to tak jak i ja- tez pazerna jestem- tyle, ze nikt nigdy nie robi zdjec amstaffom :( a jak juz jakies sa to nigdy mojego nie ma :placz:
no ale moze tym razem :) chociaz oprocz mnie sa jeszcze 2 inne psy w naszej klasie- wiec z moim szczesciem sie nie zalapie... :-(

Generalnie będę mieć dużo czasu już po wystawieniu, postaram się Was też złapać, skoro już łączy nas ta cecha :evil_lol:

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guciek napisał(a):
Generalnie będę mieć dużo czasu już po wystawieniu, postaram się Was też złapać, skoro już łączy nas ta cecha :evil_lol:

byloby super :loveu: moj nr katalogowy - 287 :)

Posted

simbik napisał(a):
Wreszcie zobaczę Miszelkę na żywo :multi:...nie mogę się doczekać :lol:.

:)
Czy mogę liczyć na fotki??

A tak wogóle to strasznie małe stawki, a w cz/a to chyba jakiś żart:/

Posted

MEGNUM napisał(a):
:)
Czy mogę liczyć na fotki??

A tak wogóle to strasznie małe stawki, a w cz/a to chyba jakiś żart:/

Oczywiście że tak :cool3:. Staweczka mała ale mi wystarczy :eviltong:, mam ochotę popatrzeć na Miszelkę i Margarejki :lol:. Swoją drogą w Białymstoku na CACIBie też skromnie w dogach...wszyscy się na klub szykują :p.

Posted

simbik napisał(a):
Oczywiście że tak :cool3:. Staweczka mała ale mi wystarczy :eviltong:, mam ochotę popatrzeć na Miszelkę i Margarejki :lol:. Swoją drogą w Białymstoku na CACIBie też skromnie w dogach...wszyscy się na klub szykują :p.

W sumie sympatyczne są takie kameralne wystawki.
A z Białego zrezygnowałam bo Miszelina jeszcze taka "niedorozwinięta" jak na młodzież:shake:
No ale Klub obowiązkowo tzreba zaliczyć:)

Posted

Witam , szukam pomocy dla naszych przyjaciół z Francji ( Olgi z Silver Cross) którzy zgłosili sie na tę wystawę jednakze z powodów nie zaleznych od nich kierowca nie moze jechac. Kolezanka ma trzy suki staffika do zabrania i dysponuje samochodem lecz nie prowadzi wiec prosiła mnie o zapytanie na tym forum czy ktos mógłby ja zabrac swoim samochodem ( oczyiwiscie partycypuje w kosztach ) lub ktos by pojechał jako kierowca jej samochodem oczywiście odpłatnie.
Gdyby ktos miał mozliwośc pomocy prosze o kontakt na email lub pw. Pozdrawiam
Ps. kolezanka mieszka w Otwocku,

Posted

Czy ktoś wie o której zaczyna się sędziowanie?
Co do stawek - to nigdy nic nie wiadomo można wygrać wśród kilkunastu i przegrac z 1-dnym.:diabloti:

Posted

Czy jedzie ktoś z Warszawy (przez Warszawę) i ma miejsce w samochodzie dla jednej osoby z łagodną i spokojną suką doga????
Pytam dla koleżanki, której w ostatniej chwili popsuł się samochód.
Proszę o pomoc, może być na priv

Posted

Łaa, to nie zazdroszczę.

Pogoda się wypogodziła, słońce bardzo mocno grzało ;) W moim przypadku większość zdjęć jest poprzepalana :angryy: Powolutku zabieram się za podpisywanie i obrabianie fotek ;)

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :multi: