Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy na dgm jest ktoś kto udziela się w radomskim oddziale. Zgłosiłam psa 9 .08 a nie ma mnie na liście . Wysłałam maila ale nie dostałam odpowiedzi, chciałam zadzwonić, ale biuro czynne jest w 2 i 4 wtorek miesiąca....... zgroza!

Proszę o pomoc , bo nie wiem czy mam opłacać wystawę, odwoływać nocleg. Do wystawy już bardzo mało czasu a ja wyjeżdżam....

Posted

W jaki 2 i 4 wtorek?!

Biuro jest czynne w KAŻDY wtorek i piątek w godzinach od 17:30 do 19:30, ale możliwe, że przed wystawą będą dłużej albo coś. Dzwoń na numer 048 363 16 70 i nie odpuszczaj, do bólu dzwoń aż odbiorą;)

Posted

na stronie radomskiego zk napisane jest, że tylko2 i 4 wtorek miesiąca między 17:30 a 19:30, dzwoniłam dzisiaj przez 2 godziny i cały czas było zajęte, ja jestem na liście (zgłosiłam w niedzielę), ale dostałam maila z oddziału, którego nie da się odczytać...

Posted

"opis=Wprowadziłeś do formularza następujące dane
nr_zgl=
dysplazja=ds
wld_nzw=
wld_imi=
wld_kod=
wld_msc=
wld_uli=
wld_kra=
sedzia=
nagroda1=
nagroda2=
nagroda3=
nagroda4=
nagroda5=
ocena=
medal=
tytul=
lokata=
konkur=
uwagi=
kwota=0
winien=
dzien=
ring=
godzina=
Ring_uwg=
Czas=
Id_psa=
nz_ras=Welsh Corgi Cardigan^001
plec=pie^pies
nz_kla=15^Klasa otwarta
tytuly=Mł Ch Pl, Mł Ch UA
imie=ECLAIR AU CHOCOLAT
przydomek=Gaucho
przedpo=n
datur=21.
datur2=11.
datur3=2006
nrrod=PKR.I-
nrrod2=58691
rejestr=1543
rejestr2=XLVIII
rejestr3=06
nz_ums=tricolor
ojciec=Int Ch, Ch Pl&USA&IRL Yardican Cardiridge NOKI NIILO
matka=Mł Ch Pl ELFRIDA GAUCHO Corlan Gi
hodowca=I.&D. Głowaccy
wl_imi=Zbigniew
wl_nzw=Przybysz
wl_kod=08-530
wl_msc=Dęblin
wl_uli=Zyndrama z Maszkowic 12
wl_kra=Polska
email=frytaikokos@gmail.com
telefon=(081)8830698
Osobowe=PRAWDA"

jak cos takiego to tam jest ze przyjety ;) trza sie wczytac i przyjrzec ;) tylko ja nie wiedziec czemu wpisalam klase otwarta... gdzie tam kokos w otwartej - powalona jestem... :/

Posted

LINK

Biuro czynne:

Wtorek 17.30-19.30
Piątek 17.30-19.30

LINK 2

Zapraszamy do naszego sekretariatu prz ul. Wernera 29/31 w Radomiu. Sekretariat jest czynny w każdy wtorek i piątek w godzinach od 17.30 - 19.30.

OK, jestem ślepa i nie mogę znaleźć innych informacji :evil_lol:

Posted

[quote name='Taishi']Frytela a dostaliście mailem nr.konta żeby włacić kasę?
Czy to też gdzieś w tym dziwnym mailu powinno być?
[quote name='Strona ZKwP o/Radom']
Związek Kynologiczny w Polsce

Oddział w Radomiu
ul. Wernera 29/31

KONTO: Bank Spółdzielczy Radom

77 9147 0009 0000 0853 2000 0001

proszę :) +10 znaków

Posted

[quote name='Taishi']na stronie radomskiego zk napisane jest, że tylko2 i 4 wtorek miesiąca między 17:30 a 19:30, dzwoniłam dzisiaj przez 2 godziny i cały czas było zajęte, ja jestem na liście (zgłosiłam w niedzielę), ale dostałam maila z oddziału, którego nie da się odczytać...

http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=13
http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=48

Ja na tych stronach oddziału nic takiego nie widzę ;).
Niestety przed wystawą trzeba dzwonić baaardzo wytrwale. Próbować przed 17:30 i po 19:30. Życzę cierpliwości i wytrwałości, a dodzwonisz się ;).

Posted

weszłam w zakładkę kontakt - tam tylko o wtorkach, dziwnie to trochę zrobione żeby w zakładce sekretariat szukać konta. Nie dostałam mailem nr, na innych wystawach nr.konta jest od razu pod info o wystawie i opłatach.

wydaje mi się, że jak się chce z kimś skontaktować to najbardziej logiczne jest wejście na "kontakt"

http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=38

jakoś to sie wydawało najrozsądniejsze...
radomski zk powinien się chyba zastanowić nad uporządkowaniem strony, bo teraz już wiem, że wtorki to Onki.

Posted

tak czy siak, telefon do biura Onków i sekretariatu zk jest taki sam, godziny się pokrywały a i tak mi się nie udało dodzwonić. Czy to jest b.ważne żeby potwierdzić tel to zgłoszenie? Bo jeśli wszyscy będą teraz dzwonić z potwierdzeniem to do 24 mam marne szanse?

Posted

Taishi napisał(a):
(...)ja jestem na liście (zgłosiłam w niedzielę), ale dostałam maila z oddziału, którego nie da się odczytać...

Taishi napisał(a):
(...)Czy to jest b.ważne żeby potwierdzić tel to zgłoszenie? Bo jeśli wszyscy będą teraz dzwonić z potwierdzeniem to do 24 mam marne szanse?

Jeżeli jesteś na liście to nie trzeba potwierdzać ;). Znaczy to, że dostali Twoje zgłoszenie. Tym bardziej, że jak patrzyłam lista jest kompletna tzn.poza nazwiskiem jest pies i klasa.
Potwierdza się przed skończeniem przyjmowania zgłoszeń jeśli nie ma Cię na liście lub takiej listy nie ma wogóle ;).

Posted

Nie wiem czy juz ktos pisal, ale lista oficjalnie bedzie zamknieta w piatek i w piatek tez katalog pojdzie do druku, gdzyz czekają na zgloszenia listowne. Wtedy tez ukaze sie nowa aktualizacja z oficjalna stawką, podobno pozmieniają si,e trochę te numerki ktore sa na liscie.

Posted

ciekawe czy się wyrobią z wysłaniem nr pocztą

a o potwierdzenie pytałam, bo jest napisane, że każde mailowe lub fax. zdłoszenie powinno być potwierdzone tel.
ale w takim razie jestem spokojna.

Posted

Taishi napisał(a):
ciekawe czy się wyrobią z wysłaniem nr pocztą

a o potwierdzenie pytałam, bo jest napisane, że każde mailowe lub fax. zdłoszenie powinno być potwierdzone tel.
ale w takim razie jestem spokojna.

Ja do nich nie dzwonię jak jestem na liście - ale ten oddział to "moje podwórko" ;)

Posted

Zgłoszenie wysłałam @ 11-go.
Nie ma mnie na liście. Na stronie widzę, że psy zgłaszane między 9 a 13 zostaną dodane wkrótce. Mam pytanie czy wie ktoś kiedy? Usiłowałam się dodzwonić do oddziału, ale w dniu wczorajszym niestety mi się nie udało. Wysłałam @ z zapytaniem, czy zgłoszenie dotarło,ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Czekam a czas leci...

Posted

Karmi napisał(a):
Zgłoszenie wysłałam @ 11-go.
Nie ma mnie na liście. Na stronie widzę, że psy zgłaszane między 9 a 13 zostaną dodane wkrótce. Mam pytanie czy wie ktoś kiedy? Usiłowałam się dodzwonić do oddziału, ale w dniu wczorajszym niestety mi się nie udało. Wysłałam @ z zapytaniem, czy zgłoszenie dotarło,ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Czekam a czas leci...

Hmm doczekac się na maila od nich to nielada sztuka... Trzeba uparcie dzwonić.

Posted

Guciek napisał(a):
Hmm doczekac się na maila od nich to nielada sztuka... Trzeba uparcie dzwonić.

Czy dziś jest szansa, zeby ktoś był?
Boję się, że to i tak ,,po ptokach".Jeśli nie otrzymalili zgłosznia a już po terminie.

Posted

Karmi napisał(a):
Czy dziś jest szansa, zeby ktoś był?
Boję się, że to i tak ,,po ptokach".Jeśli nie otrzymalili zgłosznia a już po terminie.

Szansa przed wystawą jest ;), bo jest 'trochę' do zrobienia. Jeśli zapłaciłaś, a Cię nie ma próbuj do skutku skontaktować się. Jeśli nie zapłaciłaś też próbuj, ale wtedy faktycznie marna szansa, że coś się jeszcze da :roll:.

Posted

[quote name='Taishi']weszłam w zakładkę kontakt - tam tylko o wtorkach, dziwnie to trochę zrobione żeby w zakładce sekretariat szukać konta. Nie dostałam mailem nr, na innych wystawach nr.konta jest od razu pod info o wystawie i opłatach.

wydaje mi się, że jak się chce z kimś skontaktować to najbardziej logiczne jest wejście na "kontakt"

http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=38

jakoś to sie wydawało najrozsądniejsze...
radomski zk powinien się chyba zastanowić nad uporządkowaniem strony, bo teraz już wiem, że wtorki to Onki.
Ale dlaczego mają się zastanowić nad uporządkowaniem - jak już zauważyłaś, stoi tam jak nic KLUB ON ;) Samo przez się, że to kontakt (i godz urzędowania) do nich właśnie. A, że w sekretariacie czasami jest bardzo tłoczno (uwierzcie mi, oddział ma bardzo małe pomieszczenia), dużo ludzi chce załatwić sprawę, szczegółnie przed wystawą - trzeba po prostu więcej cierpliwości ;)

Nr konta jest też podany w dziale "O nas", tam bardziej przychodzi do głowy szukać ;) Jak to mówią - kto szuka ten znajdzie :) Jeśli macie uwagi nt organizacji wystawy - piszcie im maile, czego Wam brak itd. Nie sądzę, aby mieli czas siedzieć na dogomanii i czytać to, co macie im do powiedzenia :) Przykład Fryty potwierdza, że maile ZK czytuje (a, że nie zawsze odpisuje, to... ;) )

Posted

Guciek napisał(a):
Przykład Fryty potwierdza, że maile ZK czytuje (a, że nie zawsze odpisuje, to... ;) )

:lol::lol: Ważne że czytają, i naprawili mój błąd zgłoszeniowy xD