kate8828 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Olusiu to jak bedzie sie zblizała wystawa to wysle ci swoje zdjecie i psa :) Dziekuemy z gory ja jadac i wystawiajac nie robie zdjec ( bo jak bez rodzicow to i lustra nie biore) moze moj tata bedzie robił zdjecia lustrzanka ale on znowu super fotografem nie jest i pewnie jedyne co bedzie na zdjeciach to ja i pies no bo wiecie....coreczka... chyba ze potem po ocenie go przechwyce (aparat) to tez troszke pofoce :) Quote
Guciek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Olusia napisał(a):Mhm, na których? Bo może na starych, zmieniłam się nieco ;) Ciebie też widziałam na zdjeciach, więc raczej bez problemu bym Ciebie rozpoznała :] edit Jak coś, to ja będę z małym Lumixem (aparat) ;) Jakieś na Gronie widziałam ;) Zaryzykowałam i zgłosiłam rudzielca :] Quote
AnkaW Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Czy z dworca autobusowego albo z PKP jest blisko na wystawę? Nie mam tobołków ale za dużo czasu jakbym przyjechała autobusem. Quote
Guciek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Do przejścia to kawałek jest ;) Poszukam, na którymś temacie pisałam, który autobus spod dworca (PKS i PKP są obok siebie) jedzie na Wernera :) edit: tutaj ktoś pisał, swojego posta nie znalazłam ;) Quote
AnkaW Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Guciek dzięki :p eeee pół godzinki drogi to nie jest źle, szczególnie jak się ma 2 godziny wolnego ;) Quote
Guciek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ale za to jaka trasa.. :eviltong: Pieszo to Ci nie powiem, bo nie mam pojęcia jak ;) Quote
Goshka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Czy orientujecie sie pod jaki numer trzeba zadzwonic, zeby potwierdzic przyjecie psa? Quote
Pat-Brutus Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jest tylko jeden nr telefonu Wtorek 17.30-19.30 Piątek 17.30-19.30 048 363 16 70 Quote
Zuza i Noddy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ma ktoś miejsce dla jednej osoby i mógłby mnie zabrać, dorzucam się do paliwa? Quote
Lived Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czy ktoś jadący do Radomia z Białegostoku (lub okolic) miałby wolne miejsce dla jednej osoby bez psa ?? Jeśli tym razem się uda dojechać, postaram się coś obfocić, aczkolwiek szanse są raczej nikłe...:lol: Quote
AnkaW Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Goshka napisał(a):Czy orientujecie sie pod jaki numer trzeba zadzwonic, zeby potwierdzic przyjecie psa? Można sprawdzić na stronie Związku, wykaz przyjętych psów jest ciągle uaktualniany :p Quote
majka127 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No chyba nie ciągle,bo zatkało im się przy setce. Chyba , że takie małe zainteresowanie. Quote
vpassione Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nas bardzo kusi, zwłaszcza, że może wtedy będziemy jakieś 80km od miejsca wystawy na wakacjach. Dzisiaj pogadam z ewentualnym transportem i się namyślimy, czy wpadniemy :cool3: Quote
pati1033 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a czy ktos mialby miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff? oczywiscie z podzialem kosztow :) Quote
Guciek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 majka127 napisał(a):No chyba nie ciągle,bo zatkało im się przy setce. Chyba , że takie małe zainteresowanie. Niby data ost aktualizacji listy jest z 25.07, ale już jest wpisane 300 psów :) Quote
pati1033 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Guciek napisał(a):Niby data ost aktualizacji listy jest z 25.07, ale już jest wpisane 300 psów :) bo ta data 25.07 widnieje na stronie glownej- jednak jak juz wejdzie sie na ta liste wystawcow, u gory jest napisane "stan na 5.08" a ja sie przypomne- szukam transportu z Warszawy :placz: bo jak nie znajde do niedzieli to pieska nie bede mogla zglosic :( Quote
majka127 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a ja post pisałam 3 sierpnia i wtedy tyle było , a teraz to może jest jeszcze więcej. Sprawdzę.Luzik. Quote
aleb Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 30 lipca wysłałam zgłoszenie i nadal nie ma nas na liście przyjętych... Czy mam się martwić? Edit: Jednak jesteśmy, musiałam przeoczyć :) Czy w pobliżu Radomia są może jakieś przeszkody (roboty drogowe itp.)? Quote
Guciek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pati1033 napisał(a):bo ta data 25.07 widnieje na stronie glownej- jednak jak juz wejdzie sie na ta liste wystawcow, u gory jest napisane "stan na 5.08" Wiem, ale dla niektórych ta data na str głównej moze być myląca ;) majka127 napisał(a):a ja post pisałam 3 sierpnia i wtedy tyle było , a teraz to może jest jeszcze więcej. Sprawdzę.Luzik. Pamiętam, stokilkanaście osób wtedy było :) Fakt faktem - zdecydowanie mniej ludzi jest na liście niż na majowej wystawie... aleb napisał(a): Czy w pobliżu Radomia są może jakieś przeszkody (roboty drogowe itp.)? Powstaje expresówka S7 i w związku z tym prace trwają:roll: Trzeba się skupić, bo w niektórych miejscach bywają ostre zmiany pasa jazdy i już nie jedna osoba mówiła, że się zagapiła i o mało nie wjechała w barierki. Quote
pati1033 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 naprawde nikt nie znajdzie miejsca z Warszawy dla mnie i jednego psa? :placz: Quote
Guciek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 pati1033 napisał(a):naprawde nikt nie znajdzie miejsca z Warszawy dla mnie i jednego psa? :placz: Ja niestety pomiędzy Wawą a Radomiem mieszkam, więc nie mam jak :( A nie możesz spróbować PKP/PKS? Dojazd z obu dworców jest taki sam - i nawet łatwy. No chyba, że przeraża Cię taka podróż - ale ja już to nie raz przerabiałam, da się przeżyć :) Quote
pati1033 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no ja tez czasem tak podrozowalam- ale szczerze mowiac- zawsze mnie to przeraza :( zwlaszcza powroty sa ciezkie po wystawie- nie zawsze tez sie godzinowo to dopasowywuje... ale mysle wlasnie czy jak nie znajde transportu to sie nie zdecyduje na pkp. Bo tak chcialam na ta wystawe pojechac... oj niestety- tak to juz jest jak sie samochodu wlasnego nie posiada :placz: Quote
Recommended Posts