Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olusiu to jak bedzie sie zblizała wystawa to wysle ci swoje zdjecie i psa :)
Dziekuemy z gory ja jadac i wystawiajac nie robie zdjec ( bo jak bez rodzicow to i lustra nie biore) moze moj tata bedzie robił zdjecia lustrzanka ale on znowu super fotografem nie jest i pewnie jedyne co bedzie na zdjeciach to ja i pies no bo wiecie....coreczka... chyba ze potem po ocenie go przechwyce (aparat) to tez troszke pofoce :)

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia napisał(a):
Mhm, na których? Bo może na starych, zmieniłam się nieco ;)
Ciebie też widziałam na zdjeciach, więc raczej bez problemu bym Ciebie rozpoznała :]

edit

Jak coś, to ja będę z małym Lumixem (aparat) ;)

Jakieś na Gronie widziałam ;)

Zaryzykowałam i zgłosiłam rudzielca :]

Posted

Do przejścia to kawałek jest ;) Poszukam, na którymś temacie pisałam, który autobus spod dworca (PKS i PKP są obok siebie) jedzie na Wernera :)

edit:

tutaj ktoś pisał, swojego posta nie znalazłam ;)

Posted

Czy ktoś jadący do Radomia z Białegostoku (lub okolic) miałby wolne miejsce dla jednej osoby bez psa ??

Jeśli tym razem się uda dojechać, postaram się coś obfocić, aczkolwiek szanse są raczej nikłe...:lol:

Posted

Goshka napisał(a):
Czy orientujecie sie pod jaki numer trzeba zadzwonic, zeby potwierdzic przyjecie psa?

Można sprawdzić na stronie Związku, wykaz przyjętych psów jest ciągle uaktualniany :p

Posted

Nas bardzo kusi, zwłaszcza, że może wtedy będziemy jakieś 80km od miejsca wystawy na wakacjach. Dzisiaj pogadam z ewentualnym transportem i się namyślimy, czy wpadniemy :cool3:

Posted

majka127 napisał(a):
No chyba nie ciągle,bo zatkało im się przy setce. Chyba , że takie małe zainteresowanie.

Niby data ost aktualizacji listy jest z 25.07, ale już jest wpisane 300 psów :)

Posted

Guciek napisał(a):
Niby data ost aktualizacji listy jest z 25.07, ale już jest wpisane 300 psów :)

bo ta data 25.07 widnieje na stronie glownej- jednak jak juz wejdzie sie na ta liste wystawcow, u gory jest napisane "stan na 5.08"

a ja sie przypomne- szukam transportu z Warszawy :placz:
bo jak nie znajde do niedzieli to pieska nie bede mogla zglosic :(

Posted

30 lipca wysłałam zgłoszenie i nadal nie ma nas na liście przyjętych... Czy mam się martwić?

Edit:
Jednak jesteśmy, musiałam przeoczyć :)

Czy w pobliżu Radomia są może jakieś przeszkody (roboty drogowe itp.)?

Posted

pati1033 napisał(a):
bo ta data 25.07 widnieje na stronie glownej- jednak jak juz wejdzie sie na ta liste wystawcow, u gory jest napisane "stan na 5.08"

Wiem, ale dla niektórych ta data na str głównej moze być myląca ;)

majka127 napisał(a):
a ja post pisałam 3 sierpnia i wtedy tyle było , a teraz to może jest jeszcze więcej. Sprawdzę.Luzik.

Pamiętam, stokilkanaście osób wtedy było :) Fakt faktem - zdecydowanie mniej ludzi jest na liście niż na majowej wystawie...

aleb napisał(a):

Czy w pobliżu Radomia są może jakieś przeszkody (roboty drogowe itp.)?

Powstaje expresówka S7 i w związku z tym prace trwają:roll: Trzeba się skupić, bo w niektórych miejscach bywają ostre zmiany pasa jazdy i już nie jedna osoba mówiła, że się zagapiła i o mało nie wjechała w barierki.

Posted

pati1033 napisał(a):
naprawde nikt nie znajdzie miejsca z Warszawy dla mnie i jednego psa? :placz:

Ja niestety pomiędzy Wawą a Radomiem mieszkam, więc nie mam jak :( A nie możesz spróbować PKP/PKS? Dojazd z obu dworców jest taki sam - i nawet łatwy. No chyba, że przeraża Cię taka podróż - ale ja już to nie raz przerabiałam, da się przeżyć :)

Posted

no ja tez czasem tak podrozowalam- ale szczerze mowiac- zawsze mnie to przeraza :( zwlaszcza powroty sa ciezkie po wystawie- nie zawsze tez sie godzinowo to dopasowywuje...
ale mysle wlasnie czy jak nie znajde transportu to sie nie zdecyduje na pkp. Bo tak chcialam na ta wystawe pojechac...
oj niestety- tak to juz jest jak sie samochodu wlasnego nie posiada :placz: