Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pati1033']byloby super :loveu: moj nr katalogowy - 287 :)
To Ty miałaś ASTa? Łosz kurczę! Pamiętałam, tylko, że ktoś podawał taki numerek na DGM, więc skrzętnie obfociłam panią z numerkiem 287. Tyle, że z pewnością, nie miała ASTa:lol:

Nie wiem, o co chodzi, chyba, że to byłaś Ty i chwilowo pilnowałaś czyjegoś psa?

Posted

[quote name='pati1033']byloby super :loveu: moj nr katalogowy - 287 :)
Zrobiłaaaaam :multi: Udało mi się na czas trafić :evil_lol:

OK - jak się chwalić to chwalić :lol: Dosk 1, CWC :multi:, NSwR, BOB, III BOG VIIIgr :multi:

Fotki dam jak ożyję, bo drugi dzień z rzędu, jak śpię po 4h ;)

Posted

[quote name='Guciek']Zrobiłaaaaam :multi: Udało mi się na czas trafić :evil_lol:

OK - jak się chwalić to chwalić :lol: Dosk 1, CWC :multi:, NSwR, BOB, III BOG VIIIgr :multi:

Ogormne gratki :))
A jak reszta VIII gr??

Posted

[quote name='Kida i Olo']To Ty miałaś ASTa? Łosz kurczę! Pamiętałam, tylko, że ktoś podawał taki numerek na DGM, więc skrzętnie obfociłam panią z numerkiem 287. Tyle, że z pewnością, nie miała ASTa:lol:

Nie wiem, o co chodzi, chyba, że to byłaś Ty i chwilowo pilnowałaś czyjegoś psa?

ha ha to akurat mój psiak, tyle że z Pati od astka :), która naszego małego wystawiała na bisie

Posted

[quote name='Kida i Olo']To Ty miałaś ASTa? Łosz kurczę! Pamiętałam, tylko, że ktoś podawał taki numerek na DGM, więc skrzętnie obfociłam panią z numerkiem 287. Tyle, że z pewnością, nie miała ASTa:lol:

Dokladnie jak Marta napisala- to byl jej Taishi :) moj byl w klateczce :) szkoda, ze nie podeszlas... :(

[quote name='Guciek']Zrobiłaaaaam :multi: Udało mi się na czas trafić :evil_lol:

super :) czekam na fotki cierpliwie :) i ogromniaste gratulacje za taki swietny wynik :multi::multi::multi::multi:

[quote name='Taishi']ha ha to akurat mój psiak, tyle że z Pati od astka :), która naszego małego wystawiała na bisie

wystawiala... hahahaha... raczej probowalam wystawic- niestety labradorek byl ciekawszy ode mnie.... szlo nam ladnie jak innych psiakow nie bylo w poblizu i nie bylo na kim uwagi skupiac :evil_lol:
Marta, Łukasz- jeszcze raz dziekuje za super towarzystwo i przygarniecie nas- kropkow :loveu: