AnkaW Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jest już informacja na stronie oddziału XIX Krajowa Wystawa Psów Rasowych Radom 24.08.2008 Informujemy, że w dn 24.08.2008 na stadionie Klubu Sportowego START, ul. Wernera 29/31w Radomiu odbędzie się XIX Krajowa Wystawa Psów Rasowych. Ceny zgłoszeń psów przedstawiają się następująco: Pierwszy pies (z katalogiem) - 70 zł Następny pies - 65 zł Szczenięta i interchampiony - 30 zł (pod warunkiem wystawienia psa) Klasa weteranów i rasy polskie - bezpłatnie Opłata za konkurs Młody Prezenter - 20 zł (w dniu wystawy zgłoszenia nie będą przyjmowane) Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń, oraz zmiany klasy wystawowej upływa dnia 10.08.2008 (decyduje data wpływu do oddziału listu, faxu lub emaila). Zgłoszenia przesłane faxem lub emailem należy potwierdzić telefonicznie. PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA (ERRATA) (Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów) GRUPA I Iwona Magdziarska owczarki niemieckie Dariusz Skorek pozostałe pasterskie GRUPA II Iwona Magdziarska boksery Izabela Studzińska-Romanowska buldog angielski, dog niemiecki, owczarek kaukaski, hovawart, tosa, shar-pei, nowofunland, Joanna Kiełkiewicz bernardyn, berneński pies pasterski, entlebucher, apenzeller, rottweiler, duży szwajcarski pies pasterski Zbigniew Ostrowski pozostałe molosy i dogowate Barbara Szczepkowska pinczery i sznaucery GRUPA III Andrzej Jendrasiak teriery typu bull, cairn terrier, jack russel terrier, sealyham terrier, terier szkocki Bożena Kowalska-Malitka czarny terier, yorkshire terrier Elżbieta Chwalibóg west highland white terrier Zygmunt Jakubowski pozostałe rasy GRUPA IV Aleksander Skrzyński jamniki GRUPA V Zygmunt Jakubowski szpice i rasy pierwotne GRUPA VI Anna Rajs gończe GRUPA VII Bogusława Szydłowicz-Polańczyk seter irlandzki Aleksander Skrzyński pozostałe rasy GRUPA VIII Elżbieta Chwalibóg golden retriever, cocker spaniel ang. Bogusława Szydłowicz-Polańczyk pozostałe rasy GRUPA IX Anna Rogowska chihuahua, buldog francuski, shih-tzu, cavalier king charles spaniel Elżbieta Junikiewicz pozostałe rasy GRUPA X Grażyna Pindera charty Andrzej Jendrasiak KONKURS “MŁODY PREZENTER” Quote
panienkabubu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wrzucam do katalogu wystaw. (na drugi raz proszę o PW z informacją, że wątek został założony :cool3: zajmuję się kalendarzem na 2008 rok) Quote
AnkaW Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Sorry :oops: nie zauważyłam że jest coś takiego jak podlinkowany kalendarz wystaw Quote
Guciek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ajajaj, w tym samym terminie co Piotrków Trybunalski, sama nie wiem, muszę pomyśleć :razz: Quote
Cordia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 my tez :) tylko zastanawiam sie czy turystycznie czy z psem, ale raczej z psem Quote
Axusia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Suuper :roll: ONki sedziuje Babka od Boxich .. no suuper. :shake: Quote
McDzik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oO pani Rogowska już dziewiątke ocenia! :multi: Ojj jakby tak ST dostała kiedyś, to na pewno się pojawię :) A tak to na Radom się wybieram, ale najprawdopodobniej z leonbergerką ;) Quote
Axusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A co mi tam, wystawiam sie z małą. Nasz debiut :cool3::cool1: Najwyzej jak dostane złą lokate i opis powiem, ze sedzina była głupia bo od Boxich :lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ma ktoś jedno wolne miejsce w samochodzie i mógłby mnie zabrać? Quote
AnkaW Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 A my pojedziemy jak znów znajdziemy transport :placz::placz: Quote
Zuza i Noddy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ma ktoś miejsce w samochodzie dla jednej osoby? Przypominam się Quote
Daniel ED Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Przypominam się Jakbyś dotarła jakoś do Secemina(koło Koniecpola,Szczekocin,Włoszczowej)to dalej mogłabyś jechać za mną;) (z Cz-wy do mnie ok.56km) Quote
Zuza i Noddy Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nie mieszkam w samej Częstochowie, więc wolałabym jakiś bliższy transport, bo i tak nie miałabym jak dojechać do Secemina, ale dzięki za odpowiedź. Quote
kate8828 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 My sie z Benitem wybieramy juz zgłoszni i opłaceni, AnkaW bedzie Karacik:loveu:? Axusia z miła checia poznam to Twoje cudo Onkowe jak wyrosła dziewczynka :) Quote
AnkaW Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 kate8828 napisał(a): AnkaW bedzie Karacik:loveu:? Dalej nie wiem czy będę :razz: Quote
Olusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Najprawdopodobniej będę w roli widza i fotografa ;) Quote
MEGNUM Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 My raczej będziemy bo blisko i sędzina ok. Do zobaczenia:) Quote
kate8828 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Olusia napisał(a):Najprawdopodobniej będę w roli widza i fotografa ;) Olusia mozna cie pomeczyc o zdjecia :loveu:? jak sie podstawie z modelem? Aniu bądźcie! Quote
Olusia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja nie mówię, że jestem jakimś fotografem, czy coś w tym stylu. Po prostu lubie robić zdjecia, a aparat znowu jakiś super nie jest więc nie spodziewajcie się cudów. Kate, oczywiście, że zrobię Wam fotki, jak tylko mi powiesz, która to ty, ok? :D Quote
Guciek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Olusia']Ja nie mówię, że jestem jakimś fotografem, czy coś w tym stylu. Po prostu lubie robić zdjecia, a aparat znowu jakiś super nie jest więc nie spodziewajcie się cudów. Kate, oczywiście, że zrobię Wam fotki, jak tylko mi powiesz, która to ty, ok? :D[/QUOTE] W razie gdybym się ze swoją zgłosiła, to też mogłabym liczyć na fotki jakieś? ;) Quote
Olusia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Oczywiście, do usług ;) Tylko jak mnie poznasz? :lol: Chyba będę musiała dokupić większą kartę do aparatu :lol: Jak ktoś by chciał obejrzeć moje zdjęcia zapraszam do galerii ;) Quote
Guciek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Widziałam Cię na fotkach ;) A mnie bez problemu, rudych raczej wiele nie będzie ;) Quote
Olusia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mhm, na których? Bo może na starych, zmieniłam się nieco ;) Ciebie też widziałam na zdjeciach, więc raczej bez problemu bym Ciebie rozpoznała :] edit Jak coś, to ja będę z małym Lumixem (aparat) ;) Quote
Recommended Posts