Canaveral-staff Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 SUKI suka szczeniąt SAKKARA KIDIZZY SKY Staff-Ka FCI - oc. WO Naljepsze Szczenię (brawo Kasiu sunia jest śliczna) suka młodzież VANLILLA SKY Dynastia Bulli - oc . dosk. ZW.MŁ. i tą wystawą zakończyła Mł.Ch. (gratulacje od siostrzyczki) suka pośrednia Janastaff BERSERKER BEAUTY - niestey nie wiem jaka ocena suka otwarta VECTRA Buldożer - nb. ZHOSHUA Buldożer - dosk.CWC NDSwR URODA Canaveral-Staff nb CANNTINI Dynastia Bulli - dosk.lok II PSY PIES młodzież VERSUS Dynastia Bulli - lok.I ,ZW.MŁ.,NJwR, BOB VIGOR Canaveral Staff - dosk.lok.II pies pośrednia CAMERON Buldożer - dosk.CWC pies otwarta MAGNETIC BOY Buldożer - dosk,lok.I CWC,NDPwR PINCOLETTO CHATACHATURRI Staff-Ka FCI - dosk.lok.II fotorelacja oczywiście będzie le musicie poczekać na Anię i Martę Quote
wera99 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Marta - no to zaszalalas tym razem z drugim kawalerem :) - gartulacje i owacje - buziaki dla Was !!!! no i dla NSwR - Zoshua , ale szalejesz!!! - Brawo dla NDPwR - gartulacje dla "Zuzola" ;) !!!!!!!! Moja ukochana szczeniorka - Sakkara - strasznie sie ciesze z jej sukcesu!!!! - buzka!! dla Vannilki tez duzy buziak. Wszystkim pozostalym rowniez gratulacje i brawa Quote
Vorph Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Kasiu (wera) - dziekuje bardzo :lol: Jestesmy bardzo dumni z Vasco - I lok, Zw.Mł, NJwR, BOB :multi: Niestety, zdjec nie mamy. Kto byl, ten wie jaka bylam zalatana. Nawet Grubcia nie dalam rady wystawic bo bylam na ringu z amstaffami. Lara w klasie posredniej zajela I lok i otrzymala swoj pierwszy wniosek CWC! :multi: (Aniu, jesli masz jakies jej zdjec - bylabym wdzieczna, bo ja nie mam nic :roll: ) Mam tylko kilka zdjec Vasca z porownania o BOB i na BIS'ach: Quote
agastaffbull Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ogromne gratulacje dla wszystkich, a zwłaszcza dla Vorph, Canaveral-Staff i Zuzoli! Brawo kochani, tak trzymać! Jestem z Was dumna!!! Jeśli ktoś ma foto CAMERONA Buldożer, będę bardzo wdzięczna! Quote
lukann Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 to prawie wszystkie zdjęcia z Lubieszyna jeśli ktoś poczuł się urażony czekam na info - zdjęcie usunę pozdrawiam wszystkich uczestników i kibiców wystawy - atmosfera była świetna!!!! Quote
Vorph Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Aniu, zdjecia pierwsza klasa! Musisz wiecej jezdzic po wystawach - w roli fotografa :lol: Dzieki, ze tak obfocilas moje psiaki :roll: Quote
Sebastian Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Gratulujemy wyników! Vasco z Vigorem zamiana na lokatach! brava dla Vasca!!!:multi: Naprawdę spędziłem świetny dzień we wspólnym towarzystwie!!!:multi: Pozdrowienia dla Kowalskich:drink1: Martusia od rana słuchała mojej serenady, potem wystawiała Zuzolka, bardzo dziękuję, było mi niezmiernie miło!:multi::multi::multi:;):loveu: Ale trochę też ponarzekam, powinni zadbać o lepszą obsługę w ringu...współczucia dla Pani sędzia, wszystkiego musiała sama pilnować, naprawdę obrotna kobieta, ratowała sytuację...Dzięki także dla Pani ze Szczecińskiego związku, organizatorki, bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i ściskam! Aniu pięknie dziękuję za fotorafie, jak tylko znajdę czas żeby znowu usiąść to odrazu wstawiam! Buźka! Quote
Recommended Posts