xxxx52 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 z charakteru przypomina szczeniaka:lol: Piesek jest sliczny,sliczna krzyzowka Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Rotek, jak widać, też się rozbawił:lol: Quote
andzia69 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 zmiencie ten tytuł - ktos wejdzie szukając niufka, a tu...astowate dziecko:evil_lol: Koperek - zrób jej ładne zdjęcie (portretowe najlepiej), a ja jej zakładam wątek na niebieskim;) http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=365349#365349 Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Zmieniłabym już dawno, ale nie wiem jak:roll::oops: :Help_2: Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='andzia69']zmiencie ten tytuł - ktos wejdzie szukając niufka, a tu...astowate dziecko:evil_lol: Koperek - zrób jej ładne zdjęcie (portretowe najlepiej), a ja jej zakładam wątek na niebieskim;) http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=365349#365349 Dziękuję. Można dodać - zaszczepiona i że zapewniam transport w okolicach Wrocławia, w dalsze rejony do uzgodnienia. Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ulotki zrobione - dziś zacznę wywieszać. Puściłam też info do prawie 1000 osób siecią intranetową. Mam nadzieję, że niedługo będziemy wybierać, przebierać, wybrzydzać, a chętni będą się się dobijać telefonami i e-mailami:evil_lol: Quote
Koperek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dałam małą do Wyborczej, tylko cholera wie, kiedy się ukaże :cool1: andzia- dzisiaj późnym wieczorem dopiero wstawię foty portretowe- mam nadzieję, że mi się takie uda zrobić:roll: Dzięki za wątek na niebieskim! diuna- edytujesz pierwszy post; potem idź do zaawansowanych i wychodzi Ci, że możesz zmienić i tytuł i treść pierwszego postu. Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dzięki Koperek - już myślałam, że się nigdy nie dowiem:cool1: Napisz mi PM na jaki adres mam karmę podrzucić i o której jutro. Quote
Koperek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jak możesz to wszystko na raz, bo ja nie mam nic dla takich dzidziów :shake: Adres prześlę Ci sms'em, bo chyba osobiście nie będę odbierać. No chyba, że dopiero w poniedzialek się gdzies umówimy. W każdym razie dam Ci znać;) No i tytuł udało Ci się zmienić- tylko napisz, że jest w krótkoterminowym DT i domek stały pilnie potrzebny, bo na ulicę to już raczej nie trafi :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cieszę się, że u malutkiej wszystko ok.. A ja dzisiaj rekonstruowałam więzadło poboczne boczne rzepki w stawie 1,5 rocznego miksika labka:cool3: Zabieg zakończył się sukcesem, nie ma jak współpraca z szefem! Quote
oktawia6 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 eria napisał(a): ona mi z mordki wyraźnie podchodzi pod asta :lol: jak widać z charakteru też hihihi no dokładnie! tamten był zalany jak kupował ją jako Nowofunlada - czy te dziewczyny z tego wątku wcześniej widziały te szczenię? bo również pisały, że to mix Wodołaza:niedowia: Quote
xxxx52 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oktawia 6-wiesz u malutkiego szczeniaka trudno rozpoznac rase. Quote
Koperek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='oktawia6']no dokładnie! tamten był zalany jak kupował ją jako Nowofunlada - czy te dziewczyny z tego wątku wcześniej widziały te szczenię? bo również pisały, że to mix Wodołaza:niedowia: Dziewczyny z tego wątku wcześniej nie widzialy tego szczeniaka- jedynie z rozmowy wynikało, że to niufek- jak widać gó**o prawda Słuchajcie- to jest JUŻ BANDYTKA!:crazyeye:, a jak dorośnie to będzie idealny pies do walk! Szkoda, że nie mogę nagrać tego, jak wygląda "zabawa" Bruńcia z gówniarzem- warczy, harczy, rzuca się, a głosik ma jak stara meliniara:evil_lol: Wyobraźcie sobie sytuację: Zaczyna się zabawa- Bruńcio kladzie się (bo na stojąco to do kitu)- maławchodzi mu na kark- łapie zębami za skórę (tyle ile złapie)- szarpie na lewo i prawo (tak, jak psy szarpią rękaw na szkoleniu):-o Sytuacja wygląda jeszcze lepiej, jak Bruńcio kłądzie się kołami do góry, a mała łapie go za wargę (swoją drogą zaskoczył mnie swoją cierpliwością- ja już dawno bym jej łomot spuściła!:diabloti:) albo za gardło i szarpie, jak głupek- najlepsze, że puścić nie chce za żadne skarby! A jak gruby niechcący ją łapą za mocno strzeli to normalny szczeniak by zapłakał, rozłożył się kołami do góry i tyle, a ta jeszcze bardziej się zdenerwuje i już wtedy Bruńcio ma przewalone- zagryziony i koniec! Szczerze- nie wyobrażam jej sobie w przyszłości z innym psem w mieszkaniu:shake: KILLER NORMALNIE! KILKA FOTEK Z WCZORAJ: Quote
diuna_wro Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 O! matko, faktycznie zabijaka! Ja dziś szpica znalazłam w autobusie, o mało go kierowca nie przepędził, ale na szczęście dał mi się wziąć na ręce. Miał tatuaż, więc Związek dał mi namiary na właścicieli takich piesków i jedna Pani, co zgubiła szpica, właśnie do mnie jedzie. Mam nadzieję, że jest jej. Quote
diuna_wro Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tak jej:multi: Koperek - czekam na info gdzie i o której karmę i witaminki. Quote
Koperek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 diuna_wro napisał(a):Tak jej:multi: Koperek - czekam na info gdzie i o której karmę i witaminki. No to super, że psiak się odnalazł:multi:- na pewno radośc była niezmierna z obu stron, prawda? A kramę i witaminki to jakoś może jutro się zmówimy lub w niedzielę?? Bo jutro jadę (wieczorem) do ulv odebrać klatkę, a w niedzielę raniutko do schronu (jadą psiaki do Niemiec). Tak sobie myślę, że mi będzie lepiej w niedzielę- co Ty na to?? Quote
diuna_wro Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Radość byłą ogromna, psince aż się zmienił wyraz mordki, a Pańcia się rozpłakała. Ten szpic to Champion:cool3: OK, ja się dostosuję, będę tak jak Tobie pasuje. Karmy suchej dla szczeniąt mam na razie tylko 2kg (Royal) bo w moim osiedlowym sklepie mieli końcówkę. Może jutro będą mieli dostawę, a jak nie - będę Ci sukcesywnie dostarczać. Puszeczek nie było żadnych dobrych, tylko jakiś syf, ale poszukam. Kropelki wit A+D3 należy stosować ostrożnie, głównie zależy od tego jak długo Sońka będzie danego dnia przebywała na słońcu. Quote
diuna_wro Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 oktawia6 napisał(a):czy te dziewczyny z tego wątku wcześniej widziały te szczenię? bo również pisały, że to mix Wodołaza:niedowia: Nie widziałam psa na początku, tylko miałam informacje, że jakiś pijaczyna chodzi po ulicy i wciska psie dziecko innym żulom i że jak nikt nie weźmie to go wyrzuci, albo schron. Więc od razu zareagowałam pisząc wątek żeby było szybciej, bo nie wiedziałam kiedy uda mi się go odebrać. I miałam przeczucie, DT znalazł się zanim jeszcze go zabrałam. A potem dłuuuugo nikt nie zauważał mojego pytania jak zmienić tytuł:oops: Koperek:loveu: DS pilnie potrzebny! W weekend posiedzę nad ogłoszeniami i przeczeszę sieć w poszukiwaniu "przygarnę/kupię psa" Quote
xxxx52 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 adopcja tej rasy psiaczka na pewno nie bedzie latwa!!! przesiewy musza byc b.duze,oczy i uszy otwarte,kontrole zaoszczone,wymogi zaostrzone porownujac do adopcji innach krzyzowek Quote
diuna_wro Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Masz rację, szukałam kiedyś domu dla 10 m-cznego amstaffowego mixa i niestety część osób chętnych to byli podejrzani ludzie, kastracja nie, a czy uszy obcięte i ogon bo jak nie to nie chcą, a czy muskularny i czy gryzie inne psy itd. Na szczęście odnalazł się jego właściciel. Mam nadzieję, że teraz przebiegnie to łatwiej. Quote
xxxx52 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 diuna wro-takie czarne typy bym walkiem przegonila ,ale wpierw bym spisala zawsze nazwiska i bym podala na czarna liste dogomani.te nazwiska podalabym do schroniska ,chroniac podobne zwierzaki przed takimi wg przestepcami. Ps nastegnego razu powiedz ,ze masz psa na rzyczenie ,ale poprosisz o dane osobowe Quote
Recommended Posts