Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Aż zaczęłam być ciekawa[/quote]

Ja też, ale na razie nie dowiemy czy to małe cudeńko z bazaru choć stało koło nowofunlanda. Nic nie widzę na tych zdjęciach. Muszę zmienić tytuł wpisu. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić? Czy muszę prosić o to moderatora?

Posted

moze nowofundlada nie przypomina ,ale labradora z border colli cos ma .
w takim cudaczku mozna sie od razu zakochac.
mysle ,ze nie bedzie olbrzymem ,moze osiagnie nie wiecej jak okolo 50cm.Wynika ze piesek ma okolo 2,5 miesiaca.
Nie wiadomo czy ci byli pseudo opiekunowie pieska odrobaczyli i zaszczepili?

Posted

Nie ma ani szczepień, ani odrobaczeń. Twierdzą, że ma ok. 6 tyg. i mają już go dość po paru dniach przebywania u nich. Zdziwieni, że takie maleństwo w nocy kwili i gryzie dziecku zabawki. Facet kupił pieska kompletnie pijany, a żona (nie lepsza zresztą) teraz szału dostaje, ale obiecała, że nie wyrzuci go, dopóki nie znajdziemy mu domu.

Posted

Moje dwie koleżanki ze Śląska dają mi odpowiedź jutro.
Mam nadzieję, że ich mamy okażą sie wyrozumiałe.
Ja jakby co jadę do domu, w związku z czym mogę go przetransportować bez problemu. Ale nie zapeszam.
Wszystkiego dowiem się jutro.

Posted

Jutro suńkę obejrzę i zmierzę, a teraz idę mojego psiurka poprzytulać, bo go dziś agresywny mix dalmatyńczyka napadł i cały dzień markotny chodzi. Jamniora długowłosego chyba łatwo w kompleksy wpędzić;)

Posted

[quote name='invictus hilaritas']temat troche zaczyna schodzic na inny tor,wiec moze skupmy sie na szukaniu dt suczce..

czy sa tu osoby , ktore moglyby/ chcialyby wspomoc dt? wplaca jakis grosz na karme, szczepienia itd? moze w ten sposob szybciej znajdzie sie Dt..[/quote]

Zapytam także obecnych właścicieli czy dołożą do kosztu szczepień i odrobaczeń w ewentualnym DT. Dodam jeszcze, że dosłownie przed chwilą - przeglądając Twoją galerię bullterrierka - pokochałam tę rasę, śliczności różowe:loveu:

Posted

Diuna - do wieczora powinnam się dowiedzieć wszystkiego. Czy ten Twój numer kom jest aktualny? Ów 509.. należy do mnie.
Będziemy w kontakcie, bo jeśli któraś z tych osób się zgodzi - to biorę go ze sobą JUTRO (wtedy wyjeżdżam). Jeśli się uda - w ramach tego, że pracuję w lecznicy, wszelkie badania i szczepienia zrobi się po minimalnych kosztach.