Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek - więc jak? Odpowiada Ci czas i miejsce? Jak coś nie tak - postaram się dostosować najbardziej jak tylko będę mogła.

Jak z ogłoszeniem? Mam wydrukować czy wolisz sama zredagować? Tel mi podałaś, więc mogę coś sklecić. Jeśli tak - otwarta jestem na wszelkie sugestie dot. tesktu, na pewno masz większe doświadczenie.

Posted

Z tą godziną to kiepściutko, ale trudno się mówi:roll:. Jeszcze gorzej z miejscem bo pojęcia nie mam, gdzie ta Energetyczna- przynajmniej podpowiedz mi koło czego dużego to się mieści!

A co do plakatów, czy ogłoszeń to skleć proszę jak najprostsze ogłoszenie i wklej jedną fotę od "przodu" dziewuszki- sprawdza się najlepiej;)

Posted

Koperek - jeśli nie ok. 11-12, to o której? Tak wykombinuję, żeby i Tobie pasowało. Jak nie na Energetycznej to może być niedaleko, na skwerku na Rondzie Powstańców śląskich. Na taką chwilę z pracy się wyrwę. Znasz to miejsce?

NaamahsChild - tak na spokojnie zapytaj, pewnie mają i tak na razie dość po mojej dzisiejszej lawinie pytań i stawianych warunków. A co do uczelni, wiem, oni tam twierdzą, że to nie kadra jest dla studentów, ale studenci dla nich:cool1:

Posted

O tej godzinie pasuje, jak ulal! Nie wyczytałam jej w Twoich postach, tylko ta nieszczęsna 14 mi się w głowie kołatała, dlatego napisałam, co napisałam ;)

Rondo na Powstańców Śląskich mówisz...- spróbuję tam dojechać;) A stamtąd od razu do schronu i powinno być git.

Posted

Przynajmniej ta stara kadra i część młodych tak uważa:cool1:

Czemu nie mam tutaj teraz tak kojąco działającego psiego spojrzenia i cieplutkiego futerka, w które mogłabym się wtulić?:shake: Ahhh, czekam na swoją adopcję..

Posted

Koperek napisał(a):
O tej godzinie pasuje, jak ulal! Nie wyczytałam jej w Twoich postach, tylko ta nieszczęsna 14 mi się w głowie kołatała, dlatego napisałam, co napisałam ;)

Rondo na Powstańców Śląskich mówisz...- spróbuję tam dojechać;) A stamtąd od razu do schronu i powinno być git.

Będzie git, na pewno:p

Więc umówmy się tak mniej więcej na sztywno: czyli ok.12tej

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Przynajmniej ta stara kadra i część młodych tak uważa:cool1:

Czemu nie mam tutaj teraz tak kojąco działającego psiego spojrzenia i cieplutkiego futerka, w które mogłabym się wtulić?:shake: Ahhh, czekam na swoją adopcję..

Jaką adopcję:crazyeye:opowiadaj! dawaj link!

Posted

Diana S napisał(a):
Jakie wieść?...

Na razie był tylko jeden chętny dom, jednak nieodpowiedni dla takiej małej pchełki. Od jutra w DT u Koperka, więc zaczynam akcję reklamowo-poszukiwawczą.

Posted

Diuna - ja po prostu na nią spojrzałam i przepadłam:loveu: Jest uroczą sunią i myślę, że jestem w stanie dać jej taką dawkę miłości na jaką zasługuje.. (moja matka zawsze mówi ludziom, że ja jestem nienormalna, bo pies je i wygląda lepiej ode mnie:eviltong:).

Posted

Koperek - zatem do jutra, godz. 12 Rondo Powstańców śląskich, na skwerku gdzie są ławki i kilka krzaczków, miejsce takie jakby wewnątrz ronda.

Jakby tylko coś było trzeba sierotce i będzie już po badaniu - daj znać, proszę. Będziemy w kontakcie, najpóźniej w piątek dostarczę Ci dobrą karmę, trzeba ją odkarmić po tym podłym, marketowym kocim żarciu.

Jeśli potrzebujesz zabawki dla niej - wykombinuję coś do gryzienia i żucia.

I dziękuję, po stokroć.

Posted

diuna nie stresuj się tak:shake:, bo nam jeszcze odlecisz i kto się tym wszystkim zajmie!???!!!:evil_lol:

Zabawek mam od groma i ciut ciut, więc spoko- z jedzonkiem też do piątku damy radę;) Spokojnie!

Posted

[quote name='diuna_wro']Koperek - jak się czujesz z nowym domownikiem? :cool3:

I jakie wieści od weta?
Toż to pies morderca pełną gębą! :diabloti: Psy chce mi pozagryzać!!!:placz:

ZMIEŃ TYTUŁ KONIECZNIE, bo się pójdę pochlastać za 2 dni!- dwu-miesięczna amstaffka szuka pilnie dobrego domku! Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Czeka ją jeszcze drugie szczepienie.

Oprócz tego nic, tylko lata po domu, rzuca się do moich burków, kotów się boi i nie zaczepia:evil_lol:, sra, sika i wpiernicza puszeczki, suche, białe serki.

Charrrrrakterek ma i to jaki! Zaraz zobaczycie przerażające zdjęcia, jak to małe gówno zagryza mi rottweiler'a:crazyeye::crazyeye::crazyeye: