diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Koperek napisał(a):No i do budy trza jakąś z futrem podszerstkowym, a nie golca ;) Otóż to!:p Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Koperek - więc jak? Odpowiada Ci czas i miejsce? Jak coś nie tak - postaram się dostosować najbardziej jak tylko będę mogła. Jak z ogłoszeniem? Mam wydrukować czy wolisz sama zredagować? Tel mi podałaś, więc mogę coś sklecić. Jeśli tak - otwarta jestem na wszelkie sugestie dot. tesktu, na pewno masz większe doświadczenie. Quote
Koperek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Z tą godziną to kiepściutko, ale trudno się mówi:roll:. Jeszcze gorzej z miejscem bo pojęcia nie mam, gdzie ta Energetyczna- przynajmniej podpowiedz mi koło czego dużego to się mieści! A co do plakatów, czy ogłoszeń to skleć proszę jak najprostsze ogłoszenie i wklej jedną fotę od "przodu" dziewuszki- sprawdza się najlepiej;) Quote
NaamahsChild Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No dobra, mogę pogadać z Darkiem, ale to na spokojnie, jutro, dzisiaj poziom adrenaliny w mojej krwi osiągnął próg niski niebezpiecznemu - czasem ta uczelnia doprowadza mnie do szału..:angryy: Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Koperek - jeśli nie ok. 11-12, to o której? Tak wykombinuję, żeby i Tobie pasowało. Jak nie na Energetycznej to może być niedaleko, na skwerku na Rondzie Powstańców śląskich. Na taką chwilę z pracy się wyrwę. Znasz to miejsce? NaamahsChild - tak na spokojnie zapytaj, pewnie mają i tak na razie dość po mojej dzisiejszej lawinie pytań i stawianych warunków. A co do uczelni, wiem, oni tam twierdzą, że to nie kadra jest dla studentów, ale studenci dla nich:cool1: Quote
Koperek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 O tej godzinie pasuje, jak ulal! Nie wyczytałam jej w Twoich postach, tylko ta nieszczęsna 14 mi się w głowie kołatała, dlatego napisałam, co napisałam ;) Rondo na Powstańców Śląskich mówisz...- spróbuję tam dojechać;) A stamtąd od razu do schronu i powinno być git. Quote
NaamahsChild Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Przynajmniej ta stara kadra i część młodych tak uważa:cool1: Czemu nie mam tutaj teraz tak kojąco działającego psiego spojrzenia i cieplutkiego futerka, w które mogłabym się wtulić?:shake: Ahhh, czekam na swoją adopcję.. Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112685&highlight=kole%C5%9B Skorzystam z większego ruchu na tym wątku i wkleiłam link, do innego, do którego nikt nawet nie zajrzał:-( Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Koperek napisał(a):O tej godzinie pasuje, jak ulal! Nie wyczytałam jej w Twoich postach, tylko ta nieszczęsna 14 mi się w głowie kołatała, dlatego napisałam, co napisałam ;) Rondo na Powstańców Śląskich mówisz...- spróbuję tam dojechać;) A stamtąd od razu do schronu i powinno być git. Będzie git, na pewno:p Więc umówmy się tak mniej więcej na sztywno: czyli ok.12tej Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 NaamahsChild napisał(a):Przynajmniej ta stara kadra i część młodych tak uważa:cool1: Czemu nie mam tutaj teraz tak kojąco działającego psiego spojrzenia i cieplutkiego futerka, w które mogłabym się wtulić?:shake: Ahhh, czekam na swoją adopcję.. Jaką adopcję:crazyeye:opowiadaj! dawaj link! Quote
NaamahsChild Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112509 Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia:loveu: Psa jednak mogę wziąć najwcześniej w sierpniu (lipiec to praca w lecznicy). I strasznie nie chcę, żeby mi ktoś ją porwał:-( Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Diana S napisał(a):Jakie wieść?... Na razie był tylko jeden chętny dom, jednak nieodpowiedni dla takiej małej pchełki. Od jutra w DT u Koperka, więc zaczynam akcję reklamowo-poszukiwawczą. Quote
NaamahsChild Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Diuna - ja po prostu na nią spojrzałam i przepadłam:loveu: Jest uroczą sunią i myślę, że jestem w stanie dać jej taką dawkę miłości na jaką zasługuje.. (moja matka zawsze mówi ludziom, że ja jestem nienormalna, bo pies je i wygląda lepiej ode mnie:eviltong:). Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Koperek - zatem do jutra, godz. 12 Rondo Powstańców śląskich, na skwerku gdzie są ławki i kilka krzaczków, miejsce takie jakby wewnątrz ronda. Jakby tylko coś było trzeba sierotce i będzie już po badaniu - daj znać, proszę. Będziemy w kontakcie, najpóźniej w piątek dostarczę Ci dobrą karmę, trzeba ją odkarmić po tym podłym, marketowym kocim żarciu. Jeśli potrzebujesz zabawki dla niej - wykombinuję coś do gryzienia i żucia. I dziękuję, po stokroć. Quote
Koperek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 diuna nie stresuj się tak:shake:, bo nam jeszcze odlecisz i kto się tym wszystkim zajmie!???!!!:evil_lol: Zabawek mam od groma i ciut ciut, więc spoko- z jedzonkiem też do piątku damy radę;) Spokojnie! Quote
diuna_wro Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Nie odlecę, jestem zupełnie wyloozowana :siara: ;) Quote
NaamahsChild Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :multi: Super, bardzo się cieszę! Teraz czekaj malutka na domek! Quote
diuna_wro Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Koperek - jak się czujesz z nowym domownikiem? :cool3: I jakie wieści od weta? Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='diuna_wro']Koperek - jak się czujesz z nowym domownikiem? :cool3: I jakie wieści od weta? Toż to pies morderca pełną gębą! :diabloti: Psy chce mi pozagryzać!!!:placz: ZMIEŃ TYTUŁ KONIECZNIE, bo się pójdę pochlastać za 2 dni!- dwu-miesięczna amstaffka szuka pilnie dobrego domku! Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Czeka ją jeszcze drugie szczepienie. Oprócz tego nic, tylko lata po domu, rzuca się do moich burków, kotów się boi i nie zaczepia:evil_lol:, sra, sika i wpiernicza puszeczki, suche, białe serki. Charrrrrakterek ma i to jaki! Zaraz zobaczycie przerażające zdjęcia, jak to małe gówno zagryza mi rottweiler'a:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A to robionę przed chwilą- MAŁA NIE SYPIA!!!:placz::placz::placz: Quote
eria Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ona mi z mordki wyraźnie podchodzi pod asta :lol: jak widać z charakteru też hihihi Quote
diuna_wro Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ajjj:crazyeye: to ja może jakiś Validol podrzuce wraz z karmą;) Nie wiem jak zmienić tytuł. OK, szukam pilnie. Quote
Recommended Posts