Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUBA suczka, wiek ok. 3 m-ce, zdrowa, aktualnie odkarmiana, socjalizowana, po szczepieniach, odrobaczeniu. Oddam wyłącznie pod opiekę osoby dorosłej, do domu z ogrodem. Psinka bardzo rozumna, jednak żywiołowa, energiczna, potrzebująca dużo ruchu i przestrzeni. Niezwykle odważna, waleczna i dziarska. Jeśli poświęcisz jej chwilę dobrego wychowania, lub zajmiesz sportem/szkoleniem, będzie to prawdziwy skarb na czterech łapkach. Toleruje koty, uczy się zachowywać czystość, będzie średniej wielkości. BARDZO PILNE !!!

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy to jest istotna plec:angryy:wazna jest pomoc dla psa i ochrona szczeniaka przed pseudohodowcami,gdyz szanujacy sie hodowca musialby wziasc psa z papierami do swojego rozmnazania:razz:

Posted

pierwszy slysze ,ze jak ktos ma samca nie moze zabrac samca:crazyeye:
ja mam suczki tylko suczki i.............!
Chyba ,ze suczka potrzebna jest do psa tej samej rasy do rozmnazania:mad:

Posted

a może drugi psiak poprostu nie lubi danej płci,mój grzywek nienawidzi innych psów [i majac samca tego konkretnego mimo ze kurdupel jest samobójca i na dobermana potrafi się rzucic nie zaryzykowałabym drugiego samca,dodam że mojemu obojętne jest czy to szczeniak czy dorosły,poza jamnikami które uwielbia i płec mu nie przeszkadza i yorkami których nienawidzi i płec też mu nie przeszkadza] np,czasem ludzie z róznych powodów nie chcą danej płci np piesków,bo podlewają krzaczki i niszczą drzewostan albo poprostu wola taką a nie inną płeć poprostu

Posted

Mam pytanie ? czy piesek jest nowofunlandem czy miksem. Nie spalcie mnie za to na stosie ale moja znajoma zakochana w tej rasie stracila niedawno swojego staruszka nowofunlanda. Całe życie ma te psy, może zgodzilaby sie na szczenie ?

Posted

Witam ponownie. Psinka kupiona na bazarze, więc pewnie mix i wiadomo... nie wiadomo jak ze zdrowiem. Nie widziałam jeszcze tego pieska, jutro tam jadę, zrobię zdjęcia i zobaczę jakie nastroje domowników i ile ma czasu na szukanie domu.

Posted

Kazdy ma prawo mieć jakieś wyobrażenia o psie ktory z nim zamieszka. jeden chce suczkę, inny psa, inny znowu psa wykastrowanego..i tak dalej. Nie naskakujmy na siebie za to. Ja mam obecnie sukę w domu i chyba bym kolejnej suki nie wzięła, jesli już to psa.
I czy to powód żeby się mnie czepiać? Ważne, żeby dane zwierze było szczęśliwe z nowym właścicielem.

Posted

Za chwilę będą zdjęcia. Moja znajoma z sąsiedztwa tych ludzi przed chwilą tam była, już jest w domu i zrzuca foty. Mówi, że to wg niej nie jest nowofunland:-? zaraz zobaczymy...