leepa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Nie wiecie czy można tam z psem? Jest to rezerwat ścisły. Ale chyba nie park narodowy. Może ktoś był? A może ktoś zna po prostu czeski? :D Bo znalazłam taką stronę: http://www.teplickeskaly.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=75 na końcu pisze "pes"- przetłumaczyłam i wyszło mi "pies". Z tego co rozumiem to opłata za wstęp. Czyli może? :D Quote
Guciek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Daaawno temu (czyt. jakieś 4-5 lat) byłam w Skalnym mieście i widziałam 2 różne osoby z psami - czyli najwidoczniej można tam śmiało z psem wchodzić :) Skoro nawet w cennikach jest o psach :) Weź tylko na wszelki wypadek jakiś kaganiec gdyby się czepiali ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Byłam w Skalnym Miasteczku w tym roku. Z psem oczywiście. :multi: Było naprawdę sporo psów. Jedyny wymóg to prowadzenie psa na smyczy, nie wspominają nic o kagańcach. Bilet dla psa koszuje 12 koron, w tej cenie dostaje się jeszcze torebkę papierową na psie kupki. :cool3: Prawie przez całą trasę płynie strumyczek, więc psy zawsze mogą się napić, popluskać, ochłodzić w gorące dni. :p Czesi bardzo pozytwnie podchodzą do turystów z psami. Jakby ktoś chciał to mogę polecić fajną restaurację koło Skalnego Miasteczka, gdzie można smacznie zjeść, nawet niedrogo, z właścicielem można się dogadać po polsku i psiaki są mile widziane. :multi: Quote
Koreksonowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Też byłam i też pamiętam ludzi z psami. Byle na smyczy:) Quote
Recommended Posts