Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Uważaj, bo jeszcze się zaprzyjaźnią i Rufus nie będzie chciał oddać Hery ;).

ano racja...musze podsycać agresje :diabloti:

Jak byłam nad morzem, to moja siostra przyciągnęła na dwa dni kota i Rufus go strasznie pilnował :) był nim zaciekawiony, co mnie cieszy, bo koty też lubie :evil_lol: podobno jak siostra zabrała kotka, to Rufus go strasznie poszukiwał... przywiązuje sie chłopak ;) mysle ze to wynika z tego, ze im wiecej osobnikow w stadzie tym bardziej wzrasta jego ego :diabloti:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Co nie zagląda, co nie zagląda.....A ja to co? Pies?:):):):)

ech...musiałam sie ugryźć w język :diabloti:

ciesze sie ze jednak zaglądacie :loveu:

Posted

wiem cioteczki, ze macie tyle wątkow do "oblecenia" i wiele ciężkich przypadków...ciesze sie ze Hercia tak mało kłopotu mi sprawia....to chyba dlatego zebym sie nie zniechecila do tymczasowania ;)

Kasia a co myślisz o tym zeby wstawić na allegro mniej uśmiechnięte fotki?

Posted

doddy napisał(a):
Andzia, zrób allegro z mniej uśmiechniętymi fotkami :) Będą 2. Tekst weź z mojej jak nie masz weny twórczej.

no właśnie siedzę i tworzę - ale to allegro ma być adopcyjne czy cegiełkowe?

Posted

znalazłam jedną literówkę gdzie mowa o wecie a poza tym jest dobrze

szkoda ze te fotki takie w różach....aczkolwiek dobrze na nich widać, ze ma problemy skórne i ogolnie jest zabiedzona

i moze jeszcze cos o kosztach sterylki trzeba by napomknąć?

Posted

pragne zwrocic sie z apelem o nie wydawanie pieskow tych ras NIE KASTROWANYCH,nie wazne czy to sa suczki ,czy to sa pieski,gdyz np.do schronisk znajdujacych sie kolo Poznania przychodza osoby poszukujace tylko nie kastrowane psy lub suczki.Kastrowanych nie potrzebuja.:mad::angryy::angryy::angryy:

Posted

xxxx52 napisał(a):
pragne zwrocic sie z apelem o nie wydawanie pieskow tych ras NIE KASTROWANYCH,nie wazne czy to sa suczki ,czy to sa pieski,gdyz np.do schronisk znajdujacych sie kolo Poznania przychodza osoby poszukujace tylko nie kastrowane psy lub suczki.Kastrowanych nie potrzebuja.:mad::angryy::angryy::angryy:

Zarówno Hera jak i inne pieski znajdujące się pod opieką Fundacji Ast ZAWSZE są sterylizowane. Dopiero po takim zabiegu szuka sie domku...i oby to się stało normą w kazdym schronisku

ooo...nie zauważyłam ze Kasia już odpisała...

Posted

no....tresura działa :diabloti::diabloti::diabloti:

ale dzisiaj nie mam co napisać, bo sie rano ledwo z nią widziałam ;)
mama mowila ze wczoraj piesy w ciągu dnia dalej brutalnie sie bawiły... ale Hera cały czas próbuje Rufusowi łapki na grzbiet położyc :shake: sie zastanawiam kiedy ona sie zorientuje ze on niereformowalny i zdominować sie nie da :evil_lol:

a Ty ciotka miałaś podpis poprawić :P

Posted

Rufusowa widze,że zaraziłaś się miłością do bulowatych:lol:
Bardzo się ciesze, że mała jest u Ciebie. Tylko pamiętaj o oddaniu jej tylko w najlepsze miejsce na świecie :mad:Bo niunia na to zasłuzyła;)
I poproszę o wiecej fotek suczki:razz:

Posted

kika22 napisał(a):
Rufusowa widze,że zaraziłaś się miłością do bulowatych:lol:
Bardzo się ciesze, że mała jest u Ciebie. Tylko pamiętaj o oddaniu jej tylko w najlepsze miejsce na świecie :mad:Bo niunia na to zasłuzyła;)
I poproszę o wiecej fotek suczki:razz:

Witaj Kika! :multi:
to przez Andzie...zaraziła mnie :mad: :evil_lol:
no musi to być domek najlepszy na świecie, bo inaczej jej nie oddam :diabloti:

co do fotek, to musze wreszcie zakupić aparat, bo ten brata to jakiś słaby jest i fotki z domu kiepsko wychodzą ale w weekend jedziemy na działke pod Łodzią i zabieramy Here, wiec będzie okazja do porobienia foteczek na zewnątrz :loveu:....a Rufus biedny poszkodowany.....to on miał z nami jechac a tu Hera go wygryzła....chlip, chlip ;)

Posted

Ciotka, do dobrych zdjęć wewnątrz trzeba mieć nie tyle dobry aparat co obiektyw :diabloti:
Moim marzeniem jest robić dobre zdjęcia w pomieszczeniach... ale ani talentu ani sprzętu nie mam. :evil_lol:

Miłych wakacji życzę. A Rufus... no cóż... hierarchia musi być zachowana.