maciaszek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Uważaj, bo jeszcze się zaprzyjaźnią i Rufus nie będzie chciał oddać Hery ;). Quote
gusia0106 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Co nie zagląda, co nie zagląda.....A ja to co? Pies?:):):):) Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 maciaszek napisał(a):Uważaj, bo jeszcze się zaprzyjaźnią i Rufus nie będzie chciał oddać Hery ;). ano racja...musze podsycać agresje :diabloti: Jak byłam nad morzem, to moja siostra przyciągnęła na dwa dni kota i Rufus go strasznie pilnował :) był nim zaciekawiony, co mnie cieszy, bo koty też lubie :evil_lol: podobno jak siostra zabrała kotka, to Rufus go strasznie poszukiwał... przywiązuje sie chłopak ;) mysle ze to wynika z tego, ze im wiecej osobnikow w stadzie tym bardziej wzrasta jego ego :diabloti: Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 gusia0106 napisał(a):Co nie zagląda, co nie zagląda.....A ja to co? Pies?:):):):) ech...musiałam sie ugryźć w język :diabloti: ciesze sie ze jednak zaglądacie :loveu: Quote
andzia69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 zaglądam...ale jakos albo nie mam dogo albo czasu:lol: Quote
doddy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Ja też czytam ale jak nie mam nic do dodania to sie nie udzielam. Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wiem cioteczki, ze macie tyle wątkow do "oblecenia" i wiele ciężkich przypadków...ciesze sie ze Hercia tak mało kłopotu mi sprawia....to chyba dlatego zebym sie nie zniechecila do tymczasowania ;) Kasia a co myślisz o tym zeby wstawić na allegro mniej uśmiechnięte fotki? Quote
doddy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Andzia, zrób allegro z mniej uśmiechniętymi fotkami :) Będą 2. Tekst weź z mojej jak nie masz weny twórczej. Quote
andzia69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 doddy napisał(a):Andzia, zrób allegro z mniej uśmiechniętymi fotkami :) Będą 2. Tekst weź z mojej jak nie masz weny twórczej. no właśnie siedzę i tworzę - ale to allegro ma być adopcyjne czy cegiełkowe? Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ooo dziekujemy ciociu Andziu! :loveu: na moj rozum, to ma być cegiełkowe :) coby na leczenie i sterylke Herki nazbierać :p Quote
andzia69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 może byc???? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400598789 Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 znalazłam jedną literówkę gdzie mowa o wecie a poza tym jest dobrze szkoda ze te fotki takie w różach....aczkolwiek dobrze na nich widać, ze ma problemy skórne i ogolnie jest zabiedzona i moze jeszcze cos o kosztach sterylki trzeba by napomknąć? Quote
xxxx52 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 pragne zwrocic sie z apelem o nie wydawanie pieskow tych ras NIE KASTROWANYCH,nie wazne czy to sa suczki ,czy to sa pieski,gdyz np.do schronisk znajdujacych sie kolo Poznania przychodza osoby poszukujace tylko nie kastrowane psy lub suczki.Kastrowanych nie potrzebuja.:mad::angryy::angryy::angryy: Quote
doddy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Sunia jest pod opieką fundacji AST, więc nie ma możliwości by trafiła do adopcji bez zabiegu. Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 xxxx52 napisał(a):pragne zwrocic sie z apelem o nie wydawanie pieskow tych ras NIE KASTROWANYCH,nie wazne czy to sa suczki ,czy to sa pieski,gdyz np.do schronisk znajdujacych sie kolo Poznania przychodza osoby poszukujace tylko nie kastrowane psy lub suczki.Kastrowanych nie potrzebuja.:mad::angryy::angryy::angryy: Zarówno Hera jak i inne pieski znajdujące się pod opieką Fundacji Ast ZAWSZE są sterylizowane. Dopiero po takim zabiegu szuka sie domku...i oby to się stało normą w kazdym schronisku ooo...nie zauważyłam ze Kasia już odpisała... Quote
xxxx52 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 to cudownie ,wspaniale dla psiakow:lol:ale niestety nie wszystkie schroniska kastruja i wydaja na rozmnazanie przestepcom:mad: Quote
gusia0106 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Się melduję w odwiedzinach:) Bo potem znowu będzie jęczała, że ciotki niby nie zaglądają....;) Quote
rufusowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no....tresura działa :diabloti::diabloti::diabloti: ale dzisiaj nie mam co napisać, bo sie rano ledwo z nią widziałam ;) mama mowila ze wczoraj piesy w ciągu dnia dalej brutalnie sie bawiły... ale Hera cały czas próbuje Rufusowi łapki na grzbiet położyc :shake: sie zastanawiam kiedy ona sie zorientuje ze on niereformowalny i zdominować sie nie da :evil_lol: a Ty ciotka miałaś podpis poprawić :P Quote
kika22 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Rufusowa widze,że zaraziłaś się miłością do bulowatych:lol: Bardzo się ciesze, że mała jest u Ciebie. Tylko pamiętaj o oddaniu jej tylko w najlepsze miejsce na świecie :mad:Bo niunia na to zasłuzyła;) I poproszę o wiecej fotek suczki:razz: Quote
gusia0106 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 rufusowa napisał(a):a Ty ciotka miałaś podpis poprawić :P Osz cholercia....faktycznie;) Quote
rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 kika22 napisał(a):Rufusowa widze,że zaraziłaś się miłością do bulowatych:lol: Bardzo się ciesze, że mała jest u Ciebie. Tylko pamiętaj o oddaniu jej tylko w najlepsze miejsce na świecie :mad:Bo niunia na to zasłuzyła;) I poproszę o wiecej fotek suczki:razz: Witaj Kika! :multi: to przez Andzie...zaraziła mnie :mad: :evil_lol: no musi to być domek najlepszy na świecie, bo inaczej jej nie oddam :diabloti: co do fotek, to musze wreszcie zakupić aparat, bo ten brata to jakiś słaby jest i fotki z domu kiepsko wychodzą ale w weekend jedziemy na działke pod Łodzią i zabieramy Here, wiec będzie okazja do porobienia foteczek na zewnątrz :loveu:....a Rufus biedny poszkodowany.....to on miał z nami jechac a tu Hera go wygryzła....chlip, chlip ;) Quote
rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 gusia0106 napisał(a):Osz cholercia....faktycznie;) i dalej to samo :roll: :evil_lol: Quote
doddy Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Ciotka, do dobrych zdjęć wewnątrz trzeba mieć nie tyle dobry aparat co obiektyw :diabloti: Moim marzeniem jest robić dobre zdjęcia w pomieszczeniach... ale ani talentu ani sprzętu nie mam. :evil_lol: Miłych wakacji życzę. A Rufus... no cóż... hierarchia musi być zachowana. Quote
Recommended Posts