Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an1a napisał(a):
No mieszkaniem, mieszkaniem :diabloti:

Tak się pytam, jak tam sprawy jedzenia, badań, itp. czy już wszystko w porządku ;)

no to zapraszamy na Saską Kępe do pilnowania mieszkania :multi: mam nadzieję, że lubisz nowoczesny, industralny wystrój - goły beton i pustaki w łazience a reszta mieszkania oklejona folią :razz::lol:

a dziekuję za troskę :loveu: stwierdziłyśmy z Gusią, że na razie muszę odczekać i nie oczyszczać się zbyt często coby mój organizm nie zwariował ;)
Póki co żyję bez wagi ale jem mało i głównie owoce, bo gorąc straszliwy.. dzisiaj jechałam tramwajem z klimą a mimo to po twarzy ciekł mi pot :roll:
Dobrze, ze w pracy klima działa....można trochę dojść do siebie ;)

Remont przesunął się o kilka dni, za to ekipa będzie remontowała po znajomości -uff powiedzieli, że zrobią jak dla rodziny, bo to firma ojca dziewczyny mojego brata :multi:
No w każdym razie będziemy musieli się przemęczyć jeszcze z tydzień u teściowej a Rufus u mamy :-(
Oczywiście nie ma tam źle, tylko ja za nim tęsknię :( nie piszę o Zołzie, bo dobra wiadomość jest taka, że Monsz dzisiaj po nią jedzie :loveu: po naszą gadzinkę małą :loveu:
Mamę bolą ręce od wyprowadzania dwóch psów i namówiłam ją, że jednak lepiej będzie jak zabierzemy Zołzę do teściowej a ona będzie miała leżej z samym Rufikiem :p
Kto wie...moze nawet pokochają się z Rudym :evil_lol:
w tej chwili jest konflikt interesów.. Rufus chce pilnować każdego kroku Rudaska a ten, jak to kot, chce chodzić własnymi ścieżkami ;)

Posted

rufusowa napisał(a):
no to zapraszamy na Saską Kępe do pilnowania mieszkania :multi: mam nadzieję, że lubisz nowoczesny, industralny wystrój - goły beton i pustaki w łazience a reszta mieszkania oklejona folią :razz::lol:

Bez namysłu tam, gdzie spokój :evil_lol: a tak serio, gdybyś nawet słyszała, że ktoś chce wynająć "po znajomości" kawalerkę, daj znać ;) Nero nie niszczy ;)
rufusowa napisał(a):

a dziekuję za troskę :loveu: stwierdziłyśmy z Gusią, że na razie muszę odczekać i nie oczyszczać się zbyt często coby mój organizm nie zwariował ;)
Póki co żyję bez wagi ale jem mało i głównie owoce, bo gorąc straszliwy.. dzisiaj jechałam tramwajem z klimą a mimo to po twarzy ciekł mi pot :roll:
Dobrze, ze w pracy klima działa....można trochę dojść do siebie ;)

Klimy w autobusach i tramwajach nie ogarniają tego, co się dzieje :roll: zresztą.. co tu dużo mówić - ja 5min po chłodnym prysznicu zaczynam się już grzać. Za to treningi przy takiej temperaturze jakie efektywne, już saunę później odpuszczam :evil_lol:
Staraj się po prostu jeść zdrowo i systematycznie, to już jest ogromny plus ;)

Posted

an1a napisał(a):
Bez namysłu tam, gdzie spokój :evil_lol: a tak serio, gdybyś nawet słyszała, że ktoś chce wynająć "po znajomości" kawalerkę, daj znać ;) Nero nie niszczy ;)

hihi nie dziwię Ci się ;)

chętnie wynajelibysmy naszą ale niestety na razie musimy w niej mieszkać :roll:
ale kiedy będziemy juz mogli ją wynajmować, to dzwonię do Ciebie :loveu:
Póki co nie kojarzę niko go ale gdybym coś usłyszała, to dam Ci znać :p

an1a napisał(a):
Klimy w autobusach i tramwajach nie ogarniają tego, co się dzieje :roll: zresztą.. co tu dużo mówić - ja 5min po chłodnym prysznicu zaczynam się już grzać. Za to treningi przy takiej temperaturze jakie efektywne, już saunę później odpuszczam :evil_lol:
Staraj się po prostu jeść zdrowo i systematycznie, to już jest ogromny plus ;)

staram się, staram :) ale u mnie to za mało :( muszę iść na basen no...
a treningi w takiej temperaturze również wspominam dobrze :) jaki człowiek od razu rozgrzany, ile ma siły i jaka satysfakcja :loveu:

gusia0106 napisał(a):
Ciotki, czy Wy macie kontakt - najlepiej komórę - do elimry?

w ogóle nie kojarzę :shake:

Posted

Hej Ciotki... wiecie, że Hercia jest u nas już 2 lata? :loveu: (rocznica minęła 22 czerwca ale w ferworze ślubów, wesel i remontów uleciało mi to z głowy :roll:)

Ruficzek niestety nadal kibluje u swojej babci ;)
Remont zaczyna się dzisiaj i potrwa conajmniej tydzień... a w weekend mamy wesele i nie wiem gdzie po tym weselu będziemy spali... teściowa pewnie juz wroci a w domu syf i pył wszędzie :roll:

no ale pewnie jakos to będzie...tymczasem przedstawiam Wam nasze potforki :loveu:

Posted

[FONT=Arial]aleś się rozszalałaś fotami ;) jak nie Ty :)no supcio :multi:[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT] [FONT=Arial]a że zapytam ...ten ślub to wasz ?? ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]aleś się rozszalałaś fotami ;) jak nie Ty :)no supcio :multi:[/FONT]

ale za jakie grzechy... od rana walczę z photobucketem i imageshackiem :placz:
jeszcze kilka mi zostało ale te już wkleję z fotosika :lol:

[FONT=Arial][quote name='Alicja'][[/FONT][quote name='Alicja'] [FONT=Arial]a że zapytam ...ten ślub to wasz ?? ;)[/FONT]

eee Ciotka...nasz był prawie rok temu :eviltong:

teraz był ślub mojego brata rodzonego, więc byłam nieco zaangażowana :)
teraz idziemy do znajomych a 7 sierpnia do rodziny... niezły maraton

Posted

[quote name='Alicja']wow.....ale romantycznie :loveu: dzięki :Rose:

no widzisz jaka ja zagubiona na tym dogo ....a takiej imprezce zapomnieć :roll: ;)

dlatego wkleiłam fotkę, coby sie utrwaliło :evil_lol:

rozumiem Alu...przy tylu wątkach, które odwiedzasz może Ci co nieco umykać :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']dlatego wkleiłam fotkę, coby sie utrwaliło :evil_lol:

rozumiem Alu...przy tylu wątkach, które odwiedzasz może Ci co nieco umykać :eviltong:

dzięki za wybaczenie ;)