Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiesz co? ostatnio przeglądałam sobie przewodnik po restauracjach warszawskich i w większości był znaczek "przyjazna dla zwierząt"... no ciekawe :lol:
będzie chwila wolna, to sobie pochodzimy z psami i się okaże gdzie nas przyjmą z otwartymi ramionami ;)
Może zaznaczając tę opcję, właściciel knajpy ma na myśli, że można wejść z psem, ktory się mieści w torebce i najlepiej w niej przebywa cały czas.

Co do zoo... może Czechy mają inaczej zorganizowane wybiegi?
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żeby w Warszawskim można było wejść z psami.. często zwierzęta są niemalże na wyciągnięcie ręki a psy na pewno by je dodatkowo stresowały

Posted

jesli pojadę na wycieczkę do czeskiego zoo to pewnie dowiem się jak wybiegi wyglądają ;)

u nas jakbym z psem a tym bardziej "mordercą" do knajpy poszła to pewnie na zbute pyski by nas wywalili
kiedyś stanęłam obok lodziarni z naszą rotką Sarą to pan wyszedł i kazał nam spierdzielać bo klientów odstraszamy :)

Posted

Cioteczko śledzę na bieżąco relacje i trzymam mocno kciuki za zdrowie Herci, wierzę, że wszystko będzie dobrze ;)

Podeślij no tą listę przyjaznych miejsc, przetestujemy z Nerusiem :diabloti:

Posted

Surykatka bomba :)!

rufusowa napisał(a):
A wiesz co? ostatnio przeglądałam sobie przewodnik po restauracjach warszawskich i w większości był znaczek "przyjazna dla zwierząt"... no ciekawe :lol:
Idźcie, testujcie, relację zdajcie!

rufusowa napisał(a):
Może zaznaczając tę opcję, właściciel knajpy ma na myśli, że można wejść z psem, ktory się mieści w torebce i najlepiej w niej przebywa cały czas.
Buahahaha. Dobre :). No tak, taki yorczek albo cziłka to jakby go w ogóle nie było :shake: :evil_lol:.

A jeśli chodzi o zoo, to nawet gdyby można było to ja się nie podejmuję wchodzenia z Bazylem :evil_lol:. Zwłaszcza w okolice wielkich kotów :evil_lol:. Aż strach się bać :diabloti:.

Posted

rufusowa napisał(a):
Hej Cioteczki

Jutro mieliśmy iść na zdjęcie szwów i omówienie wyników ale coś mi wypadło i pomyślałam, że zadzwonię i dowiem się, że wszystko jest ładnie pięknie a szwy zdejmiemy sami... Niestety pięknie nie jest
Jeden guzek był nowotworowy... niby pani wet mnie pocieszała, że został wycięty cały z otoczką ale jakoś nie uspokoiło mnie to...
Tak jak radziła Gusia pójdziemy z wynikami na konsultację do dr-a Jagielskiego

smutno mi kurde :(

[FONT=Arial]
:glaszcze: będzie dobrze ...MUSI :kciuki:

wróciliśmy cali , zdrowi i ani razu nikt Ozzulka nie nazwał mordercą a nawet w knajpce jak byliśmy na obiadku to od takiej pani zagarnął pół schabowego :lol:i nawet ludziska chłopaka miziali
[/FONT]

Posted

[quote name='an1a']Cioteczko śledzę na bieżąco relacje i trzymam mocno kciuki za zdrowie Herci, wierzę, że wszystko będzie dobrze ;)

Podeślij no tą listę przyjaznych miejsc, przetestujemy z Nerusiem :diabloti:

Czesć Ciotka Ana :loveu:
przyjedźcie do nas w końcu no! :eviltong:
może w sobotę ok. 11?

Nie podam Ci żadnego adresu do knajpy pro-psiej, bo na pewno po Twoich odwiedzinach z Nero, zrezygnowaliby z tego udogodnienia :eviltong:

[quote name='maciaszek']Surykatka bomba :)!

ona jak się podjara, to tak staje :p

[quote name='maciaszek']Buahahaha. Dobre :). No tak, taki yorczek albo cziłka to jakby go w ogóle nie było :shake:.

takie spokojne i grzeczne pieski :diabloti:

[quote name='maciaszek']A jeśli chodzi o zoo, to nawet gdyby można było to ja się nie podejmuję wchodzenia z Bazylem :evil_lol:. Zwłaszcza w okolice wielkich kotów :evil_lol:. Aż strach się bać :diabloti:.

nie chciałabym go zobaczyć w stanie, kiedy dojdzie do głosu pierwotny instynkt :shake:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:glaszcze: będzie dobrze ...MUSI :kciuki:[/FONT]

[FONT=Arial]wróciliśmy cali , zdrowi i ani razu nikt Ozzulka nie nazwał mordercą a nawet w knajpce jak byliśmy na obiadku to od takiej pani zagarnął pół schabowego :lol:i nawet ludziska chłopaka miziali [/FONT]

idę oglądać kolejne fotki :loveu:
fajnie tak jechać poza sezonem :p

Posted

no jasne :)
byleby po następnym weekendzie, bo wtedy mój brat się żeni i to w Olsztynie
psiaki zostaną z braćmi Sebastiana

ale wiecie co... martwi mnie jeszcze jedna grudka u Herci... ma ją już ze dwa tygodnie... na początku myśleliśmy, ze to ugryzienie przez np. meszkę albo ze się w coś uderzyła ale to rośnie :(

Posted

Gusiu nie mamy wyjścia....pan, który nas umawiał głosem nie znoszącym sprzeciwu powiedział, że doktor nie przyjmie nas bez psa ;)

Mam złe przeczucia a jednocześnie mam nadzieję, że to może jakiś włókniak... chciałabym, żeby dr Jagielski stwierdził jakiego rodzaju był ten drugi (niezłośliwy) wycięty guzek i czy to się przenosi w inne miejsca...

echhhh

Posted

[quote name='rufusowa']Gusiu nie mamy wyjścia....pan, który nas umawiał głosem nie znoszącym sprzeciwu powiedział, że doktor nie przyjmie nas bez psa ;)

Mam złe przeczucia a jednocześnie mam nadzieję, że to może jakiś włókniak... chciałabym, żeby dr Jagielski stwierdził jakiego rodzaju był ten drugi (niezłośliwy) wycięty guzek i czy to się przenosi w inne miejsca...

echhhh[/QUOTE]

A kiedy idziecie?

Posted

[quote name='rufusowa']30 czerwca o 18:40
myślisz, że duże będą korki?
jak najlepiej tam dojechać od nas?
Żwirkami chyba lepiej niż Grójecką?[/QUOTE]

Lepiej Grójecką. Z Grójeckiej skręćcie w prawo w ul. Kopińską i na pierwszych światłach w lewo, w Białobrzeską.
I tam od razu już szukajcie miejsca do parkowania. Przychodnia jest jakieś 250 metrów od skrzyżowania z Kopińską, po lewej stronie.

Posted

myśleliśmy, że może Żwirki tak nie stoją o tej porze jak Grójecka ale skoro piszesz, żeby się wbijać Grójecką, to pewnie tak pojedziemy :) Chyba, że Sebastian swoim 6 zmysłem wyczuje, że trzeba inną trasę obrać :)

• 2 weeks later...
Posted

no właśnie 30 już minął i cały czas czekamy na wieści
ale cos mi się zdaje że wszystko jest dobrze ... mój zadarty nos mówi mi że Hercia ma się dobrze

pisz ciotka co Jagielski powiedział